ENERGIARAPORTTI – TARINOITA TUKEVA ENERGIAPORTAALI, AIKAJANOJEN PURKAUTUMINEN, VERHOJEN OHENEMINEN JA GLOBAALI HERÄÄMINEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
22.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kerronnat joita olemme nähneet tämän pandemian alusta saakka, saavuttavat nyt luonnollisen polarisoitumishuippunsa ja lopullisen päätöksensä. Kumpaankin näistä tarinoista liittyy oma tietoisuutensa, jota tarjoavat sen kanssa resonoivat sielut. Tämä tekee kummastakin kerronnasta pätevän ja ei-väärän, koska se palvelee tarkoitusta siihen osallistuville.

Näiden kerrontojen eskaloituminen tuntuu olevan yhteydessä siihen voimakkaaseen 10.10.–11.11. -portaaliin, jonka keskellä olemme ja joka tarjoaa voimakkaita ja joskus hyökkääviä kuoleman ja uudestisyntymän taajuuksia ja henkilökohtaisten valintakohtien navigointia. Monet aikajanat päättyvät yhtäkkiä, mistä on seuraamuksia erityisesti suhteisiin. Tuon menetyksen tunteminen näiden loppumisten aikana, tilan pitäminen suremiselle, siirtyminen polarisoituneista reaktioista myötätuntoiseen selkeyteen ja pysyminen toisten kanssa korkeammilla sielutasoilla rakkautta sydämessään, voi auttaa navigoimaan näitä siirtymiä.

On myös lisääntyvää verhojen nousemista ja ohenemista ulottuvuuksien väliltä, kun siirrymme Halloweeniin/Samhainiin, jolloin monet ruumiittomat sielut jotka ovat tuskissaan, tuntevat magneetin lailla vetoa meihin, joilla on rakkaus- ja parannusmahdollisuuksia kentässämme. Minulla on ollut joitain kokemuksia tästä hiljattain täällä Glastoburyssa ja kutsu palvella lähettiläänä näille olennoille, mistä kerron pian.

Monia sieluja herää tämän globaalin yhdistävän tapahtuman tuloksena, jota olemme kokeneet. Aiemmin näkymätöntä ja kätkettyä polarisoitumista ja resonanssin puutetta paljastuu runsaasti. Monet sielut löytävät kapinointinsa ja täysivaltaisuutensa ja vakuuttavat omaa totuuttaan jopa kovan vastustuksen edessä, myös läheisten ystävien ja perheen taholta. Monet alkavat sanoa "ei" sille, että luopuvat enää täysivaltaisuudestaan, valinnoistaan ja kehostaan, ja irrottautuvat tietoisesti matriisijärjestelmistä (matrix). Joidenkin sielujen täytyy tehdä tämä aktivistina ja protesteissa, toiset tekevät sen menemällä syvälle omaan parantumiseensa ja toiset lisäämällä rakkauspalvelutarjontaansa. Monin tavoin tämä on hyvin voimaannuttavaa aikaa monille sieluille, vaikka sen näyttääkin (tiettyjen linssien läpi) hyvin tukahduttavalta ajalta toisille.

Vaikka joitain viimeaikaisia tarinoita on lietsottu enimmäkseen pelolla, olen tuntenut tämän globaalin tapahtuman alusta saakka maaliskuussa, että perimmäinen tulos on niiden kätkettyjen 3D- ja tekojumala- tai tekovalomatriisipohjaisten todellisuuksien paljastuminen maailmanlaajuisesti, joiden täytyy romahtaa, jotta ihmiskunta voi siirtyä ylösnousemusaikajanamme seuraavaan vaiheeseen. Globaalilla tapahtumalla on mahdollisuus yhdistää, vaikka se korostaisi tilapäisesti polariteetteja ja jakautumista keskuudessamme. Olen nähnyt tämän tapahtuman alusta saakka perimmiltään lahjana ylösnousemusprosessille ja luottanut myös sen jumalaiseen ajoitukseen tapahtumien ja keston osalta.

Tämän heräämistapahtuman huipentuminen tässä vaiheessa tuntuu osuvan samaan aikaan USA:n tulevien vaalien ja kaiken niiden ympärille muodostuneen energian kanssa kummallakin puolella. Olen kertonut aiemmin tuntevani, että paljon on jo ratkennut tähän liittyen ja salaseuran ja matriisijärjestelmien merkittävä romahtaminen on jo tapahtunut. Kuitenkin julkisuudessa annetaan edelleen vaikutelmaa, että se on ehjempi "taistelusta", kuin se todellisuudessa on. On vielä tämän aiemmin hallinneen järjestelmän monia haamuja ja kaikuja, kuitenkaan "siellä ei ole ketään", kun sitä tuntee.

Saan myös voimakkaan tunteen, että monet sosiaalisen median alustat romahtavat, kun niistä tulee esiin lisää paljastuksia – hillitön sensurointi ja todelliset motiivit niiden olemassaolon taustalla. Tässä valossa meistä tuntuu, että tarjoamme pian alustan nimeltään "SoulFullHeart Portal" Mighty Networksissa (joka tuntuu olevan salaseuraenergian ulkopuolella), ja jaamme siellä valtaosan kirjoituksistamme ja videoistamme, tarjoamme yhteisöfoorumin jne. Pian tulee lisäinformaatiota siitä ja miten voit liittyä mukaan pienellä energiavaihdolla/lahjoituksella joka kuukausi. Luultavasti jaamme tulevaisuudessa enää harvemmin sosiaalisessa mediassa, kun sen energiat polarisoituvat lisääntyvässä määrin. Löydät kaikki viimeaikaiset kirjoituksemme blogistamme soulfullheartblog.com ja muun informaation nettisivuiltamme soulfullheart.org.

Jumaluus on täällä tukemassa tässä heräämisemme myrskyisessä vaiheessa. Saan tällä hetkellä jatkuvasti muistutusta, että erillisyys on aina väliaikainen illuusio ja jälleenyhdistyminen vääjäämätöntä kaikilla tasoilla. Siitä on tullut hyödyllinen mantra minulle hetkinä, jolloin "todisteet" tuntuvat osoittavan vastakkaisen olevan totta.

Paljon rakkautta teille tässä siirtymässä Uuteen, jonka hyväksi me kaikki suostuimme urheasti palvelemaan rakkautta tässä nyt-hetkessä.

Jelelle

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.