ENERGIAPÄIVITYS – TÄYDELLINEN AURINGONPIMENNYS

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
14.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi kuu (pyhä kosminen feminiinisyys) peittää auringon (pyhä kosminen maskuliinisuus) täydellisessä auringonpimennyksessä tänään 14.12. Tämä on planeettatanssia, joka voi heijastaa myös sisäisessä kosmoksessamme tapahtuvia liikkeitä. Kun voimakkaita aktivointeja tulee tämän 12.12.–21.12.-portaalin aikana, ennen merkittävää maskuliinisten planeettojen, Jupiterin ja Saturnuksen, yhtymää 21.12., tämä pimennys tuntuu tarjoavan meille ikään kuin hengähdystauon tuntea, sulattaa ja integroida.

Pimennys näkyy vain Etelä-Amerikan eteläosissa, Chilessä ja Argentiinassa. On vain kapea ikkuna, jossa se näkyy fyysisin silmin, kuitenkin pimennyksiin voi yhdistyä voimakkaimmin meditatiivisessa visualisointitilassa. Kun virityt niihin, siirtyen muuntuneeseen tietoisuuteen tai kevyeen theta-aivoaaltotilaan, jumalainen itsesi pystyy lataamaan pimennyksen tarjoamat taajuudet koodeina, jotka menevät kruunuchakraan tai valokehoon, fyysisiin soluihin ja tunnekehoon.

Tämän täydellisen auringonpimennyksen energiat ovat laajentavia ja stimuloivia … ja saatat tuntea inspiraation kokeilla jotain täysin erilaista ja uutta elämässäsi. Saatat tuntea yhtäkkiä vetoa seikkailuun ja matkoille, joko fyysisyydessä maantieteellisenä siirtymisenä tai matkustamisena tai vain sisäisinä matkoina, mennen laajentuneen tietoisuutesi seuraavalle tasolle.

Auringonpimennykset ovat usein käännekohtia elämässämme, ja tehdään merkittäviä ja elämää muuttavia päätöksiä, joilla voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia. Pimennysenergiat tukevat selkeyttä, näkökykyä ja verhojen nousemista nähdäksemme ja tunteaksemme, mitä muutoksia tarvitsee tapahtua. Tämän kuukauden pyhät maskuliinienergiat auttavat siinä, miten … näiden muutosten varsinaisessa toteuttamisessa. Koen kaikkea tätä omassa elämässäni, mistä kerron lisää pian, kun aika tuntuu oikealta.

Aikajanoja purkautuu ja myös pitkäaikaisia suhteita tulee päätökseen tämän autuaan sotkuvuoden viimeisen ja voimakkaan portaalin aikana. Sen myötä mikä tuntuu ylösnousemuksen kiihtymiseltä talvipäivänseisauksessa 21.12., on tunne, että sellainen mikä ei voi tulla mukaan uuteen, hajoaa pois sekä sisältä että ulkoisesta kokemusilmentymästä.

Näitä loppuunsaattamisia täydentää tunne tulevaisuuden toivosta ja uusista mahdollisuuksista. On tarkempi ja voimakkaampi tunne, mitä haluat ja tarvitset eniten sekä kuka oikeasti olet ja millainen elämä tukisi eniten tuota ilmaisua, kun siirryt uuteen Maahan ja 5D-tietoisuuteen.

Näiden loppuunsaattamisten tunnepuolen sulattaminen sekä uuden aikajanasi voimakkaampi haluaminen, voi työntää esiin paljon tunteita joissain osissasi. Sisäinen suojelija tarvitsee neuvottelua jumalaisen itsesi kanssa, tunteakseen olevansa rakkauden kannattelema ja tukema ja mennäkseen läpi vastustuksesta, jota voi tulla esiin muutosta ja tuntemattomaan menemistä kohtaan. Sisäinen lapsi voi johtaa tähän myös luontaisella olemuksellaan ilmaista iloa, uteliaisuutta ja seikkailunhalua, ja tähtisiemenolemus joka antaa yhteyden galaktiseen tukeen. Ja sisäinen feminiinisyys voi pitää tilaa tuntea sen kaiken ja reagoida siihen, mikä tarvitsee rakkautta ja huomiota.

Ohjattuja meditaatioita yhdistymiseksi näihin itsen ja sielun aspekteihin on saatavana Deepen-videosarjassani, ja uusi sarja tulee 1.1.2021 (lisäinfoa siitä pian!).

On epäilemättä voimallista ja taianomaista aikaa … joka on täynnä tunnetta äärettömistä mahdollisuuksista, sitten kun kaikki mikä on rajoittanut aiemmin, on päästetty irti, surtu ja annettu mennä!

Rakkautta Avalonista,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.