KUUSI TAPAA KOKEA VOIMAKKAAT ENERGIAMUUTOKSET

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)

19.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On ollut vasta pari viikkoa vuotta 2017 ja asiat ovat jo menneet ylösalaisin ja aikajanat muuttuneet suorasta mutkikkaiksi reaktiona niihin voimakkaisiin energia-aaltoihin, joita tulee maailmaamme – globaalisti ja henkilökohtaisesti. Nämä energialisäykset voivat tuoda loppuunsaattamisia ja alkuja, mullistusta ja luomista, kääntymistä ympäri ja virittymistä.

Tässä on joitain tapoja, joilla jo kenties koet sen nopeutumisen, mikä on tämän vuoden tuntomerkki, kun vaihdamme isommalle ylösnousemuksessa.

1. Muuntuneet todellisuustilat

Todellisuus sellaisena kuin olet enimmäkseen tuntenut sen, muuttuu jatkuvasti. Enemmän "paranormaaleja" kokemuksia vuotaa tietoisuutesi läpi, mikä nostaa verhoja 3D-havaintotavan ja viiden aistin ulkopuolisen todellisuuden väliltä. Tunnet lisääntyvää ihmetystä ja iloa hetkittäin ja liikutut täysin hetken taiasta ja ihmeestä.

Et ole sama, kuin olit – ikään kuin joku toinen katselee silmilläsi maailmaa ja elää nahoissasi. Useimmiten tämä tuntuu hämmästyttävältä ja joskus se voi olla pakahduttavaa. Kenties kadotat sanat, kenties tulet hulluksi (hyvällä tavalla) pitkiksi ajoiksi, kenties et koe aikaa lainkaan tai ainakin pysyt vähemmän kärryillä siitä. Ihmiset ympärilläsi voivat huomata, että olet muuttunut, ja he kommentoivat sitä – jotkut tulevat mukaan ja toiset eivät kykene resonoimaan.

2. Syvällisempi yhteys eetteriolentoihin

Uudet energiat näyttävät tukevan helpompaa yhteyttä sellaisiin eetteriolentoihin, kuin arkkienkelit, henkioppaat, ylösnousseet mestarit ja edesmenneet rakkaat. Kaikki selväaistisuus on voimistunut – erityisesti selväkuuloisuus, selvänäköisyys ja selvätuntoisuus väännetään kovemmalle. Olet ikään kuin radioantenni ja sinut on käännetty suuremmalle.

Saatat kuulla opastuksen paljon selvemmin, nähdä eetteriolentoja selkeämmin, tuntea intuitiiviset reaktiot paljon syvemmin. Jos sinulla on viivytteleviä epäilyjä kapasiteetistasi ja kyvystäsi yhdistyä henkiolentoihin, keräät resursseja, joita tarvitset virittymisessä ja kykyjesi laajentamisessa. "En osaa" –tarina näyttää hukkuvan universumin pakkoon yhdistyä korkeampaan opastukseesi.

3. Luovan visualisoinnin laajentuminen meditoinnin aikana

Vanhemmat meditointitapasi eivät ehkä enää toimi, kuten keskittyminen vain hengitykseen tai mantran toistaminen uudestaan ja uudestaan. Olet ehkä jo aloittanut luovan visualisoinnin tai shamanistisen matkustamisen meditoinnin aikana, missä ole mitään rajoja, minne voit mennä tai mitä kokea. Eetterioppaidesi johdolla sinut viedään seikkailulle 4D- ja 5D-tietoisuustilaan (ja ylemmäs), rinnakkaisulottuvuuksiin, muille planeetoille ja muihin galakseihin. Luovut meditointiharjoituksesta antaaksesi sielusi ja korkeamman itsesi viedä sinut, minne sinun täytyy eniten mennä. Saat resursseja auttamaan näiden teiden muistamisessa, jotka olivat ennen hyvin luonnollisia, mikä avaa sinua enemmän ja enemmän intuitiolle ja luovuudelle.

4. Uusi fokusoituminen chakroihin

Chakroista huolehtiminen siirtyy henkisestä käsitteestä rakkaaksi ja kriittiseksi osaksi päivittäistä itserakkausrutiiniasi. Pystyt tuntemaan ne syvemmin ja selvemmin, näkemään niiden elävät värit ja paikallistamaan ne käsillä ja sisäisellä silmällä. Jälleen saat resursseja laajentaaksesi tietoasi ja yhteyttäsi seitsemään päächakraan (mitä järjestelmää seuraatkin) ja tunnet suhteesi niihin syvenevän ja laajentuvan yli mielen ymmärryksen. Sinulla saattaa olla sellaisia ylösnousemuksen keho-oireita, kuin flunssa, päänsärky, niskasärky, unirytmin muutokset, ruokahalun muutokset jne. Yhdistyt näihin muutoksiin chakroillasi ja huomaat, että niiden päivittäinen puhdistaminen ja suojeleminen auttavat näissä fyysisissä muutoksissa. Voimaannut itsesi energiaparannuksessa, kun yhdistyt energiaolemukseesi ja aurakenttääsi.

5. Suhteiden loppumiset ja alkamiset

Suhteet ovat suuressa siirtymässä, ja olette näiden muutosten kokemisen eri vaiheissa. Huomaat lisääntyvää tarvetta asettaa rajoja ihmisille elämässäsi ja sanot usein "ei" tapahtumille, aiemmille sitoumuksille ja odotetuille käyttäytymistavoille. Kun tämä aiheuttaa reaktiojyrinää ympärilläsi, huomaat, että kaiken sen ytimessä on jotain aidompaa, mikä palvelee sinua vahvuudella ja itsevarmuudella jatkaa eteenpäin. Kun jotkut suhteet loppuvat, myös suhteiden alkaminen tai muodostuminen lisääntyy. Saatat huomata, että sinulla on yhtäkkiä romanssi jonkun kanssa, joka tuntuu sielukumppanilta, ja se tapahtuu erittäin nopeasti. Aiemmat pidikkeet häviävät ja tunnet pakkoa tutkia sitä ja katsoa, minne se vie. Tai jos olet romanttisessa suhteessa, saatat kokea, että sen maaperä muuttuu ja syvempiä sielusidetaajuuksia tulee esiin, samalla kun alemman ulottuvuuden ristiriidat vähenevät merkittävästi. Saatat tuntea rakastuvasi aina uudestaan ja pidät kumppaniasi sellaisena, johon olet hyvin innostunut tutustumaan vielä syvemmin!

6. "Kulkukärkitunteita" tulee esiin ja siirtyy läpi nopeasti

"Kulkukärki" on kasvukärkesi tai se, minkä kanssa kamppailet tai mitä työstät tässä elämässä. Se liittyy usein siihen, mikä on edelleen alitajunnan varjoissa psyykessäsi tai tunnekehossasi. Nämä nopeutuneet energiat näyttävät työntävän varjossa olleet asiat tunnettavaksi ja parannettavaksi. Tunnet ehkä, että tämä tuntemis- ja parantamisprosessi etenee paljon nopeammin. Yhtenä hetkenä tunnet osiasi, jotka ovat peloissaan tai vastentahtoisia. Ja sitten seuraavassa hetkessä olet iloinen ja laajentuva. Syvemmät tunneliikkeet vaativat täyden huomiosi, itserakkautesi ja huolenpitosi ja pyytävät sinua pitämään tilaa itsellesi tämän intensiivisen siirtymän aikana. Resursseja tulee eri muodoissa palvelemaan "kärkiolemustasi" (korkeampi itsesi) tuntemisessa, parantumisessa ja integroitumisessa.

Kiinnittäkää "sydänvyönne" tämän siirtymän ja näiden intensiivisten energioiden aikana ja kääntykää sisäänpäin meditoimalla niin usein, kun teidän tarvitsee ja haluatte! Sisäänpäin kääntyminen auttaa teitä yhdistymään äärettömään rakkauteen, mikä antaa motivaatiota ratsastaa kaikilla näillä muutosaalloilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.