KORONAVIRUS PORTAALINA


Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
2.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En ole seurannut paljon valtavirtauutisia koronaviruksen leviämisestä, joka on mielenkiintoisesti nimetty, kun ottaa huomioon, että auringon energioita annetaan sen korona-aukkojen kautta, ja tämä tuo meille paljon pyhän maskuliinisuuden aktivointia tämän ylösnousemusvaiheen aikana. Vaikken ole seurannut 3D-uutisten perspektiiviä ja energiaa, voin tuntea siihen liittyvän pelon, paniikin ja voimattomuudentunteen kasvavan kollektiivissa. Voin tuntea sen, en kuitenkaan ole sitä.

Aina kun on pelkoreaktioita, on tilaisuus löytää, mistä niissä on todellisuudessa kyse omassa sielussasi ja tietoisuudessasi. Yksi syvimmistä peloista joka meillä voi ihmisinä olla, tuntiessamme vielä tietoisesti erillisyyttä Jumalaan, on fyysisen kehon kuolema. Fyysisen kehon kuolema tuo esiin alkuperäisen erillisyyshaavan, joka on hyvin tuskallinen. Kaikki mikä uhkaa henkeämme fyysisessä kehossa, voi työntää esiin tämän pelon. Jos emme ole alkaneet tuntea henkeämme ja sieluamme fyysisen kehon lisäksi, niin tietoisuutemme on täysin kiinnittynyt fyysisiin kokemuksiimme ja kehoomme. Tämä on hyvä tapa ymmärtää, mitä 3D-tietoisuus tarjoaa … eli hyvin vähän fyysisen kokemisen yli.

Tästä 3D-todellisuuden paikasta katsottuna jokin koronaviruksen kaltainen tuntuu hyvin uhkaavalta, ja se työntää esiin äärimmäisen kehon kuolemispelon ja näin jumalaisen erillisyyden. Tässä perspektiivissä ei ole paljon luottamuksentunnetta ja jumalaista antautumista. Ei ole paljon yhteyttä ja luottamusta valokehoon, hienoenergiajärjestelmiin ja praana- tai chi- tai elämänvoimataajuuksiin, jotka voidaan tuoda vastaamaan johonkin, kuten vahvempaan virukseen. Koska valtavirtalääketiede on reagoivaa eikä ennaltaehkäisevää, monilla 3D-tietoisuudessa elävillä on erittäin huono terveys ja elinvoima, minkä vuoksi tämä virus voi suuresti vaikuttaa heihin ja vahingoittaa heitä.

Kun tunnemme tätä korkeammasta perspektiivistä, sielun valinnoista käsin, voimme alkaa virittyä suurempaan valinta- ja siirtymäkohtaan, joka on kollektiivinen. Kuten olen maininnut muissa kirjoituksissa, sielutasolla on nyt aika "jäädä tai lähteä", kun siirrymme ylösnousemuksen syvempään vaiheeseen. Ne sielut jotka haluavat ja tarvitsevat lisää 3D-kokemuksia (antaa hyvin paljon kasvutilaisuuksia, kun voi herätä siitä!), päättäisivät lähteä maatasolta nyt, kun se siirtyy enemmän Gaian 4D- ja sitten 5D-kokemukseen. Tällä tavalla nämä sielut voivat valita nyt koronaviruksen poistumiskeinoksi.

Jokin viruksen kaltainen on meille portaali tuntea sielumme historiaa ja kokemuksia viruksista aiemmissa elämissä ja aiemmilla aikajanoilla. Mustasta surmasta muihin epidemiakokemuksiin, pelko- ja paniikkireaktiot voivat joskus kummuta toiselta aikajanalta, jolloin nämä virukset olivat todella hyvin tuhoisia meille eikä sitä prosessoitu tunnekehotasolla. Jos huomaat reagoivasi voimakkaasti siihen, tämä saattaa olla paikka tutkia, onko siinä yhteyttä sielusi kokemuksiin.

Minulta on kysytty, tuntuuko, että tämän viruksen on kylvänyt salaseura, Illuminati jne. ihmisten kontrollointikeinona tai Allianssi, jotta saadaan maailmantalous romahtamaan ja tuodaan vaihtoehtoinen valuutta jne. Kumpikin näistä tuntuu mahdolliselta, ja kuitenkin mielenkiintoista tässä on, mitä reaktioita se tuo esiin sinussa, jos tilanne on jompikumpi. Raivontunteet ovat myös portaali tuntea ne osasi, jotka ovat aktivisti- ja protestimoodissa ja jotka voivat taas olla toisesta elämästä. Kutsuna on palata siihen lähettilään tunteeseen, että olemme kaikki näyttelijöitä tässä jumalaisessa näytelmässä ja kaikki valitsemamme roolit hyödyttävät tätä kokemusta. Anteeksianto ja myötätunto toisia ja itseä kohtaan voi auttaa tämän navigoimisessa.

Olen maininnut, että 3D/alempi 4D-matriisi jylisee ja käynnistyy uudelleen, ja tämä virus tuntuu sen aspektilta. Virukset käynnistävät uudelleen ja häiritsevät ohjelmia, sellaisia kuin alemman 4D:n tekoälyohjelma, jota pyöritetään 4D-matelijaulottuvuudesta. Rakkaus on hyvänlainen virus, joka johtaa yhteiseen vapautumiseen kaikille meille. Jos luotamme, että kaikki energiat tulevat perimiltään Jumalasta, silloin myös tämä koronavirus palvelee jotain Jumalalta tulevan rakkauden tarkoitusta. Katsottuna sielun valintatasolta, ihmishengen menettäminen on joskus välttämätön osa sitä.

Minulta on myös kysytty, tunnenko jännittyneisyyttä tai ahdistusta omista tulevaisuuden suunnitelmistani muuttaa ja matkustaa Eurooppaan toukokuussa, mahdollisten matkustusrajoitusten, karanteenien jne. vuoksi. Kun tunnustelen sitä, tunnen jumalaisen luottamuksen ja antautumisen kulkevan sydämeni läpi. Jos en pysty matkustamaan tuolloin, tunnen antautumista sisälläni siihen liittyen, vaikka kuinka haluaisinkin lähteä. Luottaen tarvittavaan uudelleenkäynnistysprosessiin ja siihen, että olen vain osa siinä, virtaan sen myötä, mitä ikinä tapahtuu. Voin palvella rakkautta, missä tahansa olenkin maailmassa.

Syvempi tunteeni on, että haluan olla Euroopassa oman prosessini ja niiden rakkauspalvelutilaisuuksien vuoksi, joita voidaan kylvää sinne, kun olemme siellä Raphaelin kanssa. Oikeasti voin olla vain nyt-hetkessä asian osalta ja reagoin sitten sisältäni siihen, mitä ikinä tulee esiin, jos/kun tulee. Juuri pahimman skenaarion projisoiminen aiheuttaa hyvin usein ahdistusta. Jos tunnet ahdistusta tulevaisuuden matkasuunnitelmistasi, voit tuntea sitä osaa, joka on huolissaan siitä, ja miksi se on. Mihin se ei luota? Mitä voit tuntea sen kanssa, mikä auttaa sitä siirtymään enemmän jumalaiseen antautumiseen?

Yhdistyminen jumalaiseen luottamukseen ja antautumiseen sallii virrata edessä olevien aikojen läpi, jotka ovat joskus myrskyisiä. 3D-energioden myrkynpoisto kehostasi, enemmän valon tuominen sisään ja traumojen parantaminen itsen ja sielun tasolla, voivat auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmääsi tarpeen mukaan. Tässä on äskettäinen video valokehon aktivoinnista.

Pysyminen ankkuroituna korkeampaan tietoisuustaajuuteen tehdessään rakkaussiltaa kaikkiin osiinsa, jotka tarvitsevat tukea ja rakkautta, voi auttaa näillä aalloilla ratsastamisessa. Kun löydät tuon luottamuksen sisältäsi, voit ulottaa sen toisiin rauhan, rakkauden ja mahdollisuuden majakkana.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.