VERHO ON NOSTETTU!

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)

15.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Verho on poissa." Tämä on lause, jota oppaani ja galaktiset/enkeliaspektini ovat kertoneet minulle viime aikoina. Unohdusverho jonka laitoimme sielumuistoihimme ja yhteyteemme kosmisen kollektiivisen tiedon ja totuuden kanssa, on nostettu. Tuntuu siltä, kuin sumea kalvo joka leijui yläpuolellamme luoden katon tai tunteen katosta, on nyt kirkastunut. Näyttää siltä, että muistamisemme "taivas" on nyt selkeä.

Tämän verhon poistuminen tarjoaa valtavia tilaisuuksia henkilökohtaiseen parantumiseen ja transformaatioon, kun siihen päästään nyt käsiksi, mikä tuntui ennen epäselvältä. Olen henkilökohtaisesti kokenut suurta nopeutumista parin viime kuukauden aikana, erityisesti yhteyksissä ja pääsyssä sieluperintööni tai siihen, mitä kutsun sieluni "metasielulinjaksi", jossa kaikki metasieluni fraktaalit ilmaisevat eri ulottuvuuksissa, planeetoilla ja aikakausilla. Pääsy siihen tuntuu nyt paljon helpommalta, kun portaaleja näihin metasieluaspekteihin on käytettävissä yksinkertaisessa meditatiivisessa tilassa ja prosessissa.

Verho on nostettu erityisesti Atlantikseen ja Lemuriaan liittyviltä muistoiltamme ja niiltä sieluaspekteiltamme, jotka ilmaisevat siellä. Kun ei ole aikaa, ei ole mitään entisiä elämiä ja entisiä tapahtumia. Atlantiksen romahtaminen ja putoaminen korkeamman ulottuvuuden tietoisuusilmaisusta tiheämpään, mihin vaikuttivat enimmäkseen varjopohjaiset matelijat (tunnetaan dragoina, kontrolloijina, arkontteina jne.), on meidän kaikkien tunnettavissa, jos meillä on metasieluveli tai –sisar, joka elää ja kokee edelleen tätä energiaa, ikään kuin se tapahtuisi tänään.

Kun tietoisuuteni yhdistyy enemmän metasieluun ja enkeliaspekteihin, voin tuntea pääseväni enemmän käsiksi kosmiseen kollektiiviin ja todelliseen tarinaamme ihmisinä täällä Gaialla. Tuntuu siltä, että useammat ja useammat sielut, erityisesti ne joita kutsutaan tiennäyttäjiksi, parantajiksi ja opettajiksi, tuntevat verhon nousseen ja näkevät ja tuntevat tämän selvemmin. Kun tämä tieto joka perustuu ylempään tai kosmiseen sydämeen ja ylempiin tai ylösnousemuschakroihin, ladataan meihin ja niihin joilla on kommunikointilahja jakaa se, useammat sielut "poksahtavat" muistamaan ja lisäävät ainutlaatuisen perspektiivinsä "tarinaan". Kyky yhdistyä sieluaspekteihin ja galaktisiin/enkeliosiin ja integroida ne, lisääntyy useammilla ja useammilla ihmisillä. Tunne, että on yksin eikä pysty kuulemaan tai näkemään tai tuntemaan eetterioppaita, vähenee kovasti, kun useammat ja useammat sielut saavat tämän yhteyden.

Tunnehaavojen – aiemmin suurelta osin alitajuisten – parantamisesta tulee helpompaa, kun puhdas rakkausaalto työntää näiden haavojen "öljyn" tunnettavaksi ja sulatettavaksi. Sieluhaavojen – aiemmin suurelta osin sumuun verhottujen – parantamisesta tulee selvempää, kun pääsy akaasisiin tiedostoihin avautuu enemmän ja enemmän lisääntyneen galaktisen tietoisuuden myötä, joka integroidaan henkilökohtaisella tavalla,

Sydämen ja sielun parantaminen on tärkeämpää kuin koskaan (vaikka siitä tulee helpompaa jollain tapaa), koska nämä parantamattomat taajuudet voivat tukkia, ankkuroida ja alentaa taajuuttasi ja myös koska näyttää olevan aika päästää niistä irti. Neljännen ulottuvuuden heräävä siirtymätietoisuus pitää tilaa ja näyttämöä tälle parantumiselle, tälle kuolemalle ja uudestisyntymälle, aidon itsen puhkeamiselle kukkaan valheellisen ja strategisen itsen tuhkasta.

Verhon nostaminen tarjoaa myös valtavia tilaisuuksia liittyen todellisuuskokemukseemme 3D:ssä tai valtavirtatietoisuudessa tai vallitsevassa maailmankuvatietoisuudessa. Paljastusprosessi vie eteenpäin sitä, mikä meiltä on piilotettu – yhteytemme tähtiolentoihin ja pelkoon polarisoituneiden sielujen varjovaikutus (salaseura, Illuminati, eliitti, matriisin luojat jne.). Tämän verhon nostaminen on erittäin vaikeaa monille sieluille, jotka eivät ole vielä hereillä ja tietoisia tästä vaikutusvaiheesta, jonka kaikki olemme valinneet sielutasolla ja kuitenkin tarkoituksella unohtaneet 3D-itsenämme. Elämäntyyleihimme tulee mahdollisesti monia muutoksia liittyen näihin paljastuksiin, hämmästyttävien teknologioiden tullessa käyttöömme ensimmäistä kertaa tähtiolentoliittolaisilta ja -ystäviltä. Monet ongelmat joista kärsimme 3D-todellisuudessa, luultavimmin ratkaistaan, parannetaan tai tekevät siirtymän.

Verho on ollut tarpeellinen. Se on ollut tarpeellinen voidaksemme mennä täysin kaksinaisuustietoisuuskokemukseemme ja -kokeiluumme 3D-todellisuudessa. Olemme käyneet sen nyt läpi ja se on muuttanut meitä niistä energioista ja siitä käsittelymaaperästä, josta tulimme Atlantiksella ja Lemuriassa. Näiden 3D-kokemusten sato muodostaa maaperän, jossa pyhän ihmisen siemen itää ja kasvaa. Sillä puhtaalla rakkaudella kasteltuna jota on saatavilla galaktisista ja enkelilähteistä, siemenet itävät ja pyhä ihminen syntyy. Tämä syntyminen on sotkuista toisinaan, ylä- ja alamäkeä … kuitenkin vauva kehittyy, sitten se itkee ja sitten herää!

Katso, tunnetko verhon poistumisen omassa tietoisuudessasi. Mene meditatiiviseen tilaan ja tunne tietoisuutesi sisäinen taivas. Tunne se avoimena ja avarana. Tunne se kirkkaana ja säteilevänä. Pyydä oppaitasi auttamaan sinua pääsemään käsiksi sydänhaavoihisi, jotka ovat edelleen varjossa. Pyydä oppaitasi auttamaan sinua pääsemään käsiksi sieluilmaisuihin ja -aspekteihin, jotka ovat vielä tuntemattomia sinulle ja joihin yhdistymisestä hyödyt. Kuuntele opastusta, joka liittyy toisten lähestymiseen – on kyse sitten tilanpitäjästä, opettajasta ja/tai yhteisöstä, josta saa tukea.

Kolmannen silmän taivaan avautuminen, kosmisen Kristus-sydämen avautuminen, metasielulinjan avautuminen, arkkienkelisäteiden avautuminen, jumalaiseen Lähteeseen pääsyn avautuminen, galaktisten yhteyksien avautumien … kaikki tämä avautuminen antaa meille kutsun prosessimme syvempään ruumiillistamiseen elämämme kaikilla alueilla ja valtavan tuen niille 3D-elämän muutoksille, jotka ehkä puristavat sinua tässä kohtaa voidaksesi siirtyä syvemmälle 4D-siirtymävaiheeseen ja enemmän ja enemmän kokemuksiin ja maistiaisiin 5D:stä ja sen yli. On paljon sen yli, kyllä! Ja rakkaus ylläpitää tätä kaikkea rakkaudella ja rakkautta varten!

Katso minun ja rakkaan kumppanini ja SoulFullHeart-sivujen toisen luojan, Raphael Awenin, video, joka on osa hänen Golden Earth Now -vlog-sarjaansa. Siinä puhutaan verhon nostamisesta ja sen syvemmästä merkityksestä henkilökohtaisesti ja globaalisti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.