UUSILLE AIKAJANOILLE POIKKEUKSELLISILLA JUMALAISEN VALOKEHON AKTIVOINNEILLA

 

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

25.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Rakas heimo,

 

Olemme kokeneet massiivisia päivityksiä ja aktivointeja 10.10. saakka, jolloin astuimme uuteen ulottuvuuteen ja uudelle aikajanalle, kuten olen raportoinut. Vanha aikajana on romahtanut, emmekä voi enää palata sille. Saatatte nyt havaita, että ihmiset jotka tunsitte ennen, ovat edelleen tällä aikajanalla. He ovat sieluja, jotka jumittavat vielä 3D-matriisissa eivätkä kykene edistymään ja siirtymään pois vanhalta aikajanalta.

 

Jos tämä on sellainen, johon et ole ollut pitkään aikaan yhteydessä, neuvon olemaan valmis järkyttymään, kun puhut hänen kanssaan taas. Aikajanojen ero on nyt hämmästyttävä. Näet hänen nyt roikkuvan kiinni entisessä aikajanassa käsittämättä, että asiat ovat muuttuneet. Hän myös odottaa sinun olevan täsmälleen samanlainen ja samalla aikajanalla kuin hän.

 

Koska emme pysty siirtymään alempaan todellisuuteen, kun olemme nostaneet itsemme uudelle korkeammalle tasolle, ainoa tie ulos vanhoilta aikajanoilta on kehittää itseään. Huomaan, etteivät he edes tiedä olevansa jumissa siellä, missä he ovat tällä hetkellä. Voi olla hyvin tunteellista ja uuvuttavaa olla tekemisissä alemmassa energiassa olevan kanssa. Vaatii paljon energiaa, että kykenee menemään edes muutamaksi minuutiksi sinne, missä he ovat.

 

Huomaat erittäin vaikeaksi puhua heille, joten ole valmistautunut. Heillä ei ole mitään käsitystä siitä, kuka olet ja mistä puhut, kun puhut heidän kanssaan. Se tekee hyvin vaikeaksi, jos ei mahdottomaksi, puhua heidän kanssaan.

 

Kun muutamme muotoa näille korkeammille aikajanoille, yksi tapa miten kehitysaskeleet valokehoksi ilmentyvät, on kaikkien entisten aikajanojemme äärimmäinen parantaminen. Olemme vastuussa vain omista aikajanoistamme, emme niiden muiden aikajanoista, jotka ovat eläneet tuo aikajakson kanssamme. Jos he eivät paranna menneisyyden vanhoja aikajanojaan, he jumittavat edelleen 3D-matriisissa.

 

Monet meistä ovat nyt omassa kuplassamme monien muiden kanssa, jotka ovat kehittyneet tai aktiivisesti kehittävät itseään valokehoksi. Olemme muodostaneet oman hyvin suuren heimomme. Tämän heimon sisällä on heimoja. Myös perheenjäsenet joiden lähellä olemme päivittäin, saavat sen energian, jota lähetämme parantumistyömme kautta, ja he saattavat olla tietoisempia ja avoimempia halulle parantaa itsensä. Kun he parantavat itsensä, hekin parantavat menneisyytensä. Kun he parantavat menneisyytensä, he parantavat kaikki entiset aikajanansa itse.

 

Tämä parantuminen on tapahtunut näyttämälle meille menneisyytemme uudestaan ja uudestaan, jotta se voidaan parantaa. Sitä on tapahtunut monien vuosien saatossa vuodesta 2012 alkaen. Kun olemme parantaneet yhden aspektin ja puhdistaneet tämän energian pois kehostamme, siirrymme elämämme seuraavaan jaksoon, joka tarvitsee parantaa. Juuri kun luulemme saaneemme kaiken valmiiksi, lisää parantamista ilmestyy esiin osoittaen niihin kaikkiin pieniin yksityiskohtiin, joita meidän täytyy vielä työstää ja transformoida.

 

Nämä parannusepisodit tulevat universumilta varoittamatta. Teemme kiireisenä jotain päivittäisessä elämässämme ja tulemme tietoiseksi menneisyyden ongelmasta, joka oli tuskallinen ja jota ei ole käsitelty. Pystymme nyt näkemään tuon ongelman yli, syvälle siihen mitä oikeasti tapahtui. Tapahtuma-aikana emme voineet päästä tuohon informaatioon käsiksi, mutta kun siirrymme aikajanoilla, näemme selvästi, mitä tapahtui.

 

Kaikki menneisyyden ongelmat täytyy parantaa, ennen kuin valokehon muodostuminen voi jatkua. Tästä syystä meillä on lähtöjä ja pysähdyksiä transformaatiossamme. On aivan liikaa parannettavaa yhdelle kertaa, joten tämä täytyy levittää viikkojen, kuukausien ja vuosien varrelle.

 

Tämän parantamisen myötä tulee kehokipua. Joitain viimeaikaisia keho-oireita ovat olleet:

* kylmät virtaukset ylös ja alas kehoa

* syvä suru ja spontaani itkeminen – saatamme kuulla jostakusta menneisyydestämme ja itkeä vapauttaaksemme tuon suhteen parantamattoman tuskan

* ahdistus on tyypillistä myös valokeho-oireissa

* kipu selässä ja lapaluiden alla

* huimauskohtaukset

* energisyyden tunteminen ilman syytä.

 

Meidän täytyy hyväksyä kaikki nämä parantumisen ja transformaation aspektit, kun niitä ilmestyy. Meidän täytyy muuntaa ne löytämällä onnellinen paikkamme ja päästämällä irti näistä energioista. Meidän ei pitäisi pelätä tunteiden näyttämistä, kun niitä tulee. Jos itkettää, se täytyy vapauttaa eikä pidätellä. Kun jotain tapahtuu, ei ole parempaa aikaa vapauttaa, kuin tuossa hetkessä. Tämä hetki on aina täydellinen sen vapauttamiseen, mikä pidättelee meitä.

 

Valokeho muodostuu samaan aikaan, kun parantumista ja vapauttamista tapahtuu. Ne kulkevat käsi kädessä. Meidän täytyy tuntea menneisyytemme tuska, sitten vapauttaa se ja siirtyä eteenpäin, kyetäksemme oikeasti transformoitumaan valokehomuotoon, joka on meidän uusi kehomme eteenpäin siirryttäessä. Tämä uusi keho vie meidät uuteen Maahan. Tämä on myös se sama keho, johon galaktiset voivat muuttaa muotoaan tehdessään ulottuvuuksienvälistä työtään. Kun useammat siirtyvät korkeammille aikajanoille ja korkeampiin ulottuvuuksiin, he pystyvät ruumiillistamaan enemmän rakkautta, myötätuntoa, viisautta ja tietoa korkeammista ulottuvuuksista ja yhteyksistä, joita on. He pystyvät näkemään sen energian, joka on kaiken olemassa olevan tietoisuuden sisällä. Tämä on tulevaisuuttamme uudessa Maassa. Jotkut meistä ovat jo siellä.

 

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.