ENERGIAPÄIVITYS – INTENSIIVINEN UUDELLEENKÄYNNISTYS JA AKTIVOINTI SIIRTYESSÄMME PÄIVÄNSEISAUKSEEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)

20.6.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiat ovat olleet intensiivisiä, kun menemme kohti huomista päivänseisausta … vuoden pisintä päivää ja kesän alkamista meillä pohjoisella pallonpuoliskolla ja vuoden lyhintä päivää ja talven alkua eteläisellä pallonpuoliskolla oleville. Olet ehkä hyvin väsynyt/nääntynyt, sinulla on päänsärkyä, romahduksia ja läpimurtoja, olet pakahtunut ja yleisesti vain "sekaisin" tällä hetkellä.

On kenties myös raahautumisen ja mitäänsanomattomuuden tunnetta, ei vain kiinnosta tehdä tai olla osa mitään 3D:ssä. Kuitenkaan edes sielutoimintoihin ei liity tavallista intohimoa tai energiaa. Esiin voi tulla myös vaikeutta keskittyä projekteihin, edes niihin jotka tukevat rakkausilmaisupalveluasi. Tämä on tavallisesti merkki uudelleenkäynnistyksestä ja seuraavan tason aktivoinnista … se mikä on aiemmin tuonut iloa, polttoainetta ja energiaa, ei enää tee sitä samalla tavalla, kun siirryt sielutietoisuusilmaisusi uuteen tasoon fyysisessä ruumiillistumassasi täällä.

Voi oikeastaan vain olla näiden päivitysten ja aktivointien kanssa, kun niitä tapahtuu. Levähtää niihin, antaen kehosi levätä, jos sen täytyy, yrittämättä tehdä tavallisella tasolla. Yhdistyminen sisäisiin maskuliiniaspekteihisi voi auttaa tässä, kun ne opettelevat lepäämään ja sallimaan ja antautumaan.

Gaia/Schumannin resonanssin piikit ovat vähän asettuneet kahden päivän korkeampien arvojen jälkeen. Nämä piikit voivat voimistaa myös keho-oireita ja tunnereaktioita. Kuitenkin minusta tuntuu (ja minulle on kerrottu), että niitä tapahtuu tukemaan ylösnousemuksemme kokonaisprosessia ja yhtä aikaa myös päivänseisauksen kanssa.

Päivänseisaus merkitsee siirtymää ajassa, joka ei ole totta korkeamman ulottuvuuden mielessä. Kuitenkin se on tärkeä merkki, joka liittyy heräämis- ja ylösnousemusprosessiimme. Sielumme tietää tämän vuodenaikasiirtymän tärkeyden, ja monilla aikajanoilla juhlimme päivänseisausta erityisillä ja merkittävillä tavoilla, vaikka 3D-kulttuurimme ei teekään sitä.

Olet tervetullut liittymään meidän juhlaamme ja kokoontumiseemme huomenna, tuomaan päivänseisauskoodeja sinulle ja sinun kanssasi ryhmälähetyksessä Rapahelin ja minun kera klo 10 PDT, tai voit saada nauhoituksen. Sisäistämme myös ajankohtaisia energiasisäänvirtauksia ja puhumme enemmän siitä käytävästä, jossa olemme ja jonka aktivoivat päivänseisausenergiat, tulevat pimennykset ja Leijonaportti 8.8. Lähetys jonka annamme meditoinnin aikana, yhdistää sinut sielusuhteeseesi päivänseisaukseen ja siihen, mikä on hyödyllistä ja tukevaa, kun siirryt seuraavaksi korkeammalle aikajanallesi. Voit antaa 15 Kanadan dollarin energiavaihdon ( paypal.me/jelelleawen), ja lähetämme sinulle zoom-linkin liittyäksesi meihin ja/tai nauhoitukseen.

Tämä on elävää aikaa yhdistyä osiisi, jotka voivat antaa tukea siirtymiselle korkeammalle aikajanallesi, ja niihin jotka tarvitsevat eniten huomiotasi ja rakkauttasi tullakseen mukaan matkalle!

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.