ENERGIAPÄIVITYS – AURINKOTUULIA, SCHUMANN-PIIKKEJÄ SEKÄ KOHONNEITA ENERGIATASOJA JA TUNNETILOJA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)

25.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kovat aurinkotuulet jatkuvat tänään, virallisen geomagneettimyrskyn ollessa kehitteillä. Tuuli yltyi yli 600 km/s, kun geomagnetismi jota virtaa auringon ilmakehän aukosta, loi revontulia pohjoisille taivaille. Lokakuu oli ollut hiljainen geomagneettisesti, erittäin aktiivisen syyskuun jälkeen niiden halkeamien vuoksi, joita muodostuu Gaian magneettikenttään päiväntasauksen aikana.

Olemme auringon aktiivisuuden syvässä minivaiheessa tällä hetkellä, ilman ainuttakaan aktiivista auringonpilkkua 221 päivään spaceweather.comin mukaan. Se merkitsee, että tuona aikaan ei ole ollut auringon leimahduksiakaan. Niissä voi olla paljon sulatettavaa tunne- fyysisen ja chakrakehon tasolla, vaikka ne voivat olla myös hyvin aktivoivia. Niinpä tuntuu hyvältä olla hiljaisemmassa jaksossa niihin liittyen, kun jatkamme päivittämistä sillä tahdilla, joka toimii meille yksilöinä ja kollektiivina.

Suhteellisen hiljaista on ollut myös Gaia/Schumannin resonanssissa … tähän päivään saakka, jolloin piikki ylsi 58 hertsiin! Kohonneet Gaia-taajuudet voivat tuoda maadoittumattomuuden tunnetta, jota lisäävät sitten kovat aurinkotuulet.

Pää-, niska- ja hartiakivut ovat tavallisia näiden energioiden aikana. Saatat tuntea lisääntynyttä ahdistusta ja sinulla on vaikeuksia nukkua. Sähköinen tunne kulkee läpi. Kuitenkin on myös innostusta, uutta intohimoa ja lisääntyvää selkeyttä tai visioita korkeamman aikajanan elämästä/itsestä. Nämä aurinkotuulet voivat aktivoida sisäisen maskuliinisuutesi jollain tavalla. Samalla kuin Gaia-piikit tuovat feminiinienergiahuuhtelun … ne voivat usein tasapainottua tällä tavalla.

Verhot voivat myös olla ohuempia ja tulee enemmän läpivuotoa muilta aikajanoilta ja myös galaktisia aktivointeja!

Paljon rakkautta teille, kun sopeudumme, integroimme ja ratsastamme näillä energia-aalloilla!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.