KAKSOISLIEKKISUHTEISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)

17.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulin kaksoisliekkisuhteista vasta vuosi sitten, vaikka olen ollut monta vuotta syvällä henkisen heräämisen ympyröissä. Se tuli tietoisuuteeni vasta silloin. Monin tavoin olen iloinen, etten tiennyt aiemmin siitä tai mitä se antaa, koska osa minusta olisi tarttunut siihen aiempien kumppanieni kohdalla, ennen kuin tapasin nykyisen kumppanini Raphaelin yhdeksän vuotta sitten. Osa minusta olisi tehnyt jokaisesta miehestä, jonka kanssa olin suhteessa ja joka jakoi sielutaajuuden tai karmasiteen tai kuuman kehokielen kanssani, kaksoisliekkini, ja minusta tuntuu, että seurauksena olisi ollut paljon henkilökohtaista kärsimystä tuohon totuuteen uskomisesta.

Tämä voi olla kallis asia osalle ihmisestä – tämä tunne, että joku on hänen kaksosensa – joten haluan sanoa, että kutsun tuntemaan sitä eri tavalla ja päästämään sisään uuden perspektiivin, ILMAN ja metatilan tuomiseksi siihen. Tunnustellessani sitä, mitä olen nähnyt netissä ja myös työssäni ihmisten kanssa SoulFullHeartissa, osa ihmisestä voi käyttää ajatusta jonkun olemisesta kaksoisliekki kaavojen toistamiseen – kärsimys, draama, trauma, myrkyllinen läheisriippuvuus – ja yleisen soutamisen ja huopaamisen oikeuttamiseen suhteessa. Tuntemalla, että joku on kaksoisliekki, ja pitämällä tästä kiinni hyvin tiukasti, annat viestiä, että VAIN tämä ihminen voi todella nähdä sinut ja tajuta sinua. VAIN tämä ihminen voi todella tehdä sinut onnelliseksi ja sallia sinun täyttää sielutarkoituksesi. VAIN tämä ihminen voi tavata sinua ja sopia yhteen kanssasi. Kuitenkin samaan aikaan kun tämä ihminen ei ilmaise mitään näistä asioista tai ilmaisee ehkä vain osan niistä, hän osoittaa, ettei hän ole AINOA ja itse asiassa EI lainkaan se. Kuitenkin osa sinusta kieltää tämän käyttäen kaksoisliekkiajatusta harhakuvasta kiinnipitämiseen.

Kaksoisliekkikuva keskittyy myös yksinomaan suhteen KAPASITEETTIIN ja näyttää sivuuttavan sen TODELLISEN toimintakyvyn hyvin tärkeillä alueilla – sydän, keho, sielu ja keho – ja myös jokapäiväisen yhteensopivuuden ja yleisen hyvyyskokemuksen. Se keskittyy myös kaksosen tarpeeseen peilinä sen peilin sijasta, jonka antaa itselleen hyväksymällä oman parantumisensa ja transformaationsa ENNEN kaikkea muuta ja YLI kaiken sen, mitä romanttinen kumppani voi tarjota, mikä tuntuu paljon terveemmältä. Kaksoisliekkiajatuksessa kannatetaan myös läheisriippuvuutta, ja lisäksi jos suhde ei toimi välittömästi, on oikeutettu odottamaan kaksostaan niin kauan, kuin tarvitsee, jotta se toimii!

Minusta romanttinen suhde on HAASTAVIN maaperä navigoitavaksi tunnekypsyydellä, koska se laukaisee syvemmät ja tuntemattomat alitajuiset haavamme lapsuudesta JA sielumme karmamallit muista elämistä. JOKAINEN kumppani jolla on kapasiteettia kokea sydämen, sielun, kehon ja mielen kommunikointia, laukaisee ja työntää esiin hyvin voimakkaita projektioita parantumattomista taajuuksista sisällämme. Jos osa meissä etsii ihannekumppania (tavallisesti tämä liittyy sydämen särkeviin ja haitallisiin kokemuksiin vanhempien kanssa), niin kaikkea käytetään todistamaan, että kumppani on ihanteellinen, silloinkin kun varsinainen kokemus ei osoita tai tarjoa meille tätä.

Tarjoan mieluummin kutsua pyhän liiton maaperälle "vastinekumppanin" kanssa, jonka tunnen sellaiseksi, jonka kanssa jaat monia muita elämän jaksoja ja kokemuksia metasieluaspekteina tai metasieluveli- tai metasielusisarilmaisuina. Vastinesielut jakavat monia aikajanoja vastaavien metasieluilmaisujen kanssa vastakkaisten sukupuolien pareina näiden elämien aikana. Toinen näyttää valitsevan maskuliini-ilmaisun ja toinen feminiini-ilmaisun. Jokainen yhteys näiden metasieluparien kanssa lisää tämän elämän suhteeseemme sieluyhteyden, sielutarkoitusselkeyden, karmasiteiden ja -mallien laajentuvat taajuudet, ja ne voivat linkittyä myös tämän elämän tunnehaavailmaisuihin. Olen myös hyvin avoin sille, että meillä on USEAMPI vastinekumppani ja tuon kokemuksen elämiselle täysillä silloin, kun se tapahtuu meille, kuten teen päivittäin Raphaelin kanssa.

Kutsutaan sitä kaksoisliekiksi tai sieluvastinekumppaniksi, kaikki palaa siihen suhteeseen, joka sinulla on suhteeseen. Miten osasi suhtautuvat suhteeseen? Onko siinä voimakasta isähaavan ja isän projisointia kumppaniisi? Voimakasta äitihaavan ja äidin projisointia kumppaniisi? Tuleeko osistasi takertuvaa ja roikkuvaa ja kutistavaa energiaa kumppaniisi? Tunnetko kärsiväsi suhdekokemuksessasi kärsimisestä? Onko välillänne soutamista ja huopaamista ja monia aloitus- ja lopetusvaiheita?

Vastaukset näihin kysymyksiin paljastavat, missä ovat seuraavat paikkasi mennä sisälle, EIKÄ niissä ole lainkaan kyse varsinaisesta yhteydestä tai myöskään sitoutumiskapasiteetista. Fokus voi olla HYVIN ulospäin silloin, kun osa sinua on fiksoitunut kumppaniisi ja hänen rinnallaan olemiseen ja jopa pakkomielteinen siitä. Tätä tapahtuu, jotta osasi voi suunnata huomiosi pois sisään menemisestä, harhauttaa sinut menemästä sinne, mistä kipu on OIKEASTI peräisin – EI kumppanistasi, vaan SISÄLTÄSI. KAIKKI suhteet tarjoavat peilin tähän ja kutsun mennä sisään riippumatta siitä, miksi suhteita nimitetään tai miksi ne tunnetaan. Haasteeksi tulee hyväksyä ja mennä SISÄLLE sen perusteella, mitä suhde tarjoaa, koska on paljon "helpompaa" keskittyä sen sijaan kumppaniin.

Ravitsevin pyhän liiton kumppanisi olet perimmiltään itse. Se on kumppani, joka ei koskaan jätä sinua ja jonka kanssa sinun on eniten tarkoitus OLLA. Voi vaatia paljon prosessointia tuntea tuolla tavalla itsestäsi ja yhteys aspekteihisi (sekä feminiinisiin että maskuliinisiin), jotka ovat muodostaneet tavallisesti alitajuisen kumppanuuden sisälläsi. Kuitenkin kun sinusta tulee tietoinen tuosta sisäisestä kumppanuudesta, kun se kypsyy itsesi erilaistumisen ja itsesi tuntemisen kautta, rikkain ja RAVITSEVIN kumppanuus nousee SISÄLTÄ. Ja sitten tämä itse-generoitu ravitseminen ja itsen liitto voi yhdistyä TOISEEN kahden terveen minän tanssissa, kun ne tutkivat sitä rikasta maaperää, jonka ME tarjoaa heille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.