SYYSKUUN ENERGIOITA – 5D-KOKEMUKSIA, PARANTUMISTA, KAKSOISPAIKANTUMISTA, KIHELMÖINTIÄ, UNIHALVAUSTA, HAMPAIDEN KALINAA, AIKALUISKAHDUKSIA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

22.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ja kauniit valosielut,

Haluan puhua tämän päivän energioista sekä syyskuun päiväntasausta 22.9. edeltävistä tapahtumista. Meillä on ollut viime aikoina merkkejä 5D-maailman yhdistymisestä meihin.

KAKSOISPAIKANTUMINEN

Tänä iltana aviomieheni kaksoispaikantui. Näin hänen menevän vessaan ja sulkevan oven. Sitten muutaman minuutin päästä näin hänen kävelevän makuuhuoneen ohi (joka on vessan vieressä). Kun menin käytävään etsimään häntä, hän oli edelleen vessassa. Kysyin, lähtikö hän vessasta välillä, ja hän sanoi "ei". Tiedosta tätä tapahtuvan ympärilläsi, kun siirrymme lähemmäs 5D:tä. Tällaisia asioita tapahtuu enemmän ja enemmän, ja niistä alkaa tulla säännöllisempiä.

TÄRINÄ

Tyttäreni oli nukkumassa muutama päivä sitten ja heräsi yöllä, koska hän kuuli ääntä. Sitten hän huomasi, että sänky tärisi. Tämä oli samanlaista kuin vanhoissa motellisängyissä, joista sai kolkoilla selkähieronnan. Hän ei tiennyt, mistä oli kyse, ja hän oli hyvin väsynyt, joten hän meni takaisin nukkumaan, ja sitä jatkui vielä noin 15 minuuttia. Tämä on merkki todellisuuden nestemäisyydestä. Olen nähnyt pöytien ja suihkuverhojen tärisevän, ja sitä kestää tavallisesti 15 minuutista kahteen tuntiin. Tämä on yksi merkki kehittyneistä ylösnousemusoireista – kyky nähdä todellisuuden nestemäisyys.

KRISTALLILAPSET

Viime viikolla yhdellä lapsenlapsellani, joka on 10-vuotias, oli unihalvaus. Hän heräsi aamulla eikä hän pystynyt liikkumaan. Noin kahdessa minuutissa hän oli taas kehossaan ja pystyi liikkumaan. Selitin hänelle, ettei hän ollut herätessään vielä täysin kehossaan. Kun nukumme, lähdemme kehostamme ja käymme muissa ulottuvuuksissa, ajoissa ja paikoissa. Tämän tapahtuminen nuorelle lapselle on kuitenkin harvinaista. Merkki siitä, että tähtilapsia tulee mukaan näinä aikoina yhdistyäkseen 5D:hen ja herätäkseen lisää. Huom. tämä liittyy lapsiin, ei aikuisiin.

KALISVAT HAMPAAT

Tänään toinen lapsenlapseni oli ulkona leikkimässä ja hänen hampaansa alkoivat spontaanisti kalista, kuin kylmissään ollessa. Asumme kuitenkin Floridassa, jossa on kuumaa ja kuumempaa. Muutama päivä sitten eräs ystävä (tunnistat itsesi) kertoi minulle, että hänen ja hänen miehensä hampaat olivat alkaneet spontaanisti kalista heidän ollessaan kotona. Tämä on uusi ylösnousemusoire. Huom. tyttäreni ja kaksi lapsenlastani asuvat kanssani. Osittain tästä syystä he kokevat näitä asioita nyt.

HUIMAUS

Viime kuussa meille ilmestyi uusi oire – huimaus. Tätä kesti minulla täydet kaksi kuukautta, elokuun ja syyskuun. Tämä liittyy magneettikentän heikkenemiseen – samaten jatkuva korvien soiminen, jota monilla meistä on. Huimaus on mennyt suurelta osin pois, mutta korvien soiminen jatkuu. Kirjoitan pian artikkelin kehittyneistä ylösnousemusoireista.

HORMONIHÄIRIÖT

Tänään minulla on ollut valtavaa kihelmöintiä ympäri päätä. Nämä ovat kruunuchakra-aktivointeja. Tapahtuu myös hormonihäiriöitä ja ne voivat olla monenlaisia. Tätä tapahtui isosti myös tämän vuoden keväällä. Kun yhdistymme valokehoon, hormonimme tarkistetaan täysin. On kerrottu myös hiustenlähdöstä. Se on merkki hormoniepätasapainosta. Tarkkaile lääkityksiä, kun ne voivat vaihdella kuukaudesta toiseen, kun hormoneja työstetään DNA-muutoksissa.

AIKALUISKAHDUKSET

Aikaluiskahduksia, aikamuutoksia, ajan nopeutumista ja hidastumista. Ajasta tulee virtaavampaa ja se nopeutuu ja hidastuu, erityisesti suurien energialatatusten ja –päivitysten aikana. Tätä on tapahtunut koko syyskuun ja se jatkuu, kunnes siirrymme ajattomuuteen. Tästä syystä puhun aina läsnäolosta nyt-hetkessä. On paljon helpompaa siirtyä ajattomuuteen, kun harjoittelee nyt-hetkeä etukäteen.

TÄYDELLINEN PARANTUMINEN

Koin elokuussa täydellisen tunneparantumisen sairastuessani viruksesta kahdeksi viikoksi. Nyt kuulen toisilta, jotka lähettävät viestejä minulle, että tätä samaa tapahtuu heille – he eivät kuitenkaan ole käyneet sitä läpi sairauden aikana, kuten minä. Odottakaa tätä tapahtuvan enemmän kaikille – massiivista parantumista fyysisesti ja tunteellisesti. Palataan alkuperäiseen itseen, kuten kutsun sitä, tai sieuitseen. Itse jolla ei ole tunnekuormaa ja joka sinun pitäisi olla tässä todellisuudessa. Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän, kun 2016 jatkuu. Tämä on suurin juttu koko ylösnousemusprosessissa – parantuminen kaikesta menneisyyden painolastista. Kaikki karma tästä ja kaikista entisistä elämistä on vapautettu. Tämä vaaditaan, jotta voi siirtyä 5D:hen.

SYYSKUU–JOULUKUU

Odota korkeiden energioiden jatkuvan vuoden lopun ajan, kun enemmän ja enemmän transformaatiota, parantumista ja kohonnutta tiedostamista tulee siirryttäessä 5D-todellisuuteen. Nämä siirtymät rakentuvat toisilleen – kun yksi osuus on tehty, seuraava osa tapahtuu. Olemme siirtymässä aikaan, jossa mikään ei ole entisellään.

Maan ulkopuoliset ystävämme ovat lähempänä kuin koskaan ja he kiinnittävät tarkkaa huomiota kaikkeen, mitä Maa-tähdellä tapahtuu. Odota näkeväsi lisää ufo-havaintoja sekä unia ja meditaatioita, joissa maan ulkopuolisia ilmestyy esiin. Tämä on heidän tapansa lievittää pelkoa ennen kontaktin ottamista.

MITÄ ON SEURAAVAKSI JA KOKEMUKSIA MAAN ULKOPUOLISISTA

Postaan pian kuviani suorista kontaktikokemuksistani maan ulkopuolisten rotujen kanssa, jotka ovat vierailleet luonani henkilökohtaisesti. Postaan koko tarinan kuvien kera. Nyt on harvinaista, että vieraillaan henkilökohtaisesti. Odota innolla sitä päivää, jolloin ei ole – se on tulossa pian. Kaikki kokevat suoria kokemuksia maan ulkopuolisten kanssa. Se on tulossa.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,

Denise Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.