ENERGIAPÄIVITYS – GEOMAGNEETTIMYRSKYJÄ JA YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
20.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta kaikki.

Geomagneettimyrskyjä on tullut kovan aurinkotuulen kera, mikä aiheuttaa massiivisia ylösnousemusoireita. Aurinkotuulen vauhti on 461.3 km/s (normaali 250–350). Eilen iltapäivällä tunsin valtavan pahoinvointiaallon iskevän tyhjästä. Sen aiheutti tuo voimakas geomagneettimyrskyaalto, joka tuli sisään.

Eilen illalla minun oli erittäin vaikea nukahtaa ja sitten heräsin muutaman tunnin päästä enkä onnistunut enää nukahtamaan uudestaan, minkä aiheuttivat jälleen nuo kovat aurinkotuulet ja geomagneettimyrskyt.

Olemme käyneet ylösnousemuksessa läpi massiivista päivitystä viime lokakuusta saakka – sitä on tapahtunut koko alkuvuoden 2020 ja se jatkuu edelleen. Raportit siitä, että homma hidastuu maaliskuun päiväntasauksen jälkeen, ovat vääriä. Ole varautunut massiivisiin päivityksiin koko tämän vuoden.

Voimakasta väsymystä, kun käymme läpi seuraavaa valokehomme rakennusvaihetta. Muista, että valokeho muodostuu, kun nostamme tietoisuuttamme. Kaikkien jotka tuntevat jotain ylösnousemusoireita (vaikka ne ovatkin toisinaan vaikeita), pitäisi olla ylpeä itsestään, koska tämä osoittaa, että he saavuttavat korkeampia tietoisuustiloja ja ylösnousevat.

Muista, että on monia, jotka eivät tunne mitään. Tämä lisääntyy hitaasti, kun enemmän ihmisiä liittyy ylösnousemusjoukkoon.

Kyky tuntea se, kun tapahtuu energiamuutoksia, on ensimmäinen vihje, että sinua saatetaan virittää. Tiedosta, että tämä on erityislahja, joka sinulla on, ja sitä voidaan kehittää hyvin monilla muilla tavoilla ja alueilla.

Muista maadoittua, kun on ylösnousemusoireita – tämä on parasta hoitoa kaikkiin ylösnousemusoireisiin.

Puhun tästä lisää jossain tulevassa postauksessa. Pysy kuulolla.

Rakkautta, Diane

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.