KYTKEYTYMINEN IRTI "URSULA"-VALEFEMINIINISYYDESTÄ

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
29.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kohtutilaan meneminen on yhdistymistä jumalaisen feminiinisyytemme ydinolemuksen alkuperään ja äärettömiin juuriin. Kun yhdistymme kohtuumme suuren välittämisen ja rakkauden kera, henkilökohtaisella ja intiimillä tavalla, saamme pääsyn sen sisältämään viisaus-, myötätunto-, luomis- ja voimaantumisreserviin.

Kuitenkin kohtumme on hyvin usein kaapannut ja "vallannut" ne valefeminiinisyyden kontrollointienergiat, jotka ovat hallitsevia, omistushaluisia, kuluttavia jne. Olen alkanut kutsua tätä "Ursula-tietoisuudeksi", jota edustaa paha merinoita "Pieni merenneito" -elokuvassa. Ursula-energiat esittäytyvät feminiinisinä, ja kuitenkin ne ovat vääristynyt versio haavoittuneesta maskuliinitaajuudesta, joka on kiinni 3D:n ja alemman 4D:n kontrollointimatriisin ohjelmoinnissa.

Tämä Ursula-energia on viettelevää ja manipuloivaa ja se haluaa "omistaa" viattomuuden sisällämme – mustasukkaisuus ja kilpailu voivat olla osa sitä. Ja lisäksi se vihaa ja vastustaa miehiä, mutta haluaa myös saada läheisriippuvuuden heidän kanssaan. Tämä aiheuttaa vastustusta todellisen feminiiniolemuksen nousemiseen sisällämme sekä tämän ja kohtumme suurta suojelemista sisäiseltä maskuliinisuojelijaltamme. Tämä voi olla syvä polariteetti sisällämme ja hyvin hämmentävää, erityisesti jos naispuolisella huoltajallamme tai äidillämme on ollut tätä Ursula-energiaa ollessaan kanssamme. Meillä voi myös olla sisäinen Ursula, joka esittää tätä pahan kuningattaren/noidan roolia meissä.

Olen tutkinut ja parantanut tätä dynamiikkaa itsessäni liittyen kokemukseeni biologisesta äidistäni (jolla oli Ursula-taipumuksia), ja monissa sessioissa naisten kanssa vuosien saatossa. Olen tukenut, jumalaisen äidin ja jumalaisen itsen avustuksella, sisäistä feminiiniolemusta (kaikissa eri muodoissaan) kytkeytymään irti ja parantumaan tästä Ursula-energiasta sekä niistä haavoittuneista maskuliinitaajuuksista isissä/veljissä/rakastajissa jne. jotka matkivat tätä myös. Yhdistymme myös sisäiseen maskuliinisuuteen, jonka Ursula-energia on usein "musertanut", ja se alkaa luottaa taas feminiinisyyteen ja olla voimaantuneempi, siirtyen ylisuojelevasta vartijasta yhteistyökykyiseksi kumppaniksi.

Herkkinä empaatteina ja tähtisiemeninä meillä on taipumusta ottaa tämä Ursula-energia itseemme ja yrittää muuntaa se taas rakkaudeksi. On usein myös sielusopimus perheenjäsenten kanssa, että palvelemme tätä roolia sukulinjassa, tuoden valoa haavoittuneiden esi-isien pimeyteen. Kuitenkin tämän toksisen energian tiedostamattomalla ottamisella itseemme ja sen pitämisellä kohdussamme on hintansa meille, ja se aiheuttaa kierteitä – krooniset fyysiset sairaudet (mukaan luettuna PMS- ja vaihdevuosioireet), läheisriippuvuus/hyväksikäyttö suhteissa, tukahdutettu seksuaalisuus/seksuaalinen halu, suhteiden välttäminen ja "yksinäinen susi", heikentyminen sielulahjojemme ilmaisemisessa, kamppailu ilmentämisen ja alkemian kanssa jne.

Seuraavassa naisten zoom-ryhmässämme sunnuntaina 4.4. klo 17 BST, Kasha ja minä kerromme enemmän tästä kohdun kaappausdynamiikasta ja siitä, miten se voi ilmetä sinulla, ja sen parantamisesta. Meditaatiossa yhdistymme kohtuihimme tuntemaan/näkemään, mikä koukku sisällämme saattaa olla tähän Ursula/matriisienergiaan. Teemme sitten kohdun puhdistamisen ja irrotamme tämän koukun niiltä tasoilta, jotka ovat käytössämme tällä hetkellä, jumalaisen itsemme ja sielumme antamana.

Isoäiti Annan, Maria Magdaleenan ja Avalonin Red Spring -lähteen vesien avustuksella, vedämme sisään pääsiäisen henkiinheräämis/uudestisyntymisenergioita ja yhdistymme kosmiseen/jumalaisen äidin kohtuun, joka on meidän kaikkien ulottuvilla. "Koodaamme" myös kohtumme uudelleen sanomalla voimaannuttavia ja parantavia affirmaatioita. On myös aikaa niille, jotka haluavat jakaa session aikana.

Tämä on syvä parantuminen. Olen myös oppinut luottamaan, että se kohtaa sinut sillä tasolla, johon olet parhaiten valmis ja avoin. Lisätietoja

Tunnen, että on hyvin ajankohtaista mennä näille parantumisalueille, voimaannuttamaan jumalaista feminiinisyyttä sisällämme, mikä vapauttaa myös ne sielut, jotka ovat esittäneet -Ursulan "roolia" elämässämme. Suuri armo ja keskinäinen anteeksianto on käytettävissämme, ruumiillistettavaksi ja sitten lähetettäväksi maailmaan, joka tarvitsee sitä kipeästi.

Tähän kohtutilaan meneminen naisten ryhmäpuheluissa on ollut voimaannuttava ja lempeä kokemus minulle, ja odotan innolla matkaamista taas sinne!

Rakkautta Avalonista,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.