UUDEN MAAN LUOMINEN

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

2.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvät rakkaat.

Viimeaikainen energia

Viime viikkoina on ollut paljon energiamuutoksia ja -päivityksiä. Minulla on ollut niin kiirettä asiakkaiden, päivittäisten energiaraporttien kirjoittamisen ja päivitysten käsittelemisen kanssa, että minulla on ollut tuskin aikaa pysyä kaiken sen mukana. Kuitenkin kaikkien on hyvin tärkeää tiedostaa ja saada tietoisuutensa kohotettua energialla, joka muuttaa ja käynnistää valokehoaktivointeja ylösnousemusprosessissa.

Ainakin viisi kertaa olen tuntenut tulevan muutoksia – tunsin muutoksen tulevan kehoni läpi, mikä ilmentyy sitten huimauskohtauksena, ja tunnen, että putoan tuoliltani. Tätä kestää noin vartin ja sitten se on poissa. Minulla on ollut myös jaksoittain pahoinvointia, väsymystä ja nukkumisvaikeuksia, ja elävät unet ovat taas takaisin.

On ollut myös levottomuuden tunnetta, ikään kuin emme tietäisi, mitä tehdä itsemme kanssa. Tämä tuli noin viikko sitten ja sitä on edelleen. Energia-asiantuntijana huomaan kaikki hyvin pienet asiat, jotka toiset saattavat ohittaa ajattelematta niistä mitään. Kuitenkin monet kokevat ylösnousemusoireita samaan aikaan ja riippumatta koosta, ne ovat kaikki tärkeitä ja ilmaisevat nopeutumistamme ja valokehon muodostumista.

Muutamana viime viikkona on ollut monia geomagneettimyrskyjä ja lisääntynyttä aurinkotuulta, mutta ne ovat tavallisesti kestäneet vain päivän. En tuntenut niiden kestävän tarpeeksi pitkään kirjoittaakseni raporttia. Ne tuovat aina lisää DNA-muutoksia valokehoon.

Aikajanamuutoksia 3D:ssä olevilla

Monet jotka ovat olleet 3D:ssä, ovat kertoneet minulle, että he kokevat nyt muutoksen. Tämä on ensimmäinen kerta sen jälkeen, kun olen alkanut raportoida energioista (2010), että niin monet ihmiset jotka eivät ole henkisessä yhteisössä, alkavat kertoa minulle kokemuksistaan toisista ulottuvuuksista (eli tämän maailman ulkopuolelta). Useimmat heistä ovat nähneet asioita muista ulottuvuuksista tai saaneet täysimittaisia kokemuksia aikajanojen vaihtumisesta. Tämä on erittäin tärkeä asia, koska ensimmäistä kertaa nähdään, miten valo vaikuttaa kaikkiin.

Aika nopeutuu

Aika on nopeutunut taas. Päivät kuluvat nopeammin ja nopeammin, ja on tunne, ettei ole riittävästi aikaa saada kaikkea tehtyä. Tämä on merkki taajuuden lisääntymisestä, kun värähtelemme kaikki nopeammin, kunnes muutos on valmis.

Tiedän tämän omasta ylösnousemuksen lähikokemuksestani 2013, jolloin melkein ylösnousin ja pysähdyin viime hetkellä. Seuraavat kaksi viikkoa sen jälkeen värähtelin niin nopeasti, että kaikki näytti täällä hidastetuilta. Ei ole helppoa olla korkeammissa ulottuvuuksissa ja täällä samanaikaisesti. Tämä tapahtuu, kun virityn niihin, jotka ovat kuolleet – heillä on hyvin korkea ja nopea värähtely. Tämä kaikki on dokumentoitu YouTube-kanavallani kaikkia varten, joka haluavat kuulla, millaista se oli.

Mandela-ilmiö

On kerrottu, että Billy Graham kuoli viime viikolla. Tämä on Mandela-ilmiö-henkilö, koska tiedän hänen kuolleen 10 kertaa minulle – ainakin kerran vuodessa viimeiset 10 vuotta. Jos et muista Billy Grahamia tai monia muita julkkiksia, jotka ovat jo kuolleet, yritä muistaa tällä kertaa, koska se tapahtuu uudestaan. Jos pystyt pitämään tämän muiston, se osoittaa, että pystyt pitämään oman todellisuutesi eivätkä muuttuvat aikajanat vaikuta sinuun.

Jos olet katsellut viime haastattelujani, olet nähnyt minun puhuvan Mandela-ilmiöstä ja menevän sen yksityiskohtiin. Tunnen kuitenkin, että tarvitaan jälleen pidempi artikkeli päivittämään kaikille, mitä tapahtuu.

