Kummallisia tapahtuu

Share |

Torstai 7.6.2012 klo 19:14 - Adonai / Marja


Sellainen eriskummallinen asia tapahtui tänä keväänä, että mulla aukesi selvätietoisuus joidenkin viikkkojen ajaksi. Ja sitten se katosi ja jätti mut ihmettelemään, että mitäs toi nyt oli? Sen verran sain asiasta tolkkua, että ymmärsin, miten monisyinen tuollainen taito on ja miten paljon siihen liittyy asioita, joita en ole lainkaan aiemmin hoksannut. Ei mikään helppo juttu, ei!

Vaan se mikä oli mielestäni tosi ihanaa oli, että pystyin hieman näkemään juuri sitä asiaa, jota toivoisin näkeväni: mitkä on kunkin ihmisen elämän teemoja eli mitä he halusivat tänne tulla tekemään ja kokemaan. Olisinkin kovasti iloinen, jos voisin jonain päivänä auttaa ihmisiä selvittämään tätä asiaa, koska sitten he voisivat tehdä näitä sielutasolla toivomiaan asioita tietoisemmin tämän ihmiselämän aikana. Ajattelisin, että tällainen tieto voisi antaa syvää ymmärrystä ja merkityksen tunnetta ihmisen elämään.

Tämän toiveen takia suunnittelin muutama vuosi sitten, että kouluttautuisin tekemään sitä mitä Michael Newton tekee, eli elämien välisen elämän hypnoosia. Siinähän ihminen pääsee yhdistymään omaan sielutietoisuuteensa ja ymmärtää enemmän sitä, miksi tänne halusi tulla. Mutta ei tuo hypnoosikoulutus sitten kuitenkaan tuntunut olevan mun juttu. Saa nähdä, ehkä jonain päivänä teen tällaista työtä, jollain tavalla. Tai sitten, kun se päivä on käsillä, niin saattaapi olla, että sitten jo ihan muut jutut kiinnostaa, niin kovaa vauhtia kaikki muuttuu!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini