PALJASTUKSET, EROTTELUKYKY JA KOGNITIIVINEN DISSONANSSI

Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)

Maaliskuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En ole ollut "normaali itseni" viime aikoina. Historiallisesti en ole laittanut aikaani, energiaani tai fokustani rumiin salaliittoihin ja hyväksikäyttöihin, joita on planeetallamme. Nuo jutut saavat minut todella maahan, ja uskon, että minun on ollut tärkeää pysyä poissa vanhan maapelin kaksinaisuudesta ja polariteetista mahdollisimman paljon. Tiedän, että paljon tuollaista paskaa tapahtuu, mutta en ole ollut kiinnostunut elämään tuossa todellisuudessa, koska henkinen työni on tuoda sisään lisää valoa ja auttaa ihmisiä siirtymään uuteen energiaan.

Melkein vuoden olen tuntenut vetoa oppimaan lisää niistä negatiivisista tai hyväksikäyttävistä asioista, joiden tekemisestä toisille jotkut ihmiset nauttivat. Se teki minusta sairaan ja ahdistuneen. Netissä on saatavilla paljon informaatiota sekä väärää informaatiota, joten käytin erottelukykyä päättääkseni, mikä oli oikein minulle. Tämä tutkimus oli traumatisoivaa, mutta palasin kuitenkin jatkuvasti takaisin. Minun täytyi tehdä kovasti työtä saadakseni sen ulos itsestäni, jotta voisin nukkua yöllä. Yhtenä iltana meditoidessa sain viimeinkin vastauksen kysymyksiin, joita olin toistanut usein suuremmalle itselleni. "Mikä tämän tekemisen arvo on?" "Mikä on oikein tässä, mitä en tiedä?" (Lue lisää todella hyödyllisiä kysymyksiä artikkelista The Seven Questions that can Change Your Life.)

Hienovarainen mutta hyvin voimakas viehättävän ja lämpimän energian aalto virtasi keskuksestani ja laajeni koko kehoon ja sen yli. Se tuntui tyytyväisyydeltä, turvallisuudelta ja valtavalta määrältä rakkautta. Se huuhtoi pois vatsastani tiukan ja kylmän traumasolmun, ja kykenin lopultakin hengittämään syvään.

"Mikä helpotus! Kiitos, kiitos!"

Aivan kuten maankuulu sammakko, joka ui mukavan viileässä vesikattilassa eikä huomaa veden kuumentumista vähitellen, ennen kuin on liian myöhäistä, en oivaltanut, että tilanne oli tullut niin pahaksi!

Ja sitten verho nostettiin. Muistin aiemman "keskustelun" ja suunnittelusession menemisestä tätä polkua pitkin. Valitsin tämän voidakseni auttaa toisia pääsemään läpi negatiivisista tunteista, joita tulevat tapahtuvat laukaisisivat. Nyt tiedän, etten hylännyt henkistä työtäni – muutin vain "strategiaani" ja fokustani.

On lopultakin aika paljastaa totuus!

Verhon toisella puolella tapahtuu tällä hetkellä paljon. Tapahtumat joita olemme odottaneet kauan, alkavat saada vauhtia. Planeettamme todellinen historia on hyvin järjestetty salaisuus – salaisuus jonka aika on päättynyt.

Paljastuviin asioihin sisältyy:

Maanulkopuolisen elämän läsnäolo, ei mahdollisesti vain "jossain tuolla", vaan tässä ja nyt. Sinun ja minun kaltaisille ihmisille tämä on hyvä uutinen, mutta monilla tämän planeetan ihmisillä sen löytäminen uhkaa isosti omaa maailmankuvaa, että on oikeasti maan ulkopuolisia olentoja ja heitä kulkee keskuudessamme.

"Ilmaisen energian" olemassaolo. Se on jo keksitty (vaikka eliitti on sen hyllyttänyt), ja meidän on aika päästä eroon fossiilisista polttoaineista.

Gravitaation hallintateknologiakin on jo olemassa.

Tämä johtaa kysymykseen: "Miksi tämä kaikki on pidetty salassa?"

Lisääntyvä valo paljastaa hyvin pimeitä ja negatiivisia energioita, kuten sen rikollisen eliitin olemassaolon, joka on hyväksikäyttänyt meitä vuosituhansia. Monet asiat ovat järkyttäviä, törkeitä ja/tai pelottavia. Esimerkki: oleta kuulevasi, että joku jonka olet luullut tuntevasi ja josta olet pitänyt (henkilö yhteisössäsi tai televisiossa näkemäsi), tekee saatanallisia rituaaleja tai hyväksikäyttää ihmisiä tahallaan luodakseen salaisia mielenkontrollointiaseita. Se on järkyttävää! Täytyy pysyä tietoisena välttääkseen vetämisen sontaan.

Sen kuuleminen, että hyvin monet asiat joihin ihmiset uskovat ja luottavat, kuten hallitukset, uskonnot, öljy-yhtiöt, pankit jne., eivät ole, mitä luulimme, saa monet meistä tolaltaan. Ihmiset tuntevat tulleensa petetyksi, pelkäävät ja suuttuvat! Kun ihmisen maailmankuvaa uhataan, se aiheuttaa kognitiivisen dissonanssin, jonka Wikipedia määrittelee näin:

Psykologiassa kognitiivinen dissonanssi on henkistä stressiä tai epämukavuutta yksilöllä, jolla on kaksi tai useampi ristiriitainen uskomus, käsitys tai arvo samaan aikaan, joka tekee teon, joka on ristiriidassa yhden tai useamman uskomuksen, käsityksen tai arvon kanssa, tai joka kohtaa uutta informaatiota, joka on ristiriidassa olemassa olevien uskomusten, käsitysten tai arvojen kanssa.

Dissonanssin suuruus riippuu kahdesta tekijästä:

1. miten tärkeitä tai henkilökohtaisesti arvokkaita alkuperäiset uskomukset ovat

2. miten erilaisia alkuperäiset uskomukset ovat verrattuna uuteen informaatioon tai uskomukseen.

Kun henkilön maailmankuvaa uhataan, hän tuntee turvattomuutta ja voimattomuutta ja reagoi kahdella tavalla:

* Hän yrittää löytää jonkin tavan kieltää uuden informaation. Yksi tapa on hyökätä "viestintuojan" kimppuun ja nähdä hänet typeränä jne. Tämä aiheuttaa ennakkoluuloja niitä kohtaan, joilla on erilainen uskomus.

* Hän tuntee vetoa siihen, mikä saa tuntemaan itsensä voimakkaammaksi ja olevansa kontrollissa.

Näiden kahden asian yhdistelmä on kalteva pinta. Ihmiset mahdollisesti liittyvät erityisryhmään tai luovat sellaisen, jonka he näkevät fiksumpana ja parempana kuin muut. Tässä on imua olla erityinen, eliittiä ja "tähti".

Nuoremmat sielut, erityisesti narsistiset, pitävät tätä liian houkuttelevana vastustettavaksi.

Vanhemmat sielut luultavasti luokitellaan ahdasmielisiin ryhmiin, huuahaahan ja salaliittoteorioihin, jotka uskovat hulluja ihmisiä.

Edessä on ehdottomasti haasteita. Mutta yhdessä voimme päästä tästä kaaoksen ja nopean muutoksen jaksosta läpi paljon tasaisemmin.

Tasaisin tapa päästä tästä läpi

Ensinnäkin käytä erottelukykyä siinä, mikä on totta ja mikä valetta. Jos jokin tuntuu valolta tai neutraalilta, se on todennäköisemmin totta. Jos se tekee sairaaksi ja ahdistuneeksi, se on epätodennäköisemmin totta tai täysin totta.

On paljon väärää informaatiota, osa yrittää tahallaan iskostaa pelkoa meidän kontrolloimiseksi. On myös ihmisiä, jotka tarjoavat informaatiota omasta näkökulmastaan ja se perustuu heidän kokemukseensa tai taajuuteensa, mutta heidän tarjoamansa todellisuus ei ole, mistä sinä ja minä pidämme. Jos luet tai näet internetissä jotain, mikä saa tuntemaan ekstra-ahdistusta, inhoa tai raskautta, ohita se.

Keskity siihen todellisuuteen/tulevaisuuteen, josta pidät. Muista aina, että olemme raiteella, joka johtaa transformaatioon, EI tuhoon (kuten kolmas maailmansota). Vain yksi todellisuus voi olla yhtä aikaa, joten vanha todellisuus on luotava pois, ennen kuin uusi todellisuus voidaan luoda. Niinpä tiedät, että olemme oikeilla raiteilla, koska vanha hajoaa.

Pidä silmällä egon osallistumista. Sanotaanko, että vain heillä on tämä informaatio ja/tai nämä erityisyhteydet? Jos he haluavat olla erityisiä, he vetävät luultavammin puoleensa väkeä, joilla on vähemmän positiivinen aikomus informaationsa antamisessa. Taas kerran, osa on totta ja osa ei.

Älä luota uutisiin. Pidä silmällä peiteoperaatioita ja dramaattisia tapahtumia, jotka lisäävät pelkoa.

Viimeisenä, liity samanmielisten ihmisten seuraan keskustelemaan ja tekemään energiatyötä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.