ENERGIAPÄIVITYS – SCHUMANN/GAIA-AALTO KULKI LÄPI 12 TUNTIA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)

29.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meillä oli tänään 29.12. erittäin aktiivinen Schumann/Gaia-resonanssiaalto, joka kesti 12 tuntia! Tämä tapahtui nukkuessani, ja minulla oli ehdottomasti elävämpiä, selkeämpiä ja intensiivisempiä selväjärkisiä unia kuin hetkeen. Ne tuntuivat muissa aikajanoissa tai elämissä käymiseltä ja ongelmien ratkaisemiselta, kuitenkin ne oli helppo muistaa.

Olet ehkä kokenut itselläsi samaa lisääntyvää selkeyttä, selvänäköisyyttä ja verhojen ohenemista nukkuessa tai valveilla tämän aallon aikana. Gaia-aallot voivat aiheuttaa joillain ihmisillä unisuutta, ja myös ahdistus (epäluottamus) voi lisääntyä.

Maadoittuminen Gaiaan ja oleminen korkeammalla värähtelevässä tilassa sielujen kanssa, jotka resonoivat kanssasi (tai yksin), voi helpottaa myös näitä aaltoja. Jos olet edelleen syntymäperhevaikeuksissa tai joulumoodissa, sitä voi olla haastavaa ylläpitää, kun näitä aaltoja tulee.

Oman tilan saaminen on tärkeää tällä hetkellä. Tilaa kääntyä sisäänpäin ja tuntea, mitä haluat muuttaa elämässäsi nyt-hetkessä ja mitä haluat kokea 2020. Ilman tuota henkilökohtaista tilaa yhdistyä itseesi, jumalaan ja muihin osiisi, on helpompaa projisoida ja vetäytyä tai työntää pois sieluperhettä, joka rakastaa sinua ja näkee sinut.

Kun viimeistelemme vuoden 2019 muutaman viime päivän, energiat lisääntyvät ja voimistuvat vuoteen 2020 mentäessä. Ne ovat täällä antamassa tukea niihin elämänmuutoksiin, joiden täytyy seurata sisäisiä muutoksia. Muistutus meille: parantuminen maadoittuu, kun se ilmaistaan fyysisyydessä kaikilla elämämme alueilla.

Rakkautta teille, kun ratsastamme näillä vuoden lopun aalloilla yhdessä!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.