MUUTOSTA TAPAHTUU, KUN REAGOIT UUTEEN ETKÄ TAISTELE VANHAA VASTAAN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)

27.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutos on sydämessämme ja mielessämme tällä hetkellä, kun menemme uutta vuotta 2020 ja myös uutta vuosikymmentä kohti. Tämä muutos on itsellemme henkilökohtaisesti ja myös kollektiiville, kun ylösnousemusprosessi siirtyy uuteen vuoteen ja nostaa kierroksia. Uusi vuosi kutsuu meitä arvioimaan itseämme ja paikantamaan itsemme suhteessa kuluneeseen vuoteen ja siihen, joka on tulossa.

Aikomuksista tulee selkeämpiä. Aikomukset tulevat vähemmän itsensä parantamisen tai korjaamisen tunteesta (kuten päätösten/lupausten julistaminen voi tulla) ja enemmän siitä, mitä oikeasti haluaa olla ja mitä on jo aidosti yhdistyneenä sielutarkoituksensa ilmaisemiseen täällä. Aikomukset ovat sen tunteen fokus, että on vastaanottanut korkeimman aikajanansa ja miltä se näyttää ja tuntuu jatkuvien ylösnousemusenergioiden päivitys- ja integrointiprosessin kautta.

Aikomukset värähtelevät henkilökohtaisen ylösnousemusprosessin energiaa. Ne ovat uusien energioiden vaatimista lisää elämäänsä, sisältään ja suhteessa toisiin. Aikomukset heijastavat sitä ymmärrystä, että ulkoisia muutoksia tulee vain sisäisistä muutoksista. Tämä on voimakas vuodenlopun käytävä tuntea, tutkia ja asettaa aikomuksia vuodelle 2020, yhdistyä korkeampaan aikajanaansa sen ympärillä ja tuntea, mikä se on.

Sinulta loppuu todennäköisesti maaperä vanhaa vastaan taistelemiselta. Se on joskus välttämätön vaihe, kun 3D-itse herää ja 4D-siirtymäitseä täytetään sieluenergioilla. Tuo taistelu tulee perimmiltään sisältä, jostain osastasi, polarisoitumisesta ja sekavista tunteista, joita kumpuaa tunnekehosta. Nämä osat muodostavat usein eriäviä energioita, kun saat tämän mallin 3D-tietoisuudesta.

Pois työntäminen, puolustaminen, väittäminen, rajan asettaminen ja sen vaatiminen, kuka oikeasti olet ja mitä tarvitset toisten kanssa, saattaa olla ollut ja edelleen on hyvin tarpeellinen vaihe joillekin osillesi. Taistelun määrä näissä suhteissa liittyy siihen pelkomäärään, jota sisällä vielä on.

Sisäinen pelko ja sielu johtavat taistelevaan energiaan … usein johtuen parantumattomasta arvottomuudesta, raivosta, häpeästä, epäluottamuksesta ja irrallisuudesta. Taisteleminen kumpuaa myös haavoittuneista maskuliinitaajuuksista, jotka ehdollistavat meidät taistelemaan, ja siinä olemme kaikki "leiponeet" ja sitä meille on syötetty tämän 3D-kokeilun aikana – sellaiset kuin ne, joita voi asua sisäisessä suojelijassa ja portinvartijassa.

Uuteen reagoiminen kutsuu jumalaista feminiinienergiaa liittymään muutokseen, jota tapahtuu sekä sisältäsi että toisten kanssa. Jumalainen äiti tarjoaa muutokseen myötätuntoisen reagointimallin, joka sisältää yhtä paljon halua ja kärsivällisyyttä.

Uuteen reagoiminen jumaluudella ja itserakkaudella transformoi arvottomuuden hyvyydentunteeksi, raivon totuuden kertomiseksi myötätuntoisesti, häpeän viattomuudeksi, epäluottamuksen luottamukseksi ja irrallisuuden yhteydeksi.

Uuteen reagoiminen tarjoaa rakkautta vanhalle niin, että se voi muuntua. Äärettömiä mahdollisuuksia avautuu uuteen reagoimisesta, vanhaa vastaan taistelemisen sijasta. Tämä alkaa sisältä, kun pidät tilaa suuren rakkauden ja uteliaisuuden kera kaikille vanhoille energioille, joita tulee sisältä, ja reagoit myös uuteen elämäsi kaikilla alueilla. Muuntumisesi tällä tavalla, hyvin henkilökohtaisella tavalla, vaikuttaa kollektiiviin … ja se kutsuu vanhaa (rakkauden kera) tulemaan uudeksi.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.