YLÖSNOUSEMUKSEEN KIIHDYTTÄMISEN TOINEN VAIHE ON ALKANUT

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

23.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoheimo,

Kiihdyttäminen on alkanut, kun alamme astua siihen uuteen todellisuuteen, jonka luomiseksi laajentuneelle ihmiskunnalle olemme tehneet kaikki uutterasti työtä. Kiihdyttäminen alkoi 26.4. eikä ole hellittänyt tuon portin avautumisen jälkeen. Portti on nyt täysin auki ja laajentuu jatkuvasti. Ne jotka ovat liittyneet ylösnousemusprosessiin, tuntevat nyt tämän jatkuvan laajentumisen.

Koemme tästä avoimesta ovesta oireita, jotka saavat meidät tuntemaan, ettemme ole enää kiinni 3D-tasossa. Tätä tapahtuu, kun tietoisuutemme nousee vastaamaan Luojatietoisuutta, joka on valaistumisen korkeimmalla tasolla. Teemme tätä nyt, kun DNA-koodit ovat transformoineet kehoamme riittävästi ja siitä on tullut tarpeeksi kevyt/valoa kyetäkseen tuntemaan tämän laajentumisen.

Olemme pökerryksissä ja meistä tuntuu huteralta, ikään kuin emme olisi enää täysin yhdistynyt Äiti Maahan ja 3D-tietoisuuteen. Saatat huomata törmääväsi tavaroihin käsittämättä, että sinulla on edelleen 3D-kehon ääriviivat. Tunnemme ikään kuin kulkevamme maailmojen välissä – emme ole täysin kummassakaan vielä. Saatat olla pökerryksissä ja epävakaa. Tämä on erilainen kuin mikään portti aiemmin. Tämä on vaihe, jota olemme odottaneet.

Saatat tuntea nälän lisääntyneen, kun valokeho rakentuu valmistelemaan astumistaan korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä on tavallista korkean taajuuden muutosten aikana. Sinulla saattaa olla ongelmia nukkumisen kanssa – taaskin merkkinä korkeammista taajuusmuutoksista.

Tunne maailmojen välillä olemisesta jatkuu, kun emme voi tehdä koko hyppyä kerralla. Tämä muutos on selvitettävä hitaasti ja harkitusti. Tämä on jumalainen suunnitelma, joka Luojalla on ollut tekeillä aioneita.

Olemme kaikki täällä edesauttamassa tätä muutosta ja tämän tehtävän kanssa tulimme. Sielumme valitsivat tämän ennen tätä elämää – että heräisimme juuri oikeaan aikaan (mikä on erilainen kaikilla) auttaaksemme työntämään tämän nopeutumisen läpi. Meidän täytyy pitää sydäntilamme avoimena kaikille niille, jotka ovat edelleen jumissa 3D-ajattelutavassa. Tämä sisältää hyökkääjät ja vastaanväittäjät, jotka eivät tiedä, mitä tekevät tai mitä sanovat. Monet ovat edelleen juuttuneet alemmille 3D-aikajanoille, ja olemalla vastaamatta negatiivisesti heille voimme auttaa heitä siirtymään ylöspäin. Heidän täytyy tutkia omaa käyttäytymistään, kun he eivät saa negatiivista reaktiota takaisin eivätkä voi enää syöttää itseään matalammalla energialla, jonka he ovat ilmentäneet. Matalampi energia tulee nyt takaisin heille, ainoastaan voimistuneena, ja tämä pakottaa heidät käsittelemään sen toisin kuin menneisyydessä. Ei voi enää piiloutua ja juosta pakoon sitä, mikä on luotu.

Meille näytetään sisällämme massiivisia oivalluksia tutkittavaksi. Tämä alkoi 26.4., mutta nyt prosessi on kiihtynyt. Meidän täytyy tutkia kaikkia entisiä käyttäytymistapojamme ja parantaa kaikki karma, joka liittyy suhteisiin tai ratkaisemattomiin ongelmiin. Kun näemme nyt menneisyytemme korkeammasta näkökulmasta, on helpompaa mennä takaisin ratkaisemaan.

Huomaat, ettei värähtelysi sovi enää yhteen 3D-todellisuuden kanssa, ja haluat ehkä vetäytyä pois. Monet puolet joita nyt näet, ovat tekaistuja ja epätodellisia. Epäaito puoli on ihmisen lait, jotka ovat tulleet voimaan, ei Luojan lait. Koska olemme kaikki osa jumalaa, kukaan ei hallitse meitä missään todellisuudessa. Kontrollipeli on loppumassa, kun korkeampi tietoisuus ei enää suvaitse sitä.

Tunnet suurempaa myötätuntoa ja empatiaa kaikkia olentoja kohtaan maan päällä. Tämä laajentuminen on toisinaan melkein liikaa kestettäväksi. Tämä on sitä ääretöntä rakkautta, jota Luojalla on kaikkia luomuksia kohtaan, ja kun laajennumme, mekin tunnemme tätä rakkautta.

Psyykkiset kykysi alkavat nyt tulla käyttöön, jos olet selvittänyt oman voimasi pelon. Saatat nyt alkaa nähdä ääriviivoja ja vilauksia toisten ulottuvuuksien olennoista ja esineistä. Saatat nähdä valonvälähdyksiä silmänurkistasi ja kananliha peittää ihosi. Tämä on alkuvaihe psyykkisten kykyjesi avaamisesta korkeampiin ulottuvuuksiin. Kun edistyt, saatat tietää asioita, muttet tiedä miten. Pystyt sanomaan, pysyykö joku totuudessa vai elää harhakuvissa ja valheissa. Et enää halua olla tekemisissä kenenkään kanssa, joka ei ole totuuden kertoja, koska se tuntuu alemmalta värähtelyltä, kuin mihin haluat osallistua.

Tunnet eläimet, kasvit ja koko elämän paljon läheisemmäksi. Pystyt katsomaan lemmikkiä ja virittymään sen tunteisiin. Myös eläimeen elokuvassa. Saatat olla elokuvassa kiinnostuneempi hevosesta (tai muusta eläimestä) kuin varsinaisista näyttelijöistä, koska tiedät, että hevonen on aito kaikissa tekemissään.

Tunnet vetoa vain niihin, jotka ovat aitoja ja jotka ovat yhtä jumalaisen sielunsa kanssa. Sinut vedetään magneettimaisesti niiden luo, joilla on enemmän valoa, ja vetäydyt poispäin niistä, joilla on vähemmän valoa.

Tunnet energia-aallot, kun ne tulevat kohottamaan tietoisuuttasi. Energia voi tulla aaltoina ja tarpeena olla riippumaton kaikista ulkopuolisista lähteistä, kuten auringonpurkaukset tai aurinkomyrskyt, vaikka ne tukevat kovasti kehittymistämme. Ne ovat sähköisiä ja rakentavat uutta valo-olemustamme.

Näet niiden naamion läpi, jotka haluavat vaikuttaa joltain, mitä he eivät ole. Mutta taaskin tunnemme myötätuntoa noita olentoja kohtaan sen vuoksi, ettei heidän egorakenteensa ole tullut vielä täysin valoon.

Olemme täällä tänä aikana suorittamassa tämän tehtävän. Jos resonoit tämän viestin kanssa, olet yksi niistä valoihmisistä, jotka ovat päättäneet nostaa tietoisuutta maan päällä tänä aikana. Sinun ei ole tarkoitus sopia 3D-rakenteisiin. Sinun on tarkoitus sopia ainutlaatuiseen valotietoisuuteen. Olemme täällä täyttämässä tehtävämme ja onnistumme tuomaan enemmän valoa planeetalle. Sinua tarvitaan. Sinua rakastetaan.

Rakastan teitä kaikkia!

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.