Tavoite Mandela-ilmiössä on myös, että haluamme olla oman todellisuutemme ja taajuutemme mestari. Haluamme saada muiston siitä, mitä on tapahtunut menneisyydessä, ja ettei uusi aikajana poista sitä. Olen ollut oman todellisuuteni mestari jo vuosia. Näin pystyn muistamaan muuttuvat Mandela-ilmiön aikajanat. Jokainen pystyy tekemään tämän ja jokaisen kannattaa tehdä tämä ankkuroitumalla uuteen Maahan.

Pimeät voimat

Pimeys joka on ollut ohjaksissa, tuntee työnnettävän itsensä seinää vasten, kun suuri osa väestöstä herää jatkuvasti ja sisältää enemmän valoa. Mitä enemmän herää, sitä enemmän voi herätä. Siksi on niin tärkeää työstää omaa heräämistään ensin. Ennen kuin saavutin oman taajuuteni mestaruuden vuosia sitten, minulla oli liian kiire työstää itseäni auttaakseni ketään muuta. Nyt autan toisia saamaan saman tietoisuuden.

Heräämisemme työntää pimeitä voimia, joten tämä on vielä lisäyllyke työstää heräämistä päivin ja öin vielä pidemmälle. Tein juuri tämän omalla matkallani vuosia sitten. Ilmensin tilanteen, joka oli minulle täydellinen, jotta pystyin työstämään vain omaa kehittymistäni. Jokaisella on kapasiteettia tehdä tämä. Pystymme kaikki luomaan ja ilmentämään sen, mikä toimii parhaiten meillä kehittyäksemme. Tavoitteena on antaa nyt mahdollisimman paljon aikaa kehittymiseen 3D-ajattelutavan yli. Tällöin näemme totuuden kaikista asioista ja pimeiden agendojen yli.

Kun näemme pimeiden voimien työntävän vastaan, voimme hymyillä ja tietää, että niillä on vähemmän ja vähemmän, mitä syödä. Koska ne elävät matalammilla värähtelyillä, meidän täytyy aina varmistaa, että pysymme poissa näistä matalammalla värähtelevistä ulottuvuuksista. Tämä on pelkoa, masennusta, surua ja negatiivisuutta. Henkisen yhteisön täytyy tehdä nyt kovasti töitä pitääkseen värähtelyn korkealla, kun olemme loppusuoralla pimeiden voimien kanssa. Mitä korkeammalla säteilemme, sitä enemmän niitä ei ole olemassa meille.

Suhteet

Monissa suhteissa on ollut ongelmia, kun monet yrittävät kovasti esitellä korkeamman itsensä maailmalle ja kumppanilleen. Tämä merkitsee yhdistymistä aitoon itseemme, ja monet ovat tässä prosessissa tällä hetkellä. Kun on enemmän valoa, on enemmän painetta tulla aidoksi itseksi. Kumppaneillemme on annettava myötätuntoa heidän matkallaan, kun he käyvät läpi tätä prosessia, koska se ei ole helppo. Suhteet menevät nyt eteenpäin tai hajoavat, mutta kummankin etsiessä, kuka hän oikeasti on ja mikä hänen paikkansa on uudessa Maassa.

Kun valo jatkaa rakentumistaan ja valokehon muodostamista, näemme taivaalla ja maassa enemmän ja enemmän asioita, joita emme ole nähneet aiemmin. Kiinnitä huomiota valtavirtamediaan, koska sanotaan, että niitä on ollut ikuisesti, mutta muista, että astumme nyt uusiin todellisuuksiin koko ajan. Paras aikajana valitaan nyt ulottuvuuksien välisen Maan säteillessä meidän kaikkien nähtäväksi.

Uusi Maa

Monet kysyvät, ketkä menevät uuteen Maahan. Minun vastaukseni on: kaikki ihmiset menevät. Korkeammat ulottuvuudet kertoivat tämän minulle noin vuosi sitten. Ne eivät ole koskaan olleet väärässä :) Kaikilla ihmisillä on tilaisuus nostaa taajuuttaan riittävän korkealle luodakseen uutta Maata ja osallistuakseen tähän fantastiseen prosessiin, jota käymme läpi. Olemme juuri nyt keskellä tämän luomista. Käymme juuri nyt läpi intensiivistä valokehon aktivointia, mikä johtaa uuteen todellisuuteemme ja ulottuvuuteemme.

Asiat eivät kehity niin, kuin monet sanovat – kuitenkin siinä on tolkkua kaikille, kun se aika tulee. Olemme tällä hetkellä mitä tärkeimmässä ajassa, koska uusi Maa muodostuu nyt, kun pimeys hävitetään. Älkää katsoko tulevaisuuteen, vaan olkaa nyt-hetkessä, jolloin kaikki tapahtuu!

Pysykää kuulolla saadaksenne lisäinformaatiota ylösnousemuksesta ja ajankohtaisista energioista, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin.

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.