5D:HEN VIEVIEN ENERGIAKÄYTÄVIEN KAPENEMINEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (in5D.com)

12.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koko yön lyhyiden tietoisten hetkien ja myös unen aikana kävelin käytävää pitkin … pitkää eteistä. Katto aleni ja lattia nousi sitä kohti. Ei mikään miellyttävä tunne … tämä tunne käytävän kapenemisesta. Kuitenkin tunsin myös, että tässä liikkumisessa oli jotenkin rakkautta ja käytävän pää oli avaraa ja avointa tilaa, joka oli täynnä äärettömiä mahdollisuuksia.

Kun sulattelen tätä nyt, se tuntuu melko hyvältä vertauskuvalta siitä, mitä tapahtuu energeettisesti sisäisillä ja ulkoisilla kosmisilla tasoilla. Tämä nyt-hetki jota kutsutaan "elokuuksi 2017", on energiatoiminnan megakuukausi … pimennykset ja Leijonaportin avautuminen, joka huipentuu viikon kuluttua 8.8. On monia kirjoituksia tästä kosmisesta toiminnasta, sen vaikutuksesta, viesteistä ja siitä, mitä se tarjoaa meille ylösnousemusprosessin ollessa käynnissä. Fokukseni ja rakkauspalvelusielutarkoitukseni on tehdä silta tunnekehon ja henkisen ja sielun heräämisprosessin välille, ollen tietoinen siitä, mitä se mitä tapahtuu kosmoksessa, saattaa vaikuttaa tähän jatkuvaan prosessiin, erityisesti "osatoiminta"- ja metasieluaspektiperspektiivistä. Olen itse asiassa yllättynyt, että hyvin monet sielut tuntuvat resonoivan tämän perspektiivin kanssa, koska se on varmasti erilainen, kuitenkin kenties myös syvästi kaivattu, ja se on ollut puuttuva pala ylösnousemuskuvassa.

Kapeneva käytävä joka minulle näytettiin, tuntuu siltä kuin vanha elämää ja aiempia versioita, 3D-itsen versioita, naamiota ja persoonia puristetaan, jotta niitä voidaan kuljettaa eteenpäin. On tulossa aina vain epämukavammaksi ja ahtaammaksi olla vähemmän kuin, kuka on, ja sen tuntee nyt terävämmin kaikilla tasoilla. Fyysinen keho vapauttaa kipua ja vastarintaa ylösnousemusoireina, kuten korvien soiminen, unirytmin muuttuminen, huimaus, pahoinvointi, ruokahalumuutokset, kehosäryt, kuumat aallot jne. Osa tästä on vastustusta ja osa on vain siirtymää ja sopeutumista, kun hyvin paljon lisää valoa tulee joka soluun ja käynnistää unisen DNA:n. Kirjoitan enemmän tästä ylösnousemuksen kehoprosessista artikkelissa "Mitä kehon ylösnousemusoireet yrittävät kertoa?" (30.7.17).

Tulee aina vain epämukavammaksi olla suhteissa, joissa olit aiemmin "iso kala pienessä lammessa" tai "pitkä ihminen huoneessa, jossa on matala katto". Tämä merkitsee, että ne järjestelyt, suhteet ja työt joissa jotkut osasi tuntevat olonsa hyvin mukavaksi mukavuusalueellasi, tuntuvat nyt ahtailta ja rajoittavilta. Sieluitsesi (korkeampi itse joka tulee kehoon ja terveeseen tunnekehoon) haluaa lentää, kasvaa, tulla haastetuksi, haluaa peilejä nähdäkseen itsensä ja seistä selkä suorassa, ja on ok olla iso kala isossa lammessa muiden isojen kalojen kanssa.

Tällä hetkellä saattaa olla tunne konttaamisesta, kun matkaat tätä vanhan elämän käytävää pitkin tunnustellen tietäsi läpi, kun tunnekehosi ja metasielusi aiemmin tukahdutetut kivut ja haavat tervehtivät sinua ja tulevat esiin. Konttaaminen on kuitenkin ok, kuten myös pysähtyminen ja vain istuminen hiljaa ollen tämän epämukavuuden kanssa. Niiden kyynelten itkeminen, joiden täytyy tulla esiin. Oleminen myös näiden kyynelten kanssa. Kaikki tämä on väliaikaista … painekattila, puristuskohta ja kapenevan käytävän todellisuus, joka pyytää sinua jatkamaan rakkauden valitsemista joka hetki voidaksesi jatkaa kulkemista sen läpi.

Jotkut sielut lakkaavat liikkumasta, jäävät jumiin tai päättävät lähteä kehostaan. Myös ne jotka ovat heränneempiä tai vastaheränneitä, saattavat hyökätä pelosta ja vetäytyä … mennä taaksepäin käytäväänsä, takaisin mukavuusalueelleen ja turvaansa. Tässä tapauksessa voit oikeastaan vain olla myötätuntoinen rakkaus heille, kutsua heitä tulemaan kanssasi ja jatkaa itse liikkumista eteenpäin. Jos yrität palata taaksepäin heidän vuokseen tai pysyä heidän kanssaan, alennat värähtelytaajuutesi pelkoon ja mahdollisesti aiheutat oikosuun osalle itseäsi, mikä nukuttaa sinut taas. On korostunut houkutus tehdä tämä, kun pelkopohjaiset energiat yrittävät viimeisen kerran tarttua olemuksemme perässä löntysteleviin reunoihin.

Suhteissa on tällä hetkellä jotain panoksena ja vaarassa. Se on luultavasti tahmeinta maaperää, mitä tulee ylösnousemusprosessiin. Meneminen alas jonkun mukana voidakseen pelastaa hänet on ansa, joka voi pitää sinut kiertämässä kärsimyksessä ja läheisriippuvuusmalleissa. Roikkuminen kapasiteetissa sen sijaan, että tosissaan toimii, voi pitää sinut kiinni toisissa ja pysyt jumissa, pitäen myös jotkut osasi itsepetoksessa, kuten tapahtuu usein kaksoisliekkikuviossa. Kysyminen oikeasti itseltäsi, mitä haluat kaikenlaisissa suhteissa, mikä on tervettä ja ravitsevaa sinulle ja kuka on terve peili sinusta, ja oleminen avoin tuntemaan kaikkea, mitä tulee esiin osistasi, jotka roikkuvat, voi auttaa sinua navigoimaan tätä tahmeaa maaperää.

Parempi surra näiden alemman taajuuden suhteiden loppuunsaattamista, päästää irti ja jatkaa olemista se valo, joka olet, tuntien itsesi ja oman parantumisesi prioriteetiksi. Tämä itsesi ja oman sydämesi valitseminen tekee majakan, joka vetää sieluperheheimoasi liittymään seuraasi ja myös aidon pyhän suhteen kumppaniasi. Saatat kuitenkin kävellä, kontata ja olla yksin jonkin aikaa, kun jätät todella taakse aiemman elämäsi ja astut uuteen elämään.

On aika valita rakkaus pelon sijasta joka hetki, sekä hienovaraisin että kenties hyvin dramaattisin ja syvällisin tavoin. On muutoksen aika … sekä hyvin henkilökohtaisella tasolla että kollektiivina. On aika herätä laajemmin, kuin olemme nähneet sen jälkeen, kun valitsimme kollektiivisen unen ja muistinmenetyksen. Jokaisen käytävämme päässä on valtava, avoin tila täynnä ääretöntä rakkautta ja äärettömiä mahdollisuuksia. Jumaluus odottaa siellä meidän syleilemistä taas rakkaudessa, kun se on kanssamme aina ja joka hetki, kun konttaamme ja löydämme sen rakkauden, joka olemme, ja nousemme siihen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.