Onnellinen ihminen

Share |

Lauantai 10.5.2014 klo 9:34 - Marja


No niin, reilu vuosi on mennyt. Upeaa aikaa on kyllä ollut. Kun tuo helmikuun rakkaustietoisuus, josta kerron edellisessä postauksessani, ei jäänyt pysyväksi olotilakseni, niin itseäni tutkaillessa aloin tajuta, että minussa on vielä niin paljon tunnelatauksia ja muita jäämiä vanhoista traumoistani, että niiden kanssa on vielä tehtävä työtä. Vaikka olin käynyt kaikki asiani läpi anteeksiantaen ne sielutasolla, niin en kuitenkaan ollut kohdannut kokemustasolla kaikkea sitä, joka oli jumissa ihmiskehossani, mielessäni ja tunteissani.  

Ja miten kävikään. Tuolla samalla viikolla, jolla sain kokemuksen rakkaustietoisuudessa elämisestä, tapasin miehen. Terapeuttisen miehen, jonka kanssa olen saanut tehdä sisäistä työtä ihan oikeasti. Miten upeaa se onkaan ollut, uskaltaa alkaa kohdata sellaisia asioita, joita olen aiemmin tukahduttanut, vältellyt, peitellyt… Nyt tuntuu, että uskallan elää, ihan täysiä! Minun ei enää tarvitse pelätä niitä asioita, joita menneisyyteni on minulle antanut. Ne ovat minun tulokulmani elämään. Näin elämä halusi tutkia itseään, minun kauttani.

Sen verran hienoa on ollut aloittaa ihmissuhde tehden koko ajan yhdessä tietoista tunnetyöskentelyä, että olemme kirjoittaneet siitä kaikesta kirjan. Saa nähdä tuleeko kirjasta joskus julkinen. Naimisiinkin olemme jo ehtineet menemään, hihii.

Ja kun olen alkanut uskaltaa elää, niin olen alkanut myös uskaltaa antaa omasta runsaudestani muille. Arjessani on niin paljon hellyyttä, lempeyttä, läheisyyttä ja rakkautta, että jaan sitä ilolla muillekin. Ja ajatella, että saan tehdä sitä ihan työkseni! On tuntunut siunaukselliselta saada kehittää mieheni kanssa läheisyysterapia, joka antaa kosketuksen parantavalle voimalle luotettavan ja hienovaraisen metodin. 

Tuntui hyvälle, kun Sielunpeili kävi tekemässä jutun työstämme. Ja vielä hienompaa on, kun ihmiset ovat alkaneet ilmoittautua läheisyysterapeutin koulutukseen. Aika moni kiinnostunut työskentelee terveydenhoidon alalla. Varsinkin ikäihmisten kanssa töitä tekevät ovat lähestyneet meitä. Millainen maailma tästä vielä voi tullakaan…


Kommentit

10.5.2014 14:03  Sanna

Upeaa Marja! Kaikkea hyvää Sinulle ja uudelle matkallesi! <3

10.5.2014 15:20  PirjO

Onneksi olkoon Marja :)
Kiva kun palasit ja jaat kokemuksiasi.
Iloista Äitipäivää Sulle ja kaikille Äideille <3

10.5.2014 19:24  Isoäiti kiittää

Onpa ilo kuulla elämäsi siunauksista, rakkauden, läheisyyden ja yhtenäisyden elämisestä! Kaikkea Hyvää ja Kaunista Teille ja Kaikille ! On hyvä olla Äiti ja rakastaa lapsiaan äidinrakkaudella ja Onnea!

12.6.2014 2:13  Gun

Hyvin moderni versio siitä, mitä sekä Jeesus että J.Krishnamurti halusivat meidän ymmärtävän todellisesta vapaudesta löytyy videosta StuartWilde@Copenhagen2000,flv

www.youtube.com/watch?v=-0K_Op-UtDk

15.6.2014 23:34  eijuska

<3 <3

31.7.2014 12:56  AYA

KIITOS <3 :) ELÄMÄ=RAKKAUS ON, OLEN <3 :)

10.11.2014 11:54  Johanna

Paljon onnea!!!

Ja kiitos valtavan hienosta työstä jonka olet tehnyt suomentaessasi näitä kanavointeja.

29.4.2015 15:27  metsalintu pahkin

Voihan rakkaus.... Odotanpa taasen innolla uutta kirjoitusta, kohta on taasen vuosi vierähtänyt


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini