ENERGIAPÄIVITYS – 3D-TUSKAN SUMU HÄLVENEE SCHUMANN-RESONANSSIN NOUSTESSA


Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
27.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Schumannin/Gaia-resonanssi nousi 170 hertsiin yli tunniksi keskellä yötä (ainakin meillä Kanadassa ja Tyynenmeren koillisosassa). Se on yksi korkeimmista lukemista, jonka muistan. Tunsin tämän piikin, enkä pystynyt nukkumaan vähään aikaan tämän "surinan" kulkiessa lävitseni … innostusta ja jännittyneisyyttä yhtä aikaa, mikä päättyi lopulta taas "sammumiseen".

Sitten näin kaksi kummallista unta, joista toinen liittyi katastrofin välttämiseen. Sulattelen sitä edelleen, vaikka se tuntuikin edustavan muutosta ja siirtymää omassa elämässäni ja kollektiivissa. Kahden kuukauden päästä lähdemme seuraavalle jaksollemme Eurooppaan, joten se saattaa liittyä minulla siihen. Noin viimeisen viikon ajan joillakin meistä on ollut unia ja myös painajaisia, pudoten alempiin 4D-tiloihin puhdistumaan lisää 4D-matriisista, vaikkei meillä tavallisesti ole sitä.

Viimeisen viikon on tuntunut jollain tavalla sumua tietoisuuden päällä … tavallaan sameutta tai häiritsevää taajuutta, joka voi saada tuntemaan, että tosielämä on surrealistisempaa ja olemme enemmän moniulotteisissa todellisuuksissa, ja ne voivat tuntua paremmilta kuin tosielämä, joka on vielä hyvin ankkuroitunut 3D-taajuuksiin.

Tämä on tuonut kipuja esiin tunnettavaksi, joko fyysisesti (kuten kuukautis- tai krooninen kipu) tai tunnekehossa (kärsimyskaavoja). Näiden kipujen selviämisessä lopullisesti voi auttaa, kun on niiden kanssa, tuo rakkautta niille, tuntee ne osansa, joihin ne liittyvät, ja yhdistyy tuohon esitykseen entisistä elämistä.

Aloin tuntea eilen muutoksen energioissa, kun tuli enemmän selkeyttä ja pehmeyttä hälvenevän sumun läpi. Schumannin resonanssi näyttää myös tukevan tuota läpikäyntiä ja tietoisuuden selkenemistä.

3D käy läpi jatkuvaa jylinää alemmassa 4D:ssä, ja sellaiset asiat kuin koronavirus ja sen aiheuttama pelko tai sulkeutuminen 3D-tietoisuuteen ankkuroituneille, ovat esimerkki siitä. Ne sielut joilla on terve immuunijärjestelmä ja puhdas ruokavalio, joilla valoa virtaa energiajärjestelmän läpi säännöllisesti ja jotka tekevät tunnepuolen ja henkisten traumojen parannustyötä, pystyvät menemään näistä asioista läpi helpommin. Lisäksi niitä joilla on kasvava palvelutarkoitus täällä, tarvitaan kovasti tänä aikana, ja niinpä he päättävät jäädä.

Osa tuota jylinää on, että lisää sieluja (ja eläinkumppaneita) valitsee, lähtevätkö he tältä planeetalta nyt vai jäävät ja menevät seuraavaan, nopeutuneeseen ylösnousemusvaiheeseen. Monet sielut jotka tulivat tänne kokemaan yksinomaan 3D-tietoisuutta, päättävät lähteä, kun heidän kasvunsa täällä saavuttaa huippunsa.

Valon ja rakkauden tuominen sydäntilaasi ja kehoosi voi auttaa näissä muuttuvissa energioissa. Tässä on ohjattu meditaatio, jonka tein valokehon aktivointiprosessista.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.