OLEMME VALTAVASSA TIETOISUUDEN LAAJENTUMISPÄIVITYKSESSÄ, MIKÄ JOHTAA VALOKEHON RAKENTUMISEEN

 

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

14.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Rakas heimo,

 

Olemme tällä hetkellä suurimman transformaation alussa, jonka ihmiskunta on koskaan nähnyt. Kaikki paljastuu ja kaikki salaisuudet tuodaan valoon. Kun tämä tapahtuu, se ei tapahdu ainoastaan 3D:ssä, vaan myös jokaisessa yhteisössä maan päällä, myös henkisessä yhteisössä. Myös "tekovalot" tuodaan julki, kun ne eivät enää voi levittää agendaansa.

 

Selvänäkijänä tiedän, milloin asioita tulee sisään ja mihin ne päätyvät. Tämä lahja minulla on ollut koko elämäni – kyky nähdä, miten asiat tapahtuvat tulevaisuudessa valitusta aikajanasta riippuen.

 

Kuluneen kuukauden, 10-10-aallosta saakka, olemme saaneet tietoisuuteemme massiivisia päivityksiä, mikä rakentaa valokehoa. Valokehotietoisuus menee pitkälle 3D:n ja kaiken sen yli, mitä useimmat ihmiset ovat koskaan kokeneet. Se vie olentojen tietoisuuden viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Olento alkaa silloin kokea muita todellisuuksia kuin kolmas ulottuvuus. Tämä on nyt merkki, että rakennat valokehoasi ja laajennat tietoisuuttasi.

 

Kun nostamme tietoisuutta, valokehomme rakentuu. Meidän täytyy ensin nostaa tietoisuuttamme ja sitten jokaisen saavuttamamme uuden tason myötä rakennetaan valokehoa. Säryt, kivut ja oireet joita meillä on, ovat valokehon laajentumista. Kun valokeho rakentuu enemmän, näitä kipuja ja särkyjä on vähemmän.

 

Valtava valokehotransformaatiomme oire on nyt käynnissä, ja se alkaa korkeampien tietoisuustasojen saavuttamisesta ja siitä tulee työntö tulla aidommaksi ja että toiset tekevät samoin. Se aionien epätodellinen käsikirjoitus, että koko yhteiskunta noudattaa ohjelmaa, jossa olemme kaikki samanlaisia, huuhdotaan nyt pois. Olemme itse asiassa kaikki ainutlaatuisia. Tästä syystä tulimme maaplaneetalle tänä aikana. Jokaisen ihmisen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät hänestä tarpeellisen siinä laajentumisessa, jossa olemme. Kun meistä tulee enemmän aito itsemme, se avaa portin, jotta toiset voivat tehdä saman.

 

Tämän työnnön mukana tulla aidoksi tulee myös mahtava työntö kertoa totuus ja että toiset tekevät samoin. Monet kokevat näitä uusia oireita ja niitä, jotka mainitsen seuraavaksi. Monet alkavat nyt vetäytyä pois henkisessä yhteisössä niiden luota, jotka levittävät edelleen tekovaloa, koska he ymmärtävät, ettei näiden sanoissa ole totuutta tai aitoutta. He alkavat nyt kyetä lukemaan rivien välistä ja näkemään niiden agendan, jotka ovat edelleen jumissa ja haluavat pitää toiset jumittamassa samassa paikassa. Tästä tulee voimakkaampaa ja voimakkaampaa kaikille seuraavan vuoden kuluessa.

 

Muita uusia tietoisuuden kohoamisen oireita joita olen huomannut, on tietoisuus ruuasta ja siitä, miten se liittyy kehoon ja sen rakentamiseen valokehoksi. Monet ovat jo olleet terveystietoisia, mutta nyt on tullut tämä uusi tietoisuus ja se alkaa kiihtyä monilla. Valokeho joka aktivoituu nyt, opastaa meitä tässä prosessissa ja kertoo, mikä on parasta valokehon rakentamisessa.

 

Suuri määrä olentoja on lopettanut ja lopettaa nyt useimpien lihojen syömisen. Tähän alkaa tulla nyt enemmän ja enemmän väkeä. Jos sinua opastetaan muuttamaan ruokavaliosi kasvispitoisempaan, neuvon aloittamaan hitaasti niiden ruokien vähentämisen, joita et enää halua, ja lisäämään vähitellen niitä ruokia, joita haluat. Tämä on helpoin tapa tehdä siirtymä ja helpointa keholle ja tietoisuudelle. Meidän kannattaa tehdä kaikki itsessämme rakastavimmalla tavalla, johon pystymme.

 

Kehomme reagoi siihen, miten kohtelemme sitä, joten on erittäin tärkeä askel ottaa asiat hitaasti ja integroida muutokset hitaasti. Keho joka meillä on nyt, on jo valokehon läpitunkema, joten se mitä teimme ennen, ei enää toimi uudessa kehossamme, joka on keskellä siirtymää valokehoksi.

 

Puhuin vuosi sitten siitä, miten USA:ssa ja maailmassa tapahtuisi suuria muutoksia, ja postasin 17.10. uudestaan, miten nuo muutokset olivat nyt valmiita tulemaan läpi. Näemme enemmän ja enemmän intensiivisiä muutoksia yhteiskunnassa, kun meidät kaikki päivitetään korkeammalle tietoisuustasolle kuin koskaan ennen.

 

Tämä muuttaa yhteiskunnan sellaiseksi paratiisiksi, jota kaikki haluamme, mutta jota emme ole voineet saada. Tämä voidaan saavuttaa poistamalla pimeät voimat, jotka ovat olleet ohjaksissa pitkään. Menneisyydessä he ovat saaneet valtaa, koska he ovat pystyneet vakuuttamaan monille ihmisille, että heidän ohjelmansa olivat näiden omaksi hyväksi. Monet ihmiset eivät oivaltaneet, että tilanne oli täsmälleen toisinpäin – ne olivat hyväksi vain sille, että pimeä puoli sai lisää valtaa ja kontrollia.

 

Kuten olemme nähneet mediassa, monet näistä pimeistä voimista tuodaan valoon. Tämä jatkuu ja kulkee yhteiskunnan joka osan läpi jättämättä kiveäkään kääntämättä. Monet pimeyden käskyläiset paljastavat toisia ja tämä jatkuu, kun he alkavat kääntyä toisiaan vastaan.

 

Kun 3D-yhteiskunta ja henkinen yhteisö jatkavat päivitysten vastaanottamista, heidän tietoisuutensa nousee jatkuvasti, mikä tuo lisää valoa valokehoon. Tullaksemme yhdeksi valon kanssa, meidän täytyy puhua totta ja kunnioitta ennen kaikkea aitouttamme. Tämä on polku laajentuneeseen tietoisuuteen ja valokehotransformaatioon, joka tapahtuu nyt.

 

Etsimme ja kaipaamme totuutta. Nyt useammat ja useammat pystyvät näkemään oman totuutensa ja sivuttamaan kaiken, mikä ei ole totuus. Tämä on tapa aktivoida korkeampi tietoisuus ja valokeho.

 

Uusi Maa rakennetaan suoraan kerrokseksi 3D-maamme päälle. Kun 3D-maa päivittyy, meistä tulee yhtä uuden Maamme kanssa.

 

Ystäväni, galaktisten veljiemme ja sisartemme tietoisuus on jo laajentunut ja he voivat siirtyä valokehoon ja siitä pois tahdonalaisesti. He odottavat meidän saavan kiinni!

 

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,

Diana Canfield

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.