VARJOTYÖ EI OLE TYÖTÄ TAI TAISTELUA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
27.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkisissä piireissä on sanottu hyvin paljon "varjotyöstä" ja "varjon integroinnista" … jotkut myös tarjoavat tapaa tehdä sen – kuitenkin suurin osa siitä tuntuu hyvin epämääräiseltä, hellittämättömältä, kiireiseltä ja myös kriittiseltä, jos sitä ei tehdä jotenkin. Oma tunteeni on, että varjotyö ei ole lainkaan "työtä" … paremminkin se tapahtuu melko luonnostaan, kun antaudumme ylösnousemusprosessiin. Se vain tapahtuu luonnollisesti sisällämme ja kollektiivissa, kun lisää rakkautta tulee näyttämölle. Ylösnousemusprosessi itsessään sekä ne kosmiset/galaktiset/jumalaiset energiat jotka tukevat sitä, saavat sellaisen paljastumaan, mikä on aiemmin ollut varjossa.

Joskus on myös tunne, että varjo on yhtä kuin huono, paha, pimeä tai hirveä. Tämä voi olla pelkoprojektio ja myös suojelua joiltain osiltamme, jotta estetään menemästä siihen, mikä on todellisuudessa laitettu varjoon tai mikä on ollut verhottuna meiltä. Olen huomannut monta kertaa syvemmissä tutkimuksissa ihmisten kanssa sessioiden aikana, että se mitä heidän varjossaan on (tai vain "tutkakatveessaan"), on usein heidän kallisarvoisimpia osiaan, kuten sisäinen lapsi tai jumalainen orpo tai tähtisiemenlapsi, joka on työnnetty "vankityrmään" ja muuhun sellaiseen 4D-tilaan turvaan.

Monta kertaa se mikä on varjossa, on itse asiassa suuruutesi sekä voimasi, kun sen tulemista esiin on pidetty liian pelottavana tai tuettomana tai suorastaan vaarallisena tai henkeä uhkaavana, tavallisesti joistain erittäin hyvistä syistä, kuten vahingon aiheuttaminen muille aiemmissa elämissä tai vainoaminen sen jakamisen vuoksi. Sielulahjat laitetaan myös varjoon, jossa ne odottavat oikeaa aikaa ja vihkimystä tullakseen jaetuksi ja ilmaistuksi.

Aina on jokin hyvä syy, että jokin on laitettu varjoon. Tuon syyn löytäminen vaatii neuvottelua suoraan sen osan tai sieluaspektin kanssa, joka laittoi sen sinne, miksi se laittoi sen sinne, ja varjo-osan/aspektin tuntemista suoraan, sekä valtavasti rakkautta ja myötätuntoa sen todellisuuden sisäistämiseksi. Tämä on matka, jota teemme SoulFullHeartissa … päästä käsiksi sisäiseen suojelijaan tai portinvartijaan tai muuhun aspektiin, joka on jättänyt tuon osan varjoon, verhon alle ja usein tiukkaan vartiointiin. Emme vain syöksy sinne hakemaan tai pelastamaan tai tekemään kertaluonteisen regression. Jumalainen Itsesi johtaa tätä suhteen muodostamista ja tutkimista kärsivällisesti ja lempeästi ajan kuluessa, jotta osiasi jotka pelkäävät sitä, mikä on laitettu varjoon, tai jotka suojelevat sitä tai ovat "sulautuneet" siihen, pystytään kannattelemaan ja tukemaan.

Kyllä, on luonnollista, että varjo paljastuu ylösnousemuksen aikana. Kuitenkin se, miten olet tuossa prosessissa, vaikuttaa siihen, että se integroidaan jumalaiseen Itseesi voimaantuneella ja ruumiillistuneella tavalla. On paljon tukea, erityisesti jumalaiselta feminiinisyydeltä, lähestyessämme oman sydämemme ja sielumme parantumista tällä tavalla, sen sijaan että taistellaan sen kanssa jotenkin tai tullaan jonkinlaiseksi varjosoturiksi. Taisteleminen lisää aina taistelemista, ja kustannuksia siitä koituu kummallekin puolelle. Rohkeus mennä näihin aiemmin verhottuihin paikkoihin voi tulla sydämestämme, miekkamme sijasta.

Meistä voi tulla rakkauslähettiläs mille tahansa sisällämme, ja kun meistä tulee, voidaan muuntaa aidosti ja kestävästi ja jokin varjoissa alkaa yhtäkkiä kukoistaa jumalaisen Itsemme rakkauden valossa.

Rakkautta Avalonista (ja voimakkaita sydänchakran rakkausaktivointeja muuntamaan mitä tahansa!)

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.