JUMALAISESTI KOODATTUJA PÄIVITYKSIÄ TULEE TRANSFORMOIMAAN IHMISKOLLEKTIIVIA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

20.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Saamme nyt jumalaisia aitouskoodeja. Nämä koodit työntävät kollektiivia olemaan aito itsensä pidättelemättä. Antaa lastujen pudota, minne putoavat. Nyt tapahtuu erittäin tehokasta koodausta.

Näitä koodeja alkoi tulla eilen ja niitä on virrannut lävitseni tänään. Istuin tietokoneella kirjoittamassa tätä ja sisään tuli energia-aalto, joka melkein pudotti minut tuolilta ja aiheutti äärimmäistä huimausta. Samanlainen aalto tuli tuntia myöhemmin, kun olin juuri viimeistelemässä artikkeliani. Näin tunnemme energian – kehon kautta tietoisuuteen.

Kun ylösnousemus jatkuu, enemmän ja enemmän koodeja ja aktivointeja saapuu, kun päivät ja viikot etenevät 2018. Tätä pyysimme ennen tulemistamme tänne, ja tätä saamme.

Näitä totuus/aitouskoodeja tulee avaamaan meidät täydemmin sille, kuka oikeasti olemme. Työntö ainutlaatuisen itsemme hyväksymiseen ja näyttämiseen toisille on valtava. Monet ovat tunteneet tätä muutaman viime viikon, mutta muutamana viime päivänä on ollut taas valtava määrä näitä päivityksiä. Tässä joitain kysymyksiä, joita saatat huomata esittäväsi itsellesi tämän lisääntyneen energian myötä:

* Miksi olen täällä?

* Mikä on aito itseni?

* Mitä minut pantiin tänne tekemään?

* Mitä minun täytyy tehdä juuri nyt harmonisoituakseni aidon itseni kanssa?

Monet tuntevat eksyneensä tänä aikana. He käyvät läpi uutta sielun pimeää yötä. Tämä on herätys taas niille, jotka eivät ole jatkaneet sisäistä työtä itsensä kanssa. Sisäinen työ on kriittistä, kun pääsemme pidemmälle ja pidemmälle korkeampiin taajuuksiin ja pystymme sisältämään enemmän valoa. Valokeho elää totuudessa, joten meidän täytyy ruumiillistaa tämä totuus kaikin tavoin kyetäksemme saamaan valokehon täysin käyttöön. Mitä korkeammalle kiipeämme ylösnousemusprosessissa, sitä enemmän sisäistä työtä täytyy tehdä. Tämä työ lisätään kaikkeen muuhun työhön, jota olemme tehneet, ja se rakentuu kerros kerrokselta. Näin kaikki universumit ja ulottuvuudet luotiin – kerros kerrokselta, kunnes homma oli valmis.

Saattaa olla surua, vihaa ja masennusta kaikista niistä asioista, joita ei ole vielä ymmärretty itsestä. Tämä voidaan käsitellä yksin tai oikean oppaan tai opettajan kanssa. Monta kertaa vaaditaan sellaista, joka on kokenut tämän itse, näyttämään tietä. Tee, mikä on oikein sinulle – tiedät sen jumalaisen opastuksen avulla ja siitä, ketä kohti sinua vedetään magneettimaisesti.

Itse kävin suurimman osa tästä prosessista läpi 2005. Silloin epäharmonioita tuli peräjälkeen pintaan prosessoitavakseni. Tämä oli matkani alku oman taajuuteni hallitsemiseen ja toisten opastamiseen siinä. Tämä prosessi on ollut pitkä joillekin meistä, kun oma ylösnousemusprosessini alkoi 2000, kun en kyennyt enää osallistumaan 3D-yhteiskuntaan. Sen jälkeen on tapahtunut suuria muutoksia ylösnousemuksessa ja ihmiskunnan kohoamisessa, ja erittäin suuria muutoksia on vielä tulossa.

Päästäkseen täysin käsiksi näihin koodeihin, niiden jotka tuntevat olevansa epäharmoniassa, täytyy tehdä sisäistä työtä rinnalla. Tämä merkitsee, että täytyy etsiä aitoa itseä. Tätä ei voi lykätä – se täytyy tehdä nyt.

Voit kysyä itseltäsi: "Mikä on tie onnellisuuteeni ja mitä sille pääseminen vaatii?" Ryhdy sitten toimeen kulkeaksesi tätä tietä. Ollessasi tällä tiellä näet kaiken, mikä ei ole yhtenevää onnellisuuden kanssa, ilmestyvän esiin poistettavaksi elämästäsi. Tämä on epäharmonian tulemista esiin, kun meidän täytyy olla tiellä aitoon itseemme eikä johonkin itsemme versioon, joka ei täytä ainutlaatuista potentiaaliaan.

Näitä päivityksiä tulee eri tasoilla ja sykleissä, ja ne jatkuvat, kunnes kaikki ovat saavuttaneet käännekohtataajuuden. Kyllä, kaikki – ketään ei jätetä ulkopuolelle.

Muutama vinkki auttamaan tästä läpi pääsemisessä:

* Kevät on täällä tai tulossa – hyvää aikaa alkaa taas maadoittua. Katsele täältä videoni tekniikasta, joka toimii.

* Juo paljon vettä ja tuoremehuja elimistön täydentämiseksi. Katso, mitä syöt, antaaksesi keholle energiaa, jota se tarvitsee.

* Hyväksy kaikki taajuudet, kun niitä tulee, ja tee työtä nähdäksesi, missä epäharmoniaa on ja mitä taajuudet yrittävät näyttää sinulle.

Oman taajuutensa mestarina oleminen on tuntea ensin taajuudet, kun niitä tulee, koska emme koskaan kehity pois tästä – siitä tulee vain voimakkaampaa. Kiinnitä huomioita kaikkiin värähtelyihin ympärilläsi koko ajan. Tee työtä itsesi kehittämiseksi ja jatka sitä, kun tämä ei lopu koskaan – ei tässä elämässä tai missään toisessa todellisuudessa. Tietoisuudessa on kyse kehittymisestä, tässä todellisuudessa ja kaikkialla.

Vähäisiä geomagneettimyrskyjä on tullut viime päivinä. Tämä lisää energiaa ja tuo kohonnutta tietoisuutta ja yhteyttä kaikkiin asioihin.

Psyykkiset kokemukset ovat voimistuneet. Toinen perheenjäsen näki nyt mieheni lähtevän paikasta, jossa hän ei ollut. Te jotka seuraatte minua, muistatte ehkä kokemukseni, että mieheni käveli suoraan ohitseni ulos, ja sitten muutaman minuutin kuluttua hän tuli takahuoneesta ja sanoi, ettei ollut lähtenyt sieltä aiemmin! Minäkin järkytyin, vaikka minulla on paranormaaleja kokemuksia päivittäin!

Aitouden aika on täällä, ja tämä vaikuttaa kaikkiin planeetalla. Kun näistä koodeista tulee voimakkaampia, näemme lisää muutoksia, jotka vaikuttavat kaikkiin, ja maailmamme muuttuu meidän transformoituessamme.

Pysy kuulolla saadaksesi lisäinformaatiota ylösnousemuksesta ja ajankohtaisista energioista, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin.

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.