TILAN PITÄMINEN ITSELLE NÄINÄ INTENSIIVISTEN ENERGIOIDEN SIIRTYMÄAIKOINA

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)

30.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On intensiivisten energioiden aikaa, kun Gaiaa huuhtelevat valoaallot auringosta, tähtiolentoystäviltämme, portaaleista ja tähtiporteista, jotka aktivoivat sekä sisällä että ulkona. Nämä energiat valaisevat varjopaikkoja sisällämme kollektiivina ja yksilöinä. Te jotka olette herkkiä ja hereillä energialle, voitte luultavasti tuntea sen hyvin voimakkaasti ja äkillisesti fyysisessä, tunne- ja henkikehossanne. Esiintulevien reaktioiden kanssa oleminen itseään rakastaen ja tilan pitäminen itselleen siirtymän aikana sallii mennä tasaisemmin siitä läpi.

Nämä valoaallot ovat kalibroijia, jotka nostavat taajuuttamme ja lisäävät Gaian värähtelyä, kun se jatkaa siirtymistä tiheämmistä 3D-tietoisuusvärähtelyistä neljänteen ja lopulta viidenteen ulottuvuuteen. Monet valotyöntekijät, verkkotyöntekijät, psyykkiset, parantajat ja opettajat tuntevat tämän intensiivisenä energiatulvien ja kalibrointien aikana ja minäkin tunnen, että tämä on erityisen voimakasta energiamuutosaikaa.

Keho-oireet ovat tavallisia, kun kehomme värähtelee nopeammin ja nopeammin ja muuttuu hiilipohjaisesta kristalliseksi. DNA-säikeet aktivoituvat ja korjautuvat ilman, että meidän täytyy tehdä mitään sen tapahtumiseksi. Valo jota on käytettävissä, tekee sen puolestamme, vaikkakin sen pyytäminen ja haluaminen nopeuttaa prosessia. DNA:n käynnistäminen tuntuu toisinaan kihelmöinniltä kallossa ja toisinaan tuskalliselta, kun kipu lisääntyy kruunuchakran ympärillä sekä niskassa ja selkärangassa. Jyskytys otsassa tai kolmannessa silmässä on myös tavallista, mitä itselläni on ollut monta kertaa. Anna itsellesi sitä, minkä tiedät toimivan olotilan helpottamisessa ja näiden uusien energioiden integroimisessa, ja etsi sellaisia, jotka osaavat palvella sinua rakastavasti tämän siirtymän läpi.

Hyvin nukkuminen tuntuu erittäin tärkeältä, kun mieli ja 3D-itse sulkeutuvat ja antavat heräävän 4D-siirtymäitsen ja korkeamman 5D-itsen tulla sisään. Paljon unen haluaminen ja tarvitseminen on hyvä asia, kun kaikki latautuu uudelleen. On myös yleistä, ettei pysty nukkumaan tai uni keskeytyy. Heräävällä 4D-itsellä on pimeä ja valoisa puoli ja kontrastit, polariteetit ja kaksinaisuus työnnetään esiin tunnettavaksi. Se on enimmäkseen astraali- tai eetteriulottuvuudessa, vaikka te jotka olette tietoisesti tuoneet sitä esiin yhdistymällä aspekteihinne, OLETTE se suurimman osan ajasta. Ja korkeampi itse tai 5D-itse ruumiillistuu myös, ja enemmän ja enemmän korkeampia valotaajuuksia elää kehossa, kulkee korkeampana itsenä ja integroi oppaita ulkopuolelta sisään. Tilan pitämiseen itselle sisältyy myös, että tarkistaa aspekteilta, miltä niistä tuntuu ja miten ne sulattavat nämä muutokset.

Päiväkirjakeskustelun aloittaminen 3D-, 4D- ja korkeamman itsensä kanssa voi olla hyvin valaisevaa. Voit aloittaa kirjoittamalla kirjeen niille kullekin (perustuen omiin kokemuksiisi niistä), ja kuuntele sitten vastaus kirjoittamalla se, mitä kuulet. Voit sitten keskustella kysymys-vastaustyyppisesti kirjallisesti tai ääneen. Pysy sydämessäsi, kun yhdistyt näihin aspekteihisi ja ylläpidä utelias ja rakastava energia niitä kohtaan. Anna itsesi tuntea näiden aspektien (erityisesti 3D- ja 4D-itsen) tunteet. Hämmästyt, miten paljon tämä voi auttaa siirtymässä.

Varjo tulee valoon. Varjo tihkuu ulos toisinaan ja purskahtaa tunnemullistuksissa. On aika paljastaa, miltä se tuntuu, ja tämä jatkuu valtavasti 2017. On aika tehdä päätöksiä ja muuttaa elämän olosuhteita, tuntea syvempien toiveiden ja sieluvaatimusten kuplivan esiin integroitavaksi. On tunne, ettei ole aikaa hukattavana, ja enemmän tunne, että aika on harhaa, ja on hyvin kiire samaan aikaan. Kehomme muuttuu, sydämemme avautuu, sielumme ruumiillistuu ja sitä kaikkea pidetään äärettömässä rakkaudessa. Tämän prosessin ylläpitäminen kera tunteen, että on rakastettu sen aikana, voi sallia sen virrata paljon helpommin ja syvemmin.

Kaikki nämä muutokset ja siirtymät järjestää ja tekee rakkaus rakkaudelle rakkauden kanssa. Sinut kutsutaan tuntemaan lisääntyvää luottamusta kokiessasi näitä muutoksia alati muuttuvan kehosi syvimmissä soluissa, parantuvan sydämesi avautumisessa, läheisyyden ja aitouden kaipauksessa, sielusi laajentumisessa ja korkeamman itsesi ruumiillistumisessa, kun integroit sielusirpaleitasi ja aspektejasi, joita on monissa ulottuvuuksissa ja aikakausissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.