INTENSIIVINEN UNI

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
23.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näin varhain tänä aamuna intensiivistä unta, jossa ajoin hallitsematonta autoa kumppanini Raphaelin kanssa … ja menin vastaantulevien kaistaa valtatiellä. Kuorma- ja henkilöautot väistivät pois tieltä, ja pystyin keplottelemaan niiden ympäri välttäen törmäämisen. Tämän tapahtuessa kuulin äänen sanovan kummallekin meistä: "Teidän täytyy pysyä maadoittuneena kehossanne. Tässä on kyse ruumiillistumisesta ja sen tekemisestä kaaoksen läpi!" Vaikka se oli intensiivistä, tunsin myös syvää luottamusta, että meillä olisi kaikki ok.

Kun sulattelin tätä unta herättyäni, se tuntui massiivisen muutoksen ja siirtymän tapahtumiselta kollektiivitasoilla. Ja lisäksi se edusti meitä, jotka kuljemme "vastoin periaatteita" ja "valtavirtaa vastaan" tarjotaksemme vaihtoehtoisen perspektiivin läpitunkevalle tietoisuudelle.

Tämän tekemisessä on riskinsä. Sen ohjaaminen voi olla konstikasta toisinaan ja se voi olla myös tuskallista, kun suhteita putoaa pois. On kuitenkin lisääntyvää luottamusta, että valmius olla aidosti itsesi, jakaa totuutesi (vaikka kiistanalainen) ja pysyä sydämessäsi, kehossasi ja sielussasi, kun teet tämän, on sen arvoista.

Kenties sinullakin on intensiivisiä unia, ja sinusta tuntuu, että teet työtä yön aikana muilla tasoilla? Menemme edelleen Plejadien portaalin läpi, ja yhteys heihin on lisääntyvässä määrin mahdollinen. Tämä tarjoaa käpy- ja aivolisäkkeen lisäaktivoimista … mikä johtaa intensiivisiin uniin, astraali- ja kaukokatselumatkoihin, muuntuneisiin tietoisuustiloihin, mielen sumuisuuteen ja hämmennykseen, energiahuuhteluihin jne.

Kun käymme läpi näitä 3D-matriisin romahduksen syvempiä vaiheita, monien tasojen paljastuksia ja aikajanaeroamisia ja -yhtymisiä, sisään tulee myös korkeataajuisten 5D-energioiden tulvaa. Ennen tätä unta, olin ollut eilen tunteja autuaassa jälkiloisteessa yhdyttyäni Rafaelin kanssa kehossa, mielessä, sielussa ja sydämessä, tuntien olevamme lähempänä toisiamme, kuin olemme koskaan olleet yhteisessä sielutarkoituksessa ja päivittäisessä elämässä.

Joskus autuus työntää esiin sotkua … rakkauden vesi tuo esiin syvempien pelkojen öljyä. Kaikelle tälle pidetään nyt tilaa, kun jumala, ylösnousseet opettajat, oppaat, tähtiperhe, plejadilaiset antavat tukea sen kaiken tuntemiseen.

Liity seuraamme huomenna sunnuntaina 24.5. klo 11 PDT (Vancouver, Kanada) livestriimaukseen Facebookissa, jossa kerrotaan matriisin romahtamisesta, siirtymisestä uuteen Maahan jne. Voit liittyä seuraamme livenä tai katsella nauhoituksen facebook-sivullani tai SoulFullHeart Experience YouTube-kanavalla, kun olemme saaneet ladattua sen.

Vastaamme kysymyksiinne ja kommentteihinne, ja annamme ohjatun meditaation yhdistyä osiinne, jotka ovat nyt 5D:ssä plejadilaisten kanssa. Hyödyllinen silta heidän eletystä ylösnousemuskokemuksestaan meihin, kun käymme läpi omaa kuolema- ja uudestisyntymäprosessiamme siihen liittyen!

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.