ENERGIAPÄIVITYS – SIIRTYMINEN PELOKKAASTA ROHKEAAN, KORKEAMMAN AIKAJANAN ITSEEN/ELÄMÄÄN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)

22.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän portaalin läpi 10.10.–11.11. (ja myös 12.12. saakka) tulee nyt ylösnousemuksen rakkausenergioita, jotka kehottavat meitä löytämään sisäisen rohkeutemme. Ne kehottavat meitä yhdistymään sieluolemuksemme rohkeuteen. Ne yllyttävät meitä kollektiivina menemään yhdessä seuraavalle tasolle, ykseystietoisuusrakkauden uuden ajan aamunkoittoon. Nämä energiat heijastavat meidän jokaisen korkeamman aikajanan versioita, jotka tulevat enemmän tietoiseen tajuntaamme vastaanottamalla koodeja ja päivityksiä fyysiseen, tunne- ja aurachakrakehoomme.

Näissä energioissa nyt ja siirryttäessä vuoteen 2020 on kyse korkeamman aikajanan itsestäsi ja elämästäsi – miltä se näyttää ja tuntuu, keneltä sinusta tuntuu eläessäsi sitä. Joskus hyvin tarkkoja yksityiskohtia ja toisilla kerroilla epämääräisempiä kuvia tästä korkeammasta aikajanasta. Tässä ei ole vain yksi mahdollisuus. Sitä ei todellakaan ole "kirjoitettu kiveen", koska jokainen tekemäsi valinta (joko pelkoon tai rakkauteen perustuen) siirtää sinua lähemmäs yhtä tai toista mahdollisuutta. Nämä aikajanat ovat spektri, kuin säteitä joita loistaa tämän nyt-hetken ja nykyisen olemusilmaisusi keskusauringosta.

Siinä mitä sädettä tai aikajanaa seuraat, on kyse elämän, rakkauden ja oman ilosi mukana virtaamisesta. Siinä on kyse uuden valitsemisesta tunnetun sijasta. Turvallisuuden riskeeraamisesta uuden sädehtivän mahdollisuuden vuoksi. Niiden osiesi tuntemisesta, jotka pelkäävät ja vastustavat menemistä uudelle aikajanalle, ja miksi ne tekevät sen.

Sisäiset suojelijat ja portinvartijat tulevat esiin nyt voimakkaammin, myös sisäinen rankaisija. Tämä on tavallisesti haavoittuneempaa maskuliinisuutta, joka tuntee toimintamaaperän uhatuksi, joten se "pistää pystyyn viimeisen taistelu" tietyillä tavoilla. Sulkee sydäntilan, estää koodeja tulemasta sisään, vetäytyy tunnetuista ja aiemmin luotetuista yhteisöresursseista ja tilanpitäjistä ollakseen yksin ja eristynyt. Lisää tuomitsemisen ääntä, mikä aiheuttaa häpeän, syyllisyyden ja arvottomuuden kierrettä sisäisessä lapsessa pitämään sen "turvassa ja pienenä".

Nämä ovat osiesi tiheämpiä peräpään energioita, joiden täytyy tulla esiin tunnettavaksi ja puhdistettavaksi, jotta voit siirtyä korkeammalle aikajanallesi, korkeampaan itseesi. Ne tarvitsevat paljon rakkautta ja tukevaa tilanpitämistä saadakseen anteeksiantoa, myötätuntoa ja neuvottelua pelkojen lievittämiseen. Tämä on niiden impulsiivisuutta, niiden "taistele tai pakene" -reagointia, joka on syntynyt ja kasvanut 3D-elämässä … nostamaan puolustuksen, joka hidastaa, estää ja pysäyttää, eteenpäin siirtymisen sijasta.

Kuitenkin näiden ylösnousemusenergioiden on tarkoitus antaa vahvistusta näille osillesi, jotka eniten tarvitsevat sitä. Niiden on tarkoitus olla balsamia haavoittuneen maskuliinisuuden särmiin, kipuihin ja kärsimyksiin sisälläsi, jotta se voi siirtyä selkeään, rohkeaan ja läpitunkevaan energiaan, jota sen täytyy olla nyt. Nämä energiat tukevat myös sisäistä feminiinisyyttä, jonka tämä maskuliinisuus on hyvin usein haudannut alleen. Jumalainen äiti tarjoaa intuitiivista, herkkää, intohimoista ja luottavaista feminiinisyysmallia syntymään sisällesi.

Tässä on ohjattu meditaationi tuomaan ylösnousemuskoodeja (äärettömän rakkauden koodeja) jokaiseen chakraan … voimakkuuden ja rohkeuden rakentamisenergioita sisäiselle maskuliinisuudellesi ja sisäiselle feminiinisyydellesi.

Korkeamman aikajanan elämäsi ja itsesi odottaa sinua. Luota ja heittäydy jumaluuden johdettavaksi matkalla sinne, kun sinusta tulee ääretöntä rakkautta ihmismuodossa!

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.