UUSI AIKAJANA ILMESTYY ESIIN

Kirjoittanut Colin Joe Byrne (Facebook)

21.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Käymme läpi aikaa, jossa aikajanat eroavat ja uusi aikajana ilmestyy esiin. Olen vuosia tiennyt, että tämä tapahtuisi, ja miettinyt, miltä se tuntuisi, ja nyt saan sen selville – ja se on vähän epämukavaa minulle ja luultavasti meille kaikille.

Aikajana on vain kuin jatkuva informaatiovirta. Kuten elokuvan ruudut, jotka antavat jatkuvan ääni- ja valovirran, se saa aikaan jatkuvan kokemusvirran, jossa on tolkkua tarkkailijalle, sielulle. Siis korkeammat itsemme ja sieluperheemme editoivat omia aikajanojamme, jotta se informaatiovirta joka olemme, on jatkuva, ja ne neulovat elämien ajalta aidot aspektimme ja kokemuksemme harmoniseksi parhaiden ilmaisumuotojemme sinfoniaksi, ja poistavat elokuvasta ne ruudut, jotka langenneet aspektit aiheuttivat.

Pystymme muistamaan nuo hetket, muttei meillä ole samaa kiintymystä niihin kuin ennen. Tämä vaikuttaa muistoihimme, kun käymme läpi tätä jaksoa, erityisesti pitkäaikaisiin muistoihin, ja saatamme alkaa unohtaa joitain tapahtumia menneisyydestä tai alkaa nähdä ne eri tavalla. Jotkut ovat huomanneet tämän ja kutsuneet sitä Mandela-ilmiöksi.

Olen hiljattain huomannut suuria muutoksia omassa tietoisuudessani. Muistan ja haluan muistaa, mutta siinä ei ole samaa tunnekiintymystä kuin ennen. Uusi aikajana on suunniteltu tuomaan meidät uuteen tietoisuuteen siitä, kuka ja mitä olemme, ja se siirtää meidät pois nykyiseltä aikajanalta, joka on vain toistuva uni samasta vanhasta kamasta paketoituna uudella tavalla.

Parasta tekemistä tämän aikajanaeroamisen aikana on luottaa siihen, kuka olemme, ja hyväksyä se, kuka olemme, ja sallia noiden parhaiden aspektiemme säteillä läpi. Tästä eteenpäin asioista tulee vähän hulluja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.