KOLME SYYTÄ MIKSI HENKINEN HERÄÄMINEN ON TÄYSIN PAKAHDUTTAVAA

Kirjoittanut Kelly Ashley (www.spiritualawakeningsigns.com)

20.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkinen herääminen on kovaa. Tarkoitan, todella kovaa. On paljon materiaalia, joka saa sen kuulostamaan sateenkaarilta ja perhosilta herkullisen ykseystunteen kera, mutta yleisesti ottaen suurin osa meistä on käpertynyt sikiöasentoon tuntien ahdistusta, ylivoimaisuutta ja kyvyttömyyttä selviytyä.

Siinä kaikessa on taustalla synkronismin tunne. Tiedät, että jotain suurta tapahtuu sinulle, mutta et tiedä mitä, etkä ehdottomasti osaa selittää sitä. Saatat kokea hetkiä, jolloin olet korkealla – henkistä iloa, psyykkisiä tai henkisiä kokemuksia, rakkauden tai ykseyden tunnetta tai voimakasta tarkoituksen tunnetta – mutta putoat taas alas ja jäät pimeyteen, sätit itseäsi ja ihmettelet, miksi et voi päästä tästä läpi armollisemmin, niin kuin kaikki muut.

No, rikotaanpa tuo myytti, koska en tunne ketään, joka on kulkenut heräämisprosessin läpi täysin vaivattomasti ja armollisesti (tai sateenkaarien ja perhosten kera, totta puhuen). Myös sellaiset kuin Äiti Teresa ja Carl Jung kävivät läpi heräämisen, johon liittyi paljon pimeyttä. Me kaikki vain menemme omien "juttujemme" läpi ja karistamme sen pimeyden, joka ei ole enää totta meille, ja paljastamme oman jumaluutemme. Ole lempeä itsellesi ja hyväksy se, että näin huomattavassa transformaatiossa on odotettavaa, että se on vähän "kuumaa sotkua" joskus. Et ole yksin siinä, eikä siinä ole ehdottomasti mitään pielessä, missä olet tällä hetkellä.

Katsotaanpa kolmea pääsyytä, miksi henkinen heräämisesi on täysin pakahduttavaa.

Tunneherkkyys

Okei, tärkeimmät asiat ensin. Kun alamme herätä, KAIKKI herkkyytemme korostuvat. Meidät on avattu ja "superherkistetty" tarkoituksella – se varmistaa, että TUNNEMME voidaksemme PARANTUA. Se auttaa meitä tulemaan tietoiseksi tunteista, joita olemme ehkä kätkeneet elämien ajan. Toistuvat teemat ja kaavat jotka ovat kiusanneet meitä kautta aikain, nousevat esiin taas kerran – hyvin ladattuina ja intensiivisinä (koska olemme käsitelleet niitä hyvin monta kertaa), mitä voi olla todella pelottavaa, hämmentävää ja vaikea käsitellä. Tiedä, että vaikka ne saattavat olla voimakkaita ja pakahduttavia tällä hetkellä, olet täällä parantamassa ne kerta kaikkiaan, ja kun teet sen, ne ovat lopultakin poissa iäksi.

Lisääntynyt empatia

Nyt kun tunneherkkyytemme on kohonnut, meitä aletaan "laukaista". Alamme poimia toisten ihmisten juttuja. Tahtomatta tunnemme heidän tunteitaan ja otamme automaattisesti heidän kipujaan ja särkyjään valitsematta tietoisesti sitä. Saatamme alkaa poimia paikoista tai asioista myös inhottavia värähtelyjä. Tämä voi tehdä uutisten, television tai elokuvien katselemisesta liian tuskallista, kun koemme tunteita, jotka liittyvät osallistujiin. Tämä saa meidät tuntemaan voimakkaasti toisten ihmisten tunteita (lisääntyneen herkkyytemme vuoksi), emmekä kykene karistamaan niitä lisääntyneen empatiamme vuoksi. Itse asiassa tämä voi joissain tapauksissa tehdä sosiaalisesta vuorovaikutuksesta käytännössä sietämätöntä. Ole kuitenkin vakuuttunut, että korostuneiden tunteidemme tapaan, se tapahtuu tarkoituksella. Kontakti toisiin ihmisiin, paikkoihin ja asioihin laukaisee näitä tunteita meissä, jotta parannamme omat juttumme. Se estää meitä juoksemasta pakoon epämiellyttäviä tunteita ja varmistaa, että niistä päästetään irti ja ne parannetaan täysin.

Henkiset kokemukset

Yks luonnollinen osa heräämistä on psyykkisten aistiemme avautuminen ja korostuminen. Tämä merkitsee, että näemme, tunnemme tai kuulemme henkisiä asioita, joita emme aistineet aiemmin. Tämä voi vaihdella aavistuksesta tai intuitiivisesta tunteesta täysimittaiseen henkiseen kokemukseen, joka on niin syvällinen, että se häkellyttää meidät. Tavallisesti emme ole valmistautunut kokemaamme, ja tämä voi johtaa hämmennykseen, epäilyyn tai hulluuden tunteeseen. Kun kävin läpi omaa heräämistäni, henkinen ja fyysinen maailma alkoi sekoittua hämmentävästi yhteen, ja se teki äärimmäisen vaikeaksi pitää jalat maassa vakaassa ja jäsentyneessä todellisuudessa. Nämäkin ovat luonnollisia kokemuksia, jotka on suunniteltu kohottamaan tietoisuuttamme ja herättämään meidät totuuteen, että on enemmän, kuin mitä näemme tietoisilla silmillämme.

Tämä kaikki on ehdottomasti täysin normaalia. Empatiamme lisääntyy, jotta toisten ihmisten jutut "laukaisevat" meidät. Tunteemme korostuvat, jotta tunnemme ongelmat, joita nousee pintaan parannettavaksi ja selvitettäväksi. Meillä on henkisiä kokemuksia ja voimakas tietoisuus energiasta ja värähtelyistä, koska psyykkiset aistimme on avattu (pystyäksemme yhdistymään korkeampiin maailmoihin). Tämä kaikki on normaalia.

Joskus se kuitenkin lähtee käsistä. Tiedän, koska niin tapahtui minullekin. Katsotaanpa merkkejä, joita saamme, kun heräämisemme hallitsematonta.

* ahdistus tai paniikki

* täydellisen pakahtumisen tunne

* tunneromahdus tai kyvyttömyys selviytyä voimakkaista tunteista

* fyysinen romahdus – hikoilu, kivut ja säryt, sumuiset aivot tai uupumus

* mielenterveysongelmat – psykoosi, mystinen hulluus (tai pelko hulluksi tulemisesta)

* psyykkinen häirintä – henkisten asioiden näkeminen, kuuleminen tai tunteminen sopimattomissa paikoissa, pelästyminen tai häiriintyminen siitä, mitä kokee, tai psyykkisen ja fyysisen maailman sekoittuminen hämmentävästi

Nämä eivät ole ainoita merkkejä, että herääminen on hallitsematonta – ne eivät ole tarpeellisia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.