KIREYDEN MUUTTAMINEN RAKKAUDEKSI JA LUOTTAMUKSEKSI

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
16.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sisäinen ahdistus, huoli ja kireys/jännittyneisyys kommunikoivat sinulle siitä, mitä tapahtuu sydämessäsi. Kireydet ovat signaali, joka kilahtelee ja soi sisälläsi saadakseen huomiosi. Kireydet ovat energiaa, joka on jumissa ja takertunut tiettyyn epäluottamuksen paikkaan.

Kireydet ovat pyhä asia, koska kontrasteista saa joskus eniten tietoa siitä, mitä sisälläsi tapahtuu … kunnes et enää tarvitse niitä "hälyttämään" mistään. Kireyksissä on usein kyse haluista, turhautumista sekä asioista ja tavoista, joita ei voi olla hetkessä. Kireyksissä on kyse muutospelosta tai pelosta mennä tuntemattomaan, jota jotkut osasi tuntevat. Kireyksissä on kyse ilmaisemattomista tai tukahdutetuista tunteista, jotka eivät tulleet ulos silloin, kun niiden olisi tarvinnut. Kireyksissä on ehkä kyse kuilusta nykyisen "sinun", nykyisten olosuhteidesi ja nykyisten suhteidesi ja sen välillä, millaiseksi unelmaitsesi, unelmaelämäsi ja unelmasuhteesi haluavat tulla.

Kun tunnet nuo kireydet ja ahdistukset, etsit niiden informaatiota ja vastaat niihin rakkaudella, voit päästä sen ytimeen, mistä ne tulevat. Voit antaa niille äänen, ymmärrystä ja laskeutumispaikan. Voit antaa niille halauksen, auttavan käden ja pehmeän tilan, jossa ilmaista.

Osa sinua voi yrittää peittää ne asioilla, aktiviteeteilla ja kiireisyydellä, ja kuitenkin pinnan alla nämä kireydet poreilevat ja kuplivat. Niiden ydin ja juuri parannu ja "mene pois", ennen kuin tunnet ja kohtaat, ennen kuin itket tai huudat tai nukut tai käännyt sisäänpäin tai jaat jonkun kanssa. Asiat jotka turruttavat ne hetkeksi, eivät lopulta enää toimi, kun sinusta tulee tietoisempi ja itsetietoisempi ja seuraat sydämelläsi joka hetki, mitä tunnet ja olet.

Oppaasi, enkelisi ja tähtiolentoitsesi haluavat auttaa sinua liikuttamaan näitä kireyksiä, koska ne voivat estää niiden korkeampien ulottuvuuksien taajuuksia tulemasta kenttääsi. Erityisesti jumalainen äiti antaa luottamistaajuuksia, äärettömän rakkauden sointuja ja energioita, jotka antavat kaikille kireyksille luvan mennä ytimeensä, samalla kun ne häviävät rakastavissa energioissa. Äiti Marian jumalaiset feminiinienergiat kietovat kireydet tuen ja myötätunnon vaaleanpunaiseen rakkausastiaan, mikä sallii sinun ja kehottaa sinua päästämään irti.

Kun teet tämän ja kun olet tilanpitäjä näille kireyksille, niin enemmän ja enemmän niiden ydinsyy (sydämen haavoittumissyyt, sielun haavoittumissyyt) parantuvat ja integroituvat rakastavaan ja tilavaan jumalaiseen itseesi, jolla ei ole kireyttä/jännittyneisyyttä reaktiona hetkeen. Luottamuksen ja kireyden välisen kontrastin tarve vähenee ja vähenee, ja elät luottamuksessa. Sinä olet ja sinusta tulee enemmän ja enemmän luottamus hetkeen, ja se mitä ikinä tapahtuu, on täydellistä juuri sellaisena.

Sitä odotellessa, hyväksy kireydet, älä vastusta niitä. Kun hyväksyt, syntyy mahdollisuus, että niistä tulee jotain uutta, jokin liikkuu ja sitten sydämesi on taas auki, luotat jälleen ja olet avara jälleen. Olet jälleen rakkaus, kun olet vastannut kaikkeen sisälläsi rakkaudella, ja siitä tulee sellaista.

Tässä on rauhoittava ohjattu meditaationi musiikin ja jumaluuden kera, muuttamaan kireydet suuremmaksi rentoudeksi ja luottamukseksi jumalaiseen itseesi.

Rakkautta Avalonista!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.