MITÄ KEHON YLÖSNOUSEMUSOIREET YRITTÄVÄT KERTOA?

Kirjoittanut Jelelle Awen (in5D.com)

30.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kehoastiamme päivittyy jokaisessa elävässä solussamme hiilestä, "vanhan koulukunnan" fyysisestä 3D-todellisuuskäyttöjärjestelmästä, kristalliin. Kristalli on "uuden koulukunnan" valokehokäyttöjärjestelmämme, jossa solujen polttoainetta on lisääntyvässä määrin energia. Tämä siirtyminen 3D-hiilikehosta 4D-siirtymäkehon kautta 5D-valokehoon on ollut käynnissä monilla meistä monta vuotta. Kuitenkin myös tunnekehomme on ollut päivitysprosessissa ja siirtynyt enimmäkseen tiedostamattomasta tai alitajuisesta todellisuuden käsittelemisestä tämän elämän ja muiden elämien tunne-energioiden tietoiseen tuntemiseen ja parantamiseen, jotta ne puhdistetaan ja saatetaan oikeasti loppuun.

Tämä on uutta, kärki, kaikkien kehojemme tietoinen vieminen mukanamme tietoisuuden korkeammalla värähteleviin taajuuksiin. Tunnemme kaikki leijumisen pois, astraali-itsen tutkimisen, kuoleman lähikokemuksen, olemisen pois kehosta näinä voimakkaina valotunnelikokemushetkinä, mutta pysyminen fyysisessä kehossa, olemuksemme tiheimmässä aspektissa, on melkoinen suoritus. Olemme ilmoittautuneet kollektiivisesti tähän päivityskokemukseen, jota johdamme me prosessin kärjessä olevat näyttäen tietä ja sytyttäen lyhtyjä polun varteen toisten seurattavaksi.

Kehoon liittyviä ylösnousemusoireita on valtavasti ja ne näyttävät hyvin ainutlaatuisilta jokaisella sielulla, ja ne liittyvät suoraan siihen, mitä olemme ilmoittautuneet parantamaan ja tuntemaan tässä elämässä sieluperinnöstämme, ja sen laukaisivat kokemuksesi tässä elämässä. Keho-oireiden kokemismäärä liittyy uskoakseni myös siihen tunnekehon tietoiseen parantamiseen, johon olet sitoutunut, JA myös toisten elämien aspektien (jota kutsun metasieluksi) tietoiseen integrointiin. Mitä enemmän alemman värähtelyn pelkopohjaista "kamaa" tunnekehossasi on (mikä ulottuu tästä elämästä muihin elämiin ja näyttää yhdistyvän myös kollektiiviseen tunnekehoon), sitä vaikeampaa kehosi on puhdistaa se solumuististaan päivitysprosessin aikana.

Tunnen itse asiassa, että tunnehaavat liittyvät usein kehoreaktioihin. Fyysisessä kehossamme tapahtuu sopeutumista ja valaistumista – kuitenkin minusta tuntuu, että monet ylösnousemusoireet, jos eivät kaikki, voidaan yhdistää tunnekehon juurisyyhyn, joka kumpuaa tämän ja muiden elämien haavoittumisesta. Keho puhuu meille ja osoittaa, mikä vaatii huomiotamme tunnekehoperspektiivistä katsottuna, ja jotkut osamme ilmaisevat itsensä fyysisen kehon kautta kivulla, kärsimyksellä ja vaivoilla saadakseen huomiomme. Kivun ilmentyminen voi merkitä rakkauden vastustamista, joten tunnen, että kipu näiden kehopäivitysten aikana voi olla itse asiassa merkki pelkopohjaisesta vastarinnasta osiltamme, joita voidaan liikuttaa ja vähentää ja jotka voidaan parantaa tietoisella yhteydellä ja neuvottelemisella niiden kanssa sekä rakkaudella.

