YHDISTÄVÄ MIELI

Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

24.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas, jatka puhumista siitä, minkä kanssa heräsin. Se oli viesti …

Suzille, se oli viesti ITSESI yhdistävästä komponentista. On moniulotteisen ITSESI monia, monia elementtejä, elementaaleja, persoonia ja moniulotteisia versioita, joiden ensisijaisena tarkoituksena tässä nyt-hetkessä on maistaa viidennen ulottuvuuden ilmaisuasi.

"Maistamisella" tarkoitamme, että saat lisääntyvässä määrin hiljaisen vilauksen, satunnaisen ajatuksen, puhumattoman sanan tai fyysisen kuvan siitä, mitä on siinä välissä, mitä on ja mitä on kehittymässä.

Itse asiassa kurkistat "välitilaan", joka on aina ollut näkymätön kolmannen ja myös neljännen ulottuvuuden uni-itsellesi. Alat saada hiljaisen vilauksen, kaukaisen äänen ja/tai hämärän muiston jostain, jota ei ole koskaan tapahtunut kolmannen tai neljännen ulottuvuuden todellisuudessasi.

Näet päiväunta jostain, heräät johonkin ja yrität kovasti muistaa jotain. Mutta se värähtelee juuri nykyhavaintotapasi kynnyksen ulkopuolella. Kuitenkin astraalihaamun tapaan tuo jokin kutsuu sinua sydämestäsi, vilkkuu silmäkulmassasi ja kuiskaa pehmeästi korvaasi.

Tiedämme, että tämä voi olla hyvin turhauttavaa, koska silloin kun käännyt suoraan näihin haamuajatuksiin, näkyihin, ääniin ja/tai tuntemuksiin, ne näyttävät lipuvan havaintokenttäsi ulkopuolelle.

Todellisuudessa nämä havainnot ovat aina olleet olemassa, mutta tietoisuutesi ei resonoinut riittävän korkeaan taajuuteen havaitaksesi ne kolmannen ulottuvuuden tietoisuudellasi.

Kuitenkin nyt kun tietoisuutesi laajenee neljännen ulottuvuuden yli viidenteen ulottuvuuteen, alat parhaillaan tietoisesti havaita sen, mikä värähtelee viidennen ulottuvuuden tietoisuutesi kynnyksellä.

Itse asiassa nämä viestit, näyt, tuntemukset ja/tai ajatukset yllyttävät sinua laajentamaan tietoisuuttasi vielä vähän lisää. Nämä puolitietoiset viestit kutsuvat sinua muistamaan, että on muisto ja/tai kommunikointia viidennestä ulottuvuudesta, jota fyysiset aivosi eivät vielä täysin tajua.

Olet niiden moniulotteisen ITSESI osien muistamisen, havaitsemisen, ymmärtämisen ja hyväksymisen kynnyksellä, joita kolmannen ulottuvuuden itsesi tietoisuus ei vielä pysty tajuamaan. Olet kuitenkin tiedostamassa sen, mitä et pysty vielä tietoisesti havaitsemaan.

Muista, että ihmisaivojesi oli tarkoitus suodattaa pois kaikki havainnot, jotka resonoivat neljänteen ulottuvuuteen ja sen yli. Kuitenkin tietoisuutesi jatkaessa laajentumistaan, laajenee myös havaintojesi taajuusasteikko.

Siksi se mikä oli ennen näkymätöntä, kuulumatonta ja tietoisen mielesi mahdotonta havaita, kutittaa nyt sydäntäsi, kuiskaa korvaasi ja vilahtaa näkökentässäsi.

Onneksi voit tuntea korkeamman ulottuvuuden havainnot fyysisessä kehossasi ja kurkistaa niihin, kun heräät, lopetat meditoinnin ja katsot luontoon, ja ne ovat yhteydessä sinuun tavoilla, jotka ovat erilaisia eri ihmisille.

Nimittäin te kaikki saatte vain pienen osan suuresta kuvasta, mutta kun kommunikoitte toisten kanssa, huomaatte, että heidän kokemuksensa oli puuttuva osa omaa kokemustanne. Saatte kaikki saman ylösnousemuspalapelin eri osia, koska teillä kaikilla on erilaiset elämänkokemukset.

Nämä elämänkokemukset ovat kertoneet teille, mikä on totta ja mikä ei. Siis mikä on totta sinulle. Toisella ihmisellä on vähän eri havainto todellisuudesta. Ja te kaikki olette oikeassa. Jokainen teistä havaitsee saman planeettasiirtymän vähän eri näkökulmasta.

Jos kuitenkin jaatte kummalliset, surrealistiset ja haamukokemuksenne toistenne kanssa, näette, että jokainen teistä havaitsee osan kosmisesta palapelistä, jota te kaikki kasaatte jatkuvasti laajentuvalla tietoisuudellanne ja havainnoillanne.

Monilla teistä on ollut näitä kokemuksia monta vuotta tai niin kauan, kun muistatte. Toiset vasta alkavat tiedostaa nämä kokemukset. Sanomme "tiedostaa", koska teillä on aina ollut nämä kokemukset tiedostamattomassa mielessänne.

Teille kuitenkin kerrottiin, että vain kolmas ulottuvuus oli totta ja olitte kummallinen, hullu tai mielisairas, jos luulitte noita kokemuksia tosiksi. Joillekin teistä tietysti kerrottiin, että nämä kokemukset olivat totta, mutta opitte lapsena pitämään ne itsellänne tai muuten teitä olisi luultu hulluksi tai vielä pahempaa – erilaiseksi.

Tietysti tiesitte aina olevanne erilainen, mutta oli liian yksinäistä elää sillä tavalla. Siksi yrititte sopia "heidän" joukkoonsa. Monet teistä teeskentelivät monta vuotta, erityisesti ne jotka syntyivät juuri toisen maailmansodan jälkeen, jolloin aivopesu oli äärimmäistä.

Maan ulkopuolisia Zeta Reticuleja oli tullut maapallolle. Itse asiassa he puhuivat Eisenhowerin kanssa, mikä oli hyödyllistä. Rockefeller kuitenkin kuuli, mikä oli haitallista. Zeta Reticulit jotka olivat toimineet natsien kanssa vaihtaakseen kehittynyttä teknologiaa – kuten natsiraketit – ihmisen DNA:han, tulivat Washingtoniin.

He tiesivät, että Saksa oli hävinnyt sodan, joten he tulivat Amerikkaan, joka oli "voittanut" sodan. Sota tietysti jatkui hiljaisuudessa ja vain hallitus tiesi siitä, kun taas Amerikan kansa juhli suurta voittoaan.

Talous oli kunnossa, ja kun Zetat tarjosivat hyvin kehittynyttä teknologiaa vaihtokaupassa ihmis-DNA:sta, Rockefeller näki dollarinmerkkejä. Koska Illuminati kontrolloi kovasti suurta osaa siitä, mitä USA:ssa tuolloin tapahtui