KOLME VÄLTETTÄVÄÄ ASIAA HENKISEN HERÄÄMISEN AIKANA

Kirjoittanut Kelly Ashley (www.spiritualawakeningsigns.com)

9.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi asia joka puuttuu täysin niistä artikkeleista, joita näen henkisestä heräämisestä, on se, mitä välttää. Olen nähnyt ihmisten muuttavan koko heräämisensä pelkästään välttämällä asioita, jotka ovat haitallisia heräämiskokemukselle.

Valitettavasti tätä informaatiota ei juuri tunneta, ja olen havainnut, ettei ole todellisuudessa mitään, mikä voi parantaa heräämiskokemusta yhtä paljon, kuin näiden avainasioiden välttäminen. Miten tiedän sen? Koska olen oppinut vaikean kautta. En halua, että sinä käyt sen läpi, koska se on täysin tarpeetonta, joten toivon, että tämä artikkeli selittää kaiken, mitä sinun täytyy tietää.

Kun kävin läpi kehittymistäni (henkistä heräämistä joka törmää kriisitasoon), minulla oli niin suuri halu jatkaa siirtymistä eteenpäin, että aloin parantaa itseäni koko ajan. Olen intuitiivinen parantaja, joten kulutin pitkiä jaksoja päivästä parantaen tunnelaukaisimia, joita oli tullut esiin. Tämä merkitsi, että tein paljon energiatyötä, pohdin tunteitani ja olin psyyken muuttuneessa tilassa. Sitten iltaisin paransin itseäni lisää tai menin meditatiiviseen tilaan, mikä johti henkisiin näkyihin tai astraalimatkustamiseen, ja sitä kesti joskus yli kaksi tuntia. Mutta asiat pahenivat jatkuvasti. Paransin enemmän kuin koskaan, mutta tunteita tuli vain esiin niin sakeana, nopeasti ja pakahduttavasti, etten saanut siitä otetta lainkaan. Se oli täysin kontrolloimatonta. Tämä sai minut viettämään enemmän aikaa kommunikoiden oppaideni kanssa, pyytäen lisää informaatiota ja anoen johdattamista oikeaan suuntaan. Käytin kristalleja, öljyjä ja suitsukkeita maadoittumiseen, mutta ne joko nujersivat minut tai eivät tehneet yhtään mitään!

Tunnelaukaisimet olivat vieneet jo koko päiväni ja nyt ne tunkeutuivat painajaisiin tai yölliseen ahdistukseen, mikä esti minua nukkumasta. Sen lisäksi aloin saada psyykkisiä aistimuksia sopimattomissa tilanteissa. Esimerkiksi menin hierontaan rentoutumaan ja oivalsin, että joku puhui minulle. Tai jos yritin sivuuttaa henkisen kontaktin, aloin nähdä kasvoja ilmestyvän sosiaalisissa tilanteissa tai kuulla juttelua päässäni. Öisin heräsin hengen puhumiseen kanssani tai pyöriskelin sängyssä nähden symboleja, joita en ymmärtänyt, tai tunsin läsnäolon makuuhuoneessani. Se oli liikaa. Olin totaalisen uupunut (ja tavallaan kauhuissani) sanan joka merkityksessä.

Käsitän nyt, että tein tahattomasti itsestäni maadoittumattoman. Energiaparannustyö superlatasi energiani ja avasi minut vielä lisää – joten voimakkaampia tunteita syvemmistä sopukoista puhdistettiin pintaan vielä suuremmalla vauhdilla. Maadoittumatta tilanteen tasoittamiseksi, se kaikki tavallaan kaadettiin päälle yhtenä suurena sotkuisena keittona. En tiennyt, mistä aloittaa. Pitkät jaksot meditatiivisessa tilassa kannustivat kundaliinia selkärankaani ylös vielä nopeammin. Niinpä se osui lisätukoksiin, mikä nosti esiin lisää tunteita, ja tämä vaati lisää parantamista, mikä irrotti minut maasta vielä lisää … ja näin kierre jatkui, kunnes henki irrotti minut siitä.

Samaan tapaan kuin ennaltaehkäisy on parempi kuin hoitaminen, yksi tärkeimmistä maadoittumissuosituksistani on estää maadoittumattomuus, kuin hoitaa se myöhemmin. Olemme niin uskomattoman ladattuja energialla, että meiltä voi vaatia melko kauan "tulla takaisin alas".

Tarinan opetus on: älä tee asioita, jotka

* lataavat energiaasi

* stimuloivat kundaliiniasi tai

* muuttavat energeettistä tai psyykkistä tilaasi.

Nämä ovat ne kolme sääntöä – ja rehellisesti sanottuna ne eivät ehkä päde ehdottomasti kaikkiin täällä. Teissä saattaa olla niitä, jotka voivat käyttää kristalleja tai öljyjä tai meditointia tulematta liian maadoittumattomaksi, mutta ottaen huomioon, että useimmat meistä täällä ovat hyvin herkässä tilassa, kuten minä olin, kehotan välttämään niitä ainakin tällä hetkellä. Kun huomaat olevasi maadoittuneempi, voit varovasti testata ja tutkia, miten energiasi reagoi.

Katsotaanpa tämän mielessä pitäen, mitä välttää tällä erää (ja miksi).

* Energiaparannus – Antaessasi tai saadessasi jonkinlaista energiaparannusta, se tavallisesti avaa sinut (sekä tunteellisesti että energeettisesti). Vältä intuitiivista parannusta, energiaparannusta tai -menetelmiä ja vaihtoehtoisia menetelmiä (jos sinun täytyy käyttää jotain, EFT (= tunnevapautustekniikka) on hyvä valinta – älä huoli, kerron myöhemmin lisää EFT:stä). Energiaparannus näissä kahdessa ensimmäisessä vaiheessa lataa energiaasi, mikä avaa sinua lisää, ja tämä voimistaa tunnelaukaisua. Tunteet tulevat pahemmiksi. Haluamme hidasta ja vakaata, joten se ei ole hyvä ajatus.

* Henkiset harjoitukset – Henkiset harjoitukset lataavat usein myös energiaamme. Monet ovat hyvin stimuloivia energeettisesti (vaikka ne tuntuvat kehoa rauhoittavilta), ja monet henkiset harjoitukset kannustavat itse asiassa kundaliinia nousemaan selkärankaa pitkin. Tähän sisältyvät sellaiset asiat kuin meditointi, jooga, meediona toimiminen, intuition harjoittelu tai tarkoituksella käynnistetty astraalimatkailu. Ole myös varovainen – monet hyvää tarkoittavat terapeutit tai opettajat sanovat, että he tietävät, että se on ok sinulle tai että heidän menetelmänsä on turvallinen. Toimi harkitsevasti ja ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi. Jos he eivät ole käyneet läpi sitä, he eivät luultavasti käsitä, miten uskomattoman herkkiä ja räjähtäviä energiamme voivat olla, ja voisivat tarkoittamattaan pahentaa tilannetta.

* Asiat jotka muuttavat psyykkistä tai energeettistä tilaa – Ole tarkkana suitsukkeiden, eteeristen öljyjen, kristallien ja vastaavien kanssa. Nämä ovat upeita ja nautittavia asioita, joista nautin edelleen, mutta monet niistä voivat tehdä maadoittumattomaksi (vaikka ovatkin tarkoitettuja maadoittumiseen). Saatat energiaherkkyytesi vuoksi myös huomata, että monet asiat joissa on voimakas energiavärähtely, voivat jättää sinuun eräänlaisen jäljen tai oudon fiiliksen, jota voi olla vaikea puhdistaa.

Huomaa, etten kehota sinua olemaan koskaan enää käyttämättä näitä asioita – älä käytä niitä vain maadoittumiseen. Nautin edelleen kristalleista, meditoinnista ja öljyistä, ja voin käyttää niitä nyt, mutta jos heräämisesi on erityisen vaikeaa, maadoittumatonta, tunteellista tai hullua, yritä välttää näitä asioita ainakin muutama päivä ja tsekkaa tapahtuneet parannukset. Takaan, että sinusta tuntuu paremmalta. Päivinä tai aikoina jolloin tiedät olevasi vakaa ja maadoittunut, voit testata niitä ja katsoa, miltä sinusta tuntuu.

Yhteenvetona: asiat jotka lataavat energiaa, stimuloivat kundaliinia tai muuttavat energeettistä tai psyykkistä tilaa, pahentavat henkisen heräämisen merkkejä tai oireita.

Silloin kun olet hyvin maadoittumattomassa tilassa, mikään ei voi maadoittaa sinua yhtä täysin kuin pelkkä näiden laukaisinten välttäminen. Ennaltaehkäisy on ehdottomasti parempi kuin hoitaminen!

Siis … miten sitten jatkamme ylösnousemusta ilman näitä asioita? Tosiasiassa maan päällä ei ole mitään, mikä voi fyysisesti estää sinua ylösnousemasta. Näiden kolmen avainasian välttäminen ei pysäytä tai viivytä ylösnousemusta millään tavalla – se tekee prosessista vain helpomman ja on vähemmän vaikeita oireita, joiden kanssa kamppailla. Jos kuitenkin haluat jatkaa puhdistamista, parantamista ja eteenpäin siirtymistä, ehdotan EFT:tä tai vastaavaa, kun se maadoittaa ja on hyvin tehokas ongelmien parantamisessa ja niistä irtipäästämisessä. Se ei tee sinusta maadoittumatonta, ja sen tekeminen on täysin turvallista (puhun kokemuksesta).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.