KUKA OLET JA MIKSI OLET TÄÄLLÄ?

Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)

Maaliskuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun maailma näyttää hajoavan ja uutiset tai valeuutiset saavat aikaan ahdistusta ja pelkoa, mitä sinun pitäisi tehdä ja miksi ylipäätään olet täällä nyt?

Tässä on muutama totuus:

- Romahtaminen johtaa läpimurtoon.

- Et voi muuttaa mitään, jos et ole tietoinen sen olemassaolosta.

- Maailma ei ole sellainen, mitä sinulle opetettiin, joten älä usko kaikkea, mitä uskot.

- Olet tällä tehdäksesi kvanttihypyn uudelle kokemistasolle.

- Ja olet edesauttamassa valtavaa planeettatransformaatiota, tuomassa uuden Maan.

- On niitä, jotka eivät halua tämän tapahtuvan.

- Olet voimakkaampi kuin he!

Universumilla on jumalainen järjestys luomiselle.

On kaksi perustavanlaatuista voimaa, jotka aiheuttavat luomiseen tarvittavan liikkeen. Toinen on hylkivä tai säteilevä voima ja toinen on puoleensa vetävä tai yhdistävä voima.

Näiden voimien avulla Luoja aloitti luomisen ja näin se myös kommunikoi luomakuntansa kanssa. Ahrazu/Osiris kutsuu niitä Luojan ulos- ja sisäänhengitykseksi. Luojan halusta jakautua tuli kaikkien sen erillisten osien halu. Tämä halu sai osat etsimään erillisyyttä, alempaa värähtelyä ja suurempaa tiheyttä.

Kuten Ahrazu/Osiris kertoi minulle:

"Taustalla on perusvoima, joka sallii luomisen. Tämä voima on peräisin Luojalta ja se on hyvin samanlainen kuin magnetismi. Sillä on kaksi puolta. Osa on vetovoimaa, kuten magneetti vetää puoleensa toista magneettia. Toinen puoli hylkii tai työntää pois. Magneetti itsessään on neutraali. Luoja luo magneetin tapaan sekä puoleensa vetävän että hylkivän voiman, mutta se on neutraali.

Uloshengityksen aikana yksittäisten osien taajuus aleni. Jokainen osa lähetettiin saamaan kokemuksia ja luomaan, ja universumi muodostui kaikesta tämän moninaisuudesta. Tätä luomista ei olisi voinut tapahtua ilman hylkivän voiman hallitsevuutta."

Luominen on syklistä – uloshengitys ja sitten sisäänhengitys, loputtomasti (romahtamisesta läpimurtoon). Suuressa syklissä on pienempiä laajentumisen ja supistumisen, jakautumisen ja yhdistymisen, alemman ja korkeamman värähtelyn syklejä. Nämä syklit ovat toistuvia fraktaalimalleja äärettömän suuresta äärettömän pieneen ja kaikessa siltä väliltä. Olemme ainutlaatuisessa ajassa, koska monet suuremmat ja pienemmät syklit ovat linjassa. Kuvittele kellon viisarit – tuntiviisari liikkuu hitaimmin, minuuttiviisari on nopeampi ja sekuntiviisari on vieläkin nopeampi. On aikoja, jolloin kaikki kolme ovat päällekkäin, kuten tarkalla keskiyön hetkellä. Silloin kun syklit ovat harmoniassa, voi tapahtua muutos – muutos yhdeltä kokemustasolta täysin toiselle, uudelle tasolle. Elämme hämmästyttäviä aikoja!

Planeettamme (ja aurinkokuntamme ja galaksimme, koska kaikki on yhteydessä) on valmiina aikaan, jolloin on tilaisuus kehittyä toiselle tasolle. Minä käytän termejä "vanha maa, uusi maa ja transformaatio", toiset käytävät sanoja "kolmas tiheys, neljäs tiheys ja/tai ylösnousemus". Luoja vetää todella syvään sisään, mikä on meille merkki nostaa värähtelyämme, yhdistää osamme, muistaa enemmän todellisesta itsestämme, yhdistyä, kehittyä ja saada viisautta.

Kaaoksessa on helpompaa tehdä todella suuria ja nopeita muutoksia kuin järjestyksessä. Nykyjärjestys ei ole tasapainossa eikä se ole harmoniassa galaksin edistymisen tai evoluution kanssa. Tästä syystä se on rikottava. Näet tätä joka päivä: uskonnot, yritystoiminta, pankkitoiminta, koulutus jne. hajoavat.

On olentoja (kutsun niitä "eliitiksi"), jotka taistelevat uuteen Maahan transformoitumista vastaan. He loivat ja tyrkyttivät nykyinstituutiota ja -järjestelmiä, jotka pitävät meidät orjina EIVÄTKÄ ole harmoniassa Luojan sisäänhengityksen kanssa. Tämä merkitsee, että heidän täytyy tehdä kovasti työtä hyvin fokusoituneena säilyttääkseen oman versionsa järjestyksestä ja kontrollista.

Koska meitä on aivopesty tehokkaasti tuhansia vuosia, miten me muutama valotyöntekijä voimme muuttaa asioita?

Vaikka on vielä suhteellisen pieni määrä ihmisiä, jotka keskittävät aikomuksensa transformaatioon ja uuden Maan toimintamallin tuomiseen, meidän halumme ja aikomuksemme ovat voimakkaampia, koska ne ovat linjassa galaktisen halun ja aikomuksen kanssa. Meillä on myötätuuli!

Prioriteetti-inkarnaatio

Yksi syy etuasemaamme on, että ne sielut jotka ovat valmiita transformoitumaan henkilökohtaisesti, laitettiin inkarnaation "etulinjaan". Saimme myös "parhaat" kehot ja elämme tilanteissa, jotka sallivat meidän saada vapaa-aikaa, olematta niin kaltoin kohdeltu, ettemme voisi parantua. Asian ydin on, että olemme hyvin kokeneita ja kykeneviä olentoja!

Jos luet tätä, olet yksi meistä.

Vanha energiamaalima kertoo sinulle, että olet pieni ja voimaton, kenties jopa hullu, mutta älä usko sitä!

Planeetta ja galaksi tarvitsevat sinua tunnistamaan oman arvosi ja voimasi ja käyttämään henkisiä kykyjäsi, joita on saatu monista, monista elämistä tehden työtä transformaatiota kohti. Olet se, jota olet odottanut!

Sinun on aika muistaa, kuka todellisuudessa olet ja miksi sinua tarvitaan.

Kaikki ihmiset jotka keskittyvät haluunsa ja aikomukseensa yksin ja/tai ryhmässä, vetävät vetovoimanlain mukaan puoleensa muita ja aloittavat eksponentiaalisen kasvuvauhdin, jota tarvitaan planeettamme transformoimiseksi mahdollisimman tasaisesti.

Oppitunteja, oppitunteja ja lisää oppitunteja

Hyvin monet ihmiset yrittävät erittäin kovasti oppia ne oppitunnit, joiden kanssa he tulivat. Mikä arvo kehittyneelle sielulle jolla on suuria kokemuksia ja kykyjä, on saada oppitunteja? Miksi päättäisimme, että meidän täytyy kamppailla kovasti yrittäessämme muistaa, kuka todellisuudessa olemme?

Luontaisen voimasi tukahduttaminen oli tarkoituksellista! Mutta miksi?

- ottaakseen itselleen puhdistettavaksi negatiivista energiaa planeetan puolesta

- pystyäkseen elämään maailmassa, joka on täynnä rumuutta ja petosta (vanha maa,) ja nähden valheiden läpi ja keskittyen kuitenkin kauneuden luomiseen (uusi maa)

- piilottaakseen todellisen voimansa eliitiltä, kunnes olisi oikea aika

Tuo aika on nyt!

Ei ole tarpeellista tehdä "suuria asioita", olla sankari ja taistella yhdellä kädellä Goljattia vastaan tai olla arvostettu henkinen opettaja (olet opettaja tavalla tai toisella). Pienet jokapäiväiset asiat ja haluttaessa satunnaiset ryhmätapahtumat saavat paljon aikaan.

Ota vähän aikaa olla hiljaa ja kuvitella eläminen maailmassa, jota haluat. Sinun ei tarvitse tietää, miten, milloin tai täsmälleen mitä. Se on maailma, jossa ihmiset tekevät yhteistyötä, ovat sallivia ja vapaita. Tunnet valoa, itseluottamusta, olevasi ymmärretty ja menestynyt. Jos otat voimakkaan ja menestyneen asennon kehossasi, se lisää uuden kerroksen aikomukseen. Ajattele Bruce Jenneriä kymmenottelun voittamisen jälkeen. Pää on pystyssä, kädet levällään ja hymyilet säteilevästi!

Onneksi olkoon!

Tulossa seuraavaksi …

- Mitä sellaista "kellarissa" (kätkettynä pinnan alle) on, jota et ole vielä tutkinut?

- Mikä on totuus maailmamme rajoituksista ja orjuutuksesta? (Et voi muuttaa mitään, jos et tiedä sen olemassaolosta.)

- Keitä eliitti on ja mikä heidän agendansa on?

- Miten tiedät, mihin informaatioon luottaa?

- Lisää elämisestä rumassa ja petollisessa maailmassa, keskittyen kuitenkin kauneuden ja selkeyden luomiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.