Kun sinulla on seuraavan kerran jokin ylösnousemusoire ja normaalisti näkisit sen sellaisena antaen sen vain olla ja hyväksyen sen osaksi ylösnousemusprosessia, tunne sen sijaan tätä lähestymistapaa. Yhdisty oireeseen tietoisesti … sanotaanpa vaikka korvissa soimiseen, josta monet sielut kertovat yleisesti. Tuoden sisään rakastavimman ja välittävimmän vanhemmuusenergian ja avaten sydämesi, kirjoita kirje keho-oireellesi ja pyydä sitä kertomaan, mistä kivussa on kyse. Tai voit yhdistyä siihen meditoinnin aikana luovan visualisoinnin avulla, nähden itsesi huoneessa, joka on täynnä valkoista valoa, ja fyysisen oireen energian siellä kanssasi. Pyydä sitä kertomaan tarinansa ja paljastamaan alkuperänsä ja syyt kipuun.

Saatat yllättyä kovasti, mitä tulee esiin! Saatat päästä käsiksi tämän elämän muistoihin, jotka on tallennettu tunnekehoosi (joka ei ole suunnattu lainkaan lineaariseen aikaan) ja jonka olet unohtanut tai jonka oikeasti tuo keho-osasi on estänyt sinua muistamasta (tavallisesti sisäinen suojelija), koska se oli liian tuskallista. Saatat avautua ja päästä käsiksi metasielusi haavoittuneeseen malliin, joka liittyy selväkuuloisuuden (tässä esimerkissä) ilmaisemiseen tai tukahduttamiseen ja vainoamiskokemuksiin, joita metasielusi/muiden elämiesi aspektit kokevat nyt-hetkessä (koska ei ole lineaarista aikaa, eikä entisiä elämiä). Tämä tutkiminen voi paljastaa sinulle aspektisi, joka tarvitsee jatkuvaa huomiotasi ja rakkauttasi, kuten sisäinen lapsi, sisäinen teini-ikäinen, sisäinen suojelija jne.

Ylösnousemusprosessi on tarkoitettu työntämään esiin nämä haavat tunnettavaksemme, jotta voimme muuntaa ne rakkaudella korkeammiksi taajuuksiksi. Pelkkä fyysisten keho-oireiden pitäminen osana prosessia ja niiden käsittely fyysisen tason lääkkeillä (vaikka ne olisivat luonnon lääkkeitä), voi itse asiassa karsia pois valtavan informaatioresurssin, joka koskee itseämme ja sieluperintöämme. Minusta tuntuu myös, että tästä syystä monilla ihmisillä on toistuvia keho-oiremalleja, jotka voivat kestää päiviä, kuukausia, jopa vuosia … ja minusta tuntuu tällä hetkellä, ettei sitä tarvitse kokea näin. Väliaikaiset fyysiset vaivat ja siirtymät joihin vastaat kenties luonnonlääkkeillä ja ehdottomasti ruokavaliomuutoksilla, ovat itseä rakastava reaktio prosessiin, jota pidät tarpeellisena. Se on kuitenkin ehdottomasti tilapäistä, kun kaivat syvemmältä tunteaksesi ja nähdäksesi, tapahtuuko tunnekehon tasolla jotain, minkä voi selvittää.

Olet ehkä unohtanut, miten ollaan oma rakkaussalapoliisisi, joka uteliaasti etsii ja löytää vinkkejä omaan parantumiseesi ja transformoitumiseesi kaiken sen läpi, mitä tapahtuu sinussa ja sinulle. Toisiin katsominen (ulospäin) sen selvittämiseksi, mitä tämä tai tuo ylösnousemusoire voisi merkitä heidän mukaansa, on esimerkki oman rakkaussalapoliisiolemuksesi unohtamisesta. Utelias ja myötätuntoinen itsetutkimus jota itse johdat, sallii sinun siirtyä ylösnousemusoireiden uhrista itsensä voimaannuttaneeksi yhteistyöntekijäksi, joka neuvottelee fyysisen ilmaisun kanssa tunnekehotasolla. Sinulla on silloin "kanssa"-suhde siihen, mitä sinulle tapahtuu kaikilla tasoilla, ja sitä johdetaan luottaen, että kaikki mitä koet, on lisää dataa itsestäsi ja sielustasi, ja tämä johtaa lopulta suurempaan rakkauskokemukseen ja -palveluun.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.