ENERGIAPÄIVITYS: PÄIVÄNTASAUKSEN ENERGIAPORTAALI AVAUTUU, AIKAJANA MUUTTUU JA TEKEE SILMUKOITA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

22.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää syyspäiväntasausta, rakkaat.

Päiväntasauksen energiaa alkoi tulla kaksi päivää sitten. Muista, että päivätasausenergiaa voi tulla 10 päivää ennen varsinaista päiväntasausta 22.9. ja 10 päivää sen jälkeen. Portaalin avautumisen oireita ovat olleet kova nälkä ja intensiiviset unet. Meillä on ollut myös hyvin autuaita tunteita. Nämä voivat kaikki olla merkki portaalien avautumisesta. On monia merkkejä, ja nämä ovat vain muutamia niistä. Minulla ja monilla perheessäni on ollut valtava nälkä muutaman päivän, kuin emme pystyisi saamaan tarpeeksi syödäksemme. Se on ollut hullua! Monilla on myös hyvin intensiivisiä unia ja astraalimatkustelua. Tämä merkitsee myös muutoksia aikajanoissa ja voimakkaan energian virtaamista sisään. Nämä unet ovat niin syviä, ettei niitä voi olla mitenkään huomaamatta.

Aikajanat jakautuvat ja tekevät silmukoita enemmän, kun siirrymme pidemmälle vuoteen 2017. Äskettäinen hurrikaani- ja maanjäristysryöppy oli merkki tästä, sekä viimeaikaiset geomagneettimyrskyt ja auringonpurkaukset. Nämä kaikki voivat toimia yhdessä toistensa kanssa uusien aikajanojen tuottamiseksi meille.

Huomaa, että kun hurrikaaneja ja maanjäristyksiä tulee, monta kertaa niitä tapahtuu ryppäissä, eli monta samaan aikaan. Näin tapahtui äskettäin Irma-, Jose- ja Maria-hurrikaanin sekä suurien järistysten osalta Meksikossa (kaksi parissa päivässä), Japanissa. Vanatussa ja Uudessa Seelannissa. Näin tapahtuu, koska vanhat aikajanat romahtavat ja siitä syntyvä energia täytyy vapauttaa. Toisin kuin jotkut saattavat uskoa, tämä ei ole salaseuran tekosia, vaan uusien aikajanojen luomista.

Energia ei koskaan kuole, se vain transformoituu. Kun nämä uudet aikajanat saavat pitoa, ihmisillä on tilaisuus kehittyä vielä pidemmälle galaktisiin maailmoihin. Tämä on selvää henkisen yhteisön valtavassa kehityksessä vuodesta 2012 lähtien. On monia, jotka ovat kehittäneet itseään kuillakin näistä aikajanoista, kun ne ovat ilmestyneet. Tämä on avain: työskennellä aikajanapäivitysten kanssa ja kehittyä niin pitkälle, kuin pystyy. Huomaat uusia ajatuksia ja sinulle ilmestyy uusia tapoja, joiden kanssa työskennellä. Nämä ovat merkkejäsi tarttua aikajanoihin ja kehittää itseäsi.

Mandela-ilmiö on ollut ihan hullua viime aikoina, kun on kuollut niin monia julkkiksia. Melkein joka päivä kuolee uusi julkkis, jonka tiedän kuolleen ainakin muutaman kerran aiemmin. Tämä on myös merkki uusista aikajanoista. Kutsun tätä "ajan silmukoinniksi". Aikajanat tekevät silmukoita edestakaisin, kunnes paras voidaan valita. Tämä jatkuu jonkin aikaa ja se on nopeutunut valtavasti muutamana viime vuotena.

Emme ole kiinteässä todellisuudessa, vaan nestemäisessä. Mitä enemmän tietoisuus nousee planeetalla, sitä enemmän ihmiset tuntevat näiden silmukoita tekevien aikajanojen vaikutukset ja ymmärtävät itse, mitä tapahtuu. Tämä pirstoo sen heidän harhakuvansa, että todellisuus on kiinteä ja muuttumaton, mikä on ohjelmoitu heihin menneisyydessä. Ei ole. Kaikki ulottuvuudet puskevat tosiaan vasten ja vaikuttavat toisiinsa. Tästä syystä jotkut teistä ovat saaneet yhteyden toisten rakkaisiin, jotka ovat siirtyneet muihin ulottuvuuksiin – sekä kyenneet näkemään maan ulkopuolisia olentoja ja saaneet viestejä toisista ulottuvuuksista. Monet muut ymmärtävät tämän nyt ja pystyvät yhdistymään omiin rakkaisiinsa, jotka ovat kuolleet. Tämä itsessään saa aikaan valtavan tietoisuusmuutoksen, kun oivallamme, ettei ole kuolemaa, ainoastaan tietoisuusmuutos.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.