ENERGIAPÄIVITYS PÄIVÄNSEISAUKSESTA VUODEN LOPPUUN – LUOMME KORKEAMMAN TODELLISUUTEMME TOTUUDELLA, YLÖSNOUSEMUSHARMONIA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

20.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemusharmonia

Kun päivityksemme jatkuvat nopeammin kuin koskaan, meillä on enemmän pääsy totuuteen ja kätkettyihin salaisuuksiin. Monet näistä ovat nyt tulossa esiin. Kaiken mikä on ollut piilossa, täytyy paljastua.

Ylösnousemusprosessissa on kyse pääsemisestä linjaan kaiken sen kanssa, mikä on aitoa. Tämä merkitsee, että kaikki epäaito tuodaan pintaan – ei vain itsessämme, vaan myös kaikissa muissa. Tähän sisältyvät kaikki instituutiot, mukaan luettuna kaikki laitokset jotka hallitsevat 3D-yhteiskuntaa. Tavoitteena on käyttää sitä totuutta, joka tulee esiin, katalyyttinä harmonisoitumiseen enemmän totuuteen itsessämme. Tämä on itsemme pohdiskelua huomataksemme, mikä ei ole harmoniassa totuuden ja Luojan kanssa, jotta voimme tarkistaa tilaamme.

Kaikki mikä paljastuu nyt, on suoraan linjassa ylösnousemuksen kanssa. Emme voi erottaa korkeammista ulottuvuuksista sitä, mitä tapahtuu 3D:ssä. Kaikki ulottuvuudet ovat yhteydessä. Tämä ei ole vain klisee … ne ovat yhteydessä. Tällä tavalla minä ja muut jotka ovat selvänäköisiä meedioita, voimme päästä asiakkaidemme edesmenneiden rakkaiden luo. Näin minä pystyn näkemään kaikenlaisia kosmisia moniulotteisia olentoja. Näin psyykkiseen informaatioon päästään käsiksi – kaikki maailmat ovat yhteydessä.

Kun menemme ylösnousemuksesta läpi, kaikesta karmasta täytyy päästää irti. Jos et ole alkanut työstää tätä, ole kiltti ja tee se nyt. Vapaudumme karmasta itsemme parantamisprosessin avulla. Kun parannamme itsemme, toisetkin parantuvat. Meidän täytyy tulla harmoniaan sen kanssa, kuka aito itsemme on, ja teemme tämä päästämällä irti kaikista kiinnikkeistä ja epäaidosta energiasta, joka ei kuulu meille. Monet tiedostamattomat olennot heittävät negatiivista energiaa toisille päästäkseen eroon siitä. Huomaa, että heistä tuntuu aina paremmalta jälkeenpäin. Tietoisina aikuisina meidän ei tarvitse hyväksyä tätä energiaa – heidän täytyy käsitellä se itse. Lapsina emme kyenneet heijastamaan tätä takaisin heille, joten monet ovat hyväksyneet sen omakseen ja eläneet negatiivisen varjoenergian kanssa vuosia. Tästä on päästettävä irti sisäisen lapsemme parantamisen kautta ja tietämällä, ettemme ansaitse tätä kipua ja kärsimystä.

Tämä on prosessi, jonka on jatkuttava koko elämämme, koska kohtaamme aina tiedostamattomia, jotka pyrkivät vapauttamaan negatiivisen energiansa meihin sen sijaan, että parantavat sen itse. Meidän täytyy antaa anteeksi toisille tämän prosessin aikana, niin kuin annamme itsellemme anteeksi sen energian kantamisen tietämättämme vuosia, joka ei kuulunut meille. Kun tämä energia on vapautettu, olento tuntee olonsa automaattisesti kevyeksi ja vapaammaksi. Taakka on poistettu eikä sitä enää ole. Tätä taakkaa ei voi viedä 5D:hen. Meidän on täytynyt puhdistaa etukäteen itsemme kaikista epäaidoista kiinnikkeistä.

Aktivoituamme aidon itsemme ja käytyämme läpi parantumisprosessin, emme ole enää harhakuvissa itsestämme ja toisista. Olemme virittyneet totuuteen ja haluamme tietää sen riippumatta siitä, miten vaikeaa se ehkä on ja mitä muutoksia meidän täytyy sitten tehdä. Kyllä, totuus vaatii muutoksia sisällämme. Tästä syystä tiedostamattomat eivät pidä totuudesta. He haluavat pysyä mieluummin mukavuusalueellaan. Kaikki harhakuvat, ehdollistuminen ja ohjelmointi täytyy myös poistaa, ennen kuin ylösnousemus voi tapahtua.

Näin transformaatio tapahtuu, kun parannamme sisäiset aspektimme, jotka eivät ole harmoniassa ylösnousemusprosessin kanssa, ja tulemme siksi olennoksi, joka meidän oli tarkoitus olla, kun inkarnoiduimme tähän maaulottuvuuteen. Vain ehdollistumisen ja ohjelmoinnin kautta kadotamme oman tiemme. Tästä syystä kaikesta täytyy päästää irti löytääksemme, kuka oikeasti olemme.

Kun pääsemme käsiksi enemmän totuuteen suuremman aitouden avulla, universumi tulee sitten auttamaan meitä tietäen, että olemme nyt vakavissamme omassa etsinnässämme. Kun totuus on universumi ja Luoja, alamme yhdistyä totuuteen ja Luojaan samanaikaisesti. Tämä harmonia on ykseys, jota etsimme. Tämä on ylösnousemusharmonia.

Kun tämä yhdistyminen tapahtuu, pääsemme enemmän siihen, mikä oli aiemmin piilossa. Elämästä tulee helpompaa, synkronismia alkaa tapahtua ja monet huomaavat itsellään uusia kykyjä ja lahjoja. Tämäkin on kaikki osa ylösnousemusprosessia. Meistä tulee valo-olentoja ja meillä on ikuisia lahjoja, jotka ylittävät kaikki lahjat maaplaneetalla.

Ei ole parempaa aikaa kuin ennen vuoden 2017 alkua harmonisoitua aidon itsemme kanssa ja päästää irti kaikista karmakiinnikkeistä, jotta olemme täysin vapaa osallistumaan 5D-valokaupunkitodellisuuteen.

Minulle näytettiin muutama päivä sitten valokaupungit todellisuutena, johon menemme, sitten kun ylösnousemusprosessin koko miehistö on mukana. Olemme tulleet lähemmäs täyttä ylösnousemusta nämä vuoden 2016 kolme viimeistä kuukautta, kun enemmän totuutta on paljastunut.

Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.