ENERGIAPÄIVITYS – SIRIUS-PORTIN AKTIVIONTEJA JA VIHKIMYKSIÄ KÄÄNTYMÄLLÄ SISÄÄNPÄIN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
10.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On mielenkiintoinen haaste löytää sanoja kuvaamaan niitä energioita, joita on tullut sen Sirius-portin ja -käytävän avautumisen myötä, joka alkoi heinäkuun alun paikkeilla ja jatkuu Leijona-porttiin 8.8. saakka. Olet luultavasti tuntenut ja pannut merkille nämä energiat fyysisellä, mentaali- ja tunnetasolla. Nämä energiat tarjoavat mahdollisuuden saada enemmän opastusta ja selkeyttä ohenevien verhojen läpi – muistaa/päästä käsiksi muihin elämiin, saada syvää karmasiteiden ja pyhien haavojen kvanttiparannusta ja valokehotason solupuhdistusta/aktivointia.

Omat aktivointini ovat olleet syvempiä vihkimyksiä ei-kaksinaisiin/samadhitaajuuksiin ja mielen hiljaisuustaajuuksiin metasielussani sekä yhdistymistä Intia-/hindu-sukulinjoihini metasieluaspektieni (muista elämistä), rakkaiden oppaiden/ylösnousseiden opettajien ja oman jumalaisen Itseni/sisäisen guruni kautta. Tämä tila mielessä laajentuu mielen yli ja täyttyy tietoisuudella tietoisuudesta … ja tyhjentää pois sisällön, satunnaiset ajatukset, suuntautumisen menneisyyteen tai nykyisyyteen ja muiden ihmisten energiat. Tässä tilassa avautuu nyt-hetkeen tiedostaen vain oman tietoisuutensa. Se synnyttää melko voimakkaita autuuden, ilon ja äärimmäisen sisäisen rauhan taajuuksia. On ollut upeaa tuntea tämä prosessi, antautua sille ja sallia vain ajan kulua siinä, ilman "aikataulua".

Tunnen, että tämä sisäänpäin kääntyminen ja sen tarve on hyvin korostunut tällä hetkellä meillä kaikilla. Pelon lisääntyessä ja paljastusten tapahtuessa 3D/4D-aikajanoilla, täytyy kahlata suuren intensiivisyyden läpi "tuolla ulkona". Hyvin paljon sisältöä ja informaatiota joka on hyvin ladattua tausta-agendalla … propagandaa salatun motiivin kera. Niin paljon "totuutta" jaetaan, että se tapahtuu valheellisesta pelon ja kontrollin paikasta, valiten voimakkaasti puoli ja esittäen todisteita.

Jos omaksut jotain sosiaalisesta mediasta tai "uutisista" ja se alentaa kovasti taajuuttasi antamatta henkilökohtaisesti uutta näkemystä/selkeyttä/prosessoitavaa sinulle, niin luultavimmin se on myrkkyä energiakentällesi eikä ole sen arvoista. Usein voi viedä pitkään puhdistaa se energia, mitä olet lukenut tai katsellut, eikä se tarjoa lopulta mitään hyötyä. Mielettömällä netin selaamisella voi olla hintansa tunnepuolen, fyysiselle tai energeettiselle hyvinvoinnille, erityisesti näinä aikoina. Oleminen hyvin tietoinen siitä, mitä omaksut ja miksi, on orientoitumista elämiseen sisältä ulospäin eikä ulkoa sisäänpäin.

Nämä 3D-energiat ovat hyvin tiheitä, ristiriitaisia, täynnä pelkoa ja polarisoitumista, ja kuitenkin niiden on erittäin tärkeää tulla esiin ja paljastua, jotta ne voidaan parantaa. Omaksut ja otat ne sisään jollain tasolla vain, jos se kutsuu sinua sielutasolla omaa parantumistasi varten. Muuten oman rauhan, hiljaisuuden sekä ilon ja autuuden paikkasi löytäminen voi antaa todellisen suojan tämän "myrskyn" keskellä sekä sinulle että niille, joiden kanssa valitset jakaa.

Tämä ei ole transsendenssin käyttämistä välttääkseen tuntemasta tai kaiken ohittamista virittyäkseen näihin sisäisiin paikkoihin, vaan olemista fokusoitumatta liikaa ulospäin tällä hetkellä. Oleminen tässä hiljaisuudessa sallii sinun tuntea sen, mitä tarvitsee tuntea omassa tunnekehossasi ja omissasi osissasi ja mitä reaktioita ja laukaisimia tulee esiin sisältä, tämän valtavan kollektiivisen puhdistus-, paljastus- ja irrottamisprosessin vuoksi. Pystyt silloin todella tuntemaan, että se mitä koet ulkopuolisista energioista, on todella tietoinen valinta. Oleminen tässä hiljaisuudessa avaa sinut myös vastaanottamaan ne sieluvihkimykset, jotka odottavat sinua, ja sen mitä jumalainen itsesi haluaa antaa sinulle.

Sirius-energiat muistuttavat meitä tästä sisäisestä hiljaisesta paikasta, kun he tulevat lähemmäs Gaiaa … ja Sirius-aspektiisi on helpompi yhdistyä ja saada opastusta siltä. He näyttävät usein leijona-ihmishybrideiltä. Tuntuessaan kuninkaallisilta, viisailta ja vahvoilta, voi olla voimaannuttavaa sisäistää heidän taajuuksiaan. He tarjoavat voimaantumistaajuutta, jossa ei ole kyse ulkoisesta ilmentämisestä tai saavuttamisesta (mikä korostuu tällä hetkellä myös 3D:ssä, vaikka se on romahtamassa), kuitenkin tulemisesta enemmän harmoniaan jumalaisen itsesi kanssa ja sen ruumiillistamisesta.

Elämäsi prioriteetit ja se, mihin laitat energiasi ja fokuksesi, tulee selvemmäksi tämän käytävän aikana. Suhteita putoaa pois, jotka eivät enää resonoi ja voi olla enää tekemisissä edes niiden kanssa, joilla on vahva sielukyvykkyys omassa "kärkijoukossaan". Voi olla paljon surua tässä irtipäästämisprosessissa. Tätä voi tapahtua erityisesti romansseissa ja ystävyyssuhteissa tämän käytävän aikana ja tultaessa ulos tästä matriisin romahtamisesta tai covid-tapahtumasta, joka paljastaa resonointi- ja ristiriita-alueet hyvin voimakkaasti. Rakkauspalvelusta ja sielutarkoituksen ilmaisemisesta tulee puhtaampaa ja valheelliset ilmaisumuodot putoavat pois ja hajoavat.

Yhdistyminen jumalaiseen itseesi sisällä … suuremman tilan pitäminen ja myötätuntoinen tarkkaileminen elämässäsi antaa voimakasta tukea tällä hetkellä. Jumalainen itsesi voi auttaa sinua erottamaan, millä sellaisella täytät sydämesi/mielesi/kehosi nyt, mikä palvelee eniten sinua ja rakkautta.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.