MATRIISIN ROMAHTAMINEN JA YLÖSNOUSEMUSENERGIAT

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
14.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunnen, että syvempiä kerroksia romahtaa nyt 3D-matriisissa, kollektiivitietoisuudessa, covid-19-viruksen "puhkeamisen" vuoksi, mikä aiheutti itse asiassa "sisään murtautumisen" (suom. huom. sanaleikkiä), kun hyvin monet sielut lopultakin keskeyttivät tavanomaisen ja toistuvan "syö, tee työtä, nuku" -rutiininsa. Tämän tauon aikana oli enemmän aikaa ja tilaa uudelleen arvioinnille, sisäänpäin kääntymiselle, kysymysten esittämiselle ja tutkimiselle, heräämisen seuraaville vaiheille … mitä se merkitsikin kullekin sielulle.

Kun virityn nyt kollektiivitietoisuuteen kolmannella silmälläni, näen useampien sieluvalojen syttyvän, kun himmentäviä, naamioivia ja tukkivia 3D-kerroksia karistetaan. Myös korkeamman taajuuden valoa Jumalalta, Suuresta kosmisesta auringosta, tähtiperheeltä ja ylösnousseilta olennoilta tulvii jatkuvasti violetti/sateenkaariaaltoina, tukemaan ja kannustamaan tätä yksilöllistä valaistumista.

Tämä matriisin syvempien kerrosten romahtaminen sallii varjojen paljastua – "kätketty" agenda paljastuu nyt. Tämä paljastuminen on tuskallinen prosessi, mutta aivan kuten haava tarvitsee ilmaa ja auringonvaloa parantuakseen, varjohaava kollektiivissa täytyy nähdä ja tuntea, jotta se voi parantua taas valoksi. Olemme kollektiivisen heräämisemme ja parantumisemme "laastarin repäisyvaiheessa". Kivuliasta, kuitenkin väliaikaista ja tarpeellista.

Jatkuvan ylösnousemusprosessin suuremmassa kuvassa tämä tapahtuma on ollut hyvin tervetullut vaihe, vaikka se onkin aiheuttavat tilapäisiä vaikeuksia, epämukavuuksia, kärsimystä, kiistaa ja epäsovun paljastumista. Me jotka yhdistymme korkeampiin aikajanoihimme, antauduimme siihen tukeen ja niihin aktivointeihin, joita tuli sen tuloksena, ja siirryimme valo/rakkausmajakkataajuuteen auttamaan itsemme ja muiden liikuttamisessa sen läpi.

Jylisevämpi ja usein vaikeasti prosessoitava romahdus tapahtuu 4D-tasoilla, verhon tuolla puolen. Se tuo intensiivisiä sieluläpivuotoja muista elämistä tai muilta aikajanoilta. Monia karmallisia sieluteemoja jotka ovat yhteydessä matriisiin, tulee esiin tunnettavaksi ja tutkittavaksi. Olen ilmaissut jonkin aikaa, että tämän matriisin alkuperäiset ohjelmoijat ja arkkitehdit ovat hylänneet sen. Tämä sallii Matelijaitsen vapautua sillä tasolla, jolle se on ollut orjuutettu/ehdollistettu, ja myös meidän ihmisten. Tämä vapauttaa paljon karmaa parannettavaksi ja loppuunsaatettavaksi kvanttitasolla.

Seuraavan tason sieluaktivoinnit, tietoisuustilat ja integroinnit tulevat mahdolliseksi nyt 3D/4D-matriisin romahtamisen myötä, erityisesti kun Siriuksen tähtiportti avautuu ja huipentuu Leijona-portissa 8.8.

Olemme aina olleet vapaita ja pystymme nyt tuntemaan syvemmin, millä tavalla "vankila" pysyy meissä, vaikka vankilan ovi on nyt täysin auki!

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.