02-02-2020-PALINDROMIENERGIA TARJOAA TASAPAINON JA PARANTUVIEN VASTAKKAISUUKSIEN YHTEISYMMÄRRYSKOODEJA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)

2.2.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään on 02-02-2020, palindromipäivä … sama eteen- ja taaksepäin. Tätä ei tapahdu vähään aikaan uudestaan! "Kakkosessa" on kumppanuuden ja liiton energiaa. Se kutsuu meitä tutkimaan kaksinaisuutta ja sitä, minne vastakohtien ja polariteettien tutkimisen kasvutanssi voi viedä meidät.

Siinä missä vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa, ne voivat myös vastustaa. Vuosi 2020, ja erityisesti tämä päivä, kutsuu meitä tuntemaan, missä vastakohtaisuutta on elämässämme … ulkopuolella suhteissa ja sisällä itsemme osien välillä. Voimme parantaa nuo sisäiset vastakohdat tuntemalla "kummanikin puolen" aidon myötätuntoisesti, neuvottelemalla ratkaisun löytämiseksi, asettamalla rakastavat rajat ja tuomalla kaikkien osiemme totuuden esiin (erityisesti niiden jotka ovat olleet tukahdutettuja!)

Tunnen, että tämä päivä tarjoaa myös tilaisuuden tuntea, mitkä yhteisymmärrysaikeesi ovat elämässäsi ja miltä se näyttää ja tuntuu sinulle. Pyhä yhteisymmärrys sisällä on sisäisen maskuliinisuutesi ja sisäisen feminiinisyytesi tulemista tasapainoon, jotka hyvin usein elävät mallinnetussa vastakkainasettelussa ja epäsovussa. Tämä on iso aspekti siinä syvemmässä, jatkuvassa työssä, jota teen naisten kanssa sessiossa … tuntea ja parantaa suhde sisäisen maskuliinisuutensa (tavallisesti sisäisen suojelijan, portinvartijan ja sisäisen rankasijan yhdistelmä) ja sisäisen feminiinisyytensä (sisäinen lapsi, sisäinen teini, jne.) välillä.

Kun tämä sisäinen liitto tulee enemmän virtaavuuteen, hyvyyteen, lahjojen vaihtoon ja yhteistyöhön … niin voit kokea tämän pyhän liiton ulkopuolisissa suhteissa. Hyvin usein sisäistä maskuliinisuutta tai muita tukahdutettuja osia, jotka ovat varjossa, edustavat puoliso, ystävä ja syntymäperhe. Ja jos näissä suhteissa on ristiriitaa ja konfliktia ja kärsimystä, tämä on sinulle peili siitä, miten tätä tapahtuu sisällä eri osiesi välillä.

Tästä voi olla helppoa luoda käsitys (siinä on niin paljon tolkkua!), kuitenkin on aivan uusi haaste tunnistaa ja tuntea nämä energiat selvänä osana itseäsi ja antaa neutraali, kuitenkin myötätuntoinen kolmas lähettiläsenergia sovittelemaan niitä. Sen on kuitenkin sen arvoista, kun olen nähnyt ihmeitä tapahtuvan sessioissa ja omassa prosessissani tätä sisäistä työtä tehtäessä – syvempi itserakkaus, yhteys ja arvo, kyky ilmentää korkeampi aikajanamme, syvempi kokemus ravitsevista pyhän liiton suhteista jne.

Tämä tuntuu myös käytävältä tuntea oman ihmisyytemme tulevan tasapainoon ja virtaavan jälleen galaktisen luontomme kanssa, mukaan luettuna matelijaitsemme (mikä on ollut iso aktivointi viime aikoina). Vastustamisen sijasta kyse on keskinäisestä vapautumisesta. Yhdistyminen matelijaitseesi voi luoda ja parantaa tuon sillan sisällä. Tässä on ohjattu meditaatio sen tekemiseen.

02-02-2020 muistuttaa siitä yhteisymmärrystodellisuudesta, joka meitä kutsutaan kokemaan kaikkina hetkinä ja kaikin tavoin itsemme, toisten ja jumaluuden kanssa … kun jatkamme parantumista 3D-elämän pirstoutuneisuudesta ja erillisyydestä.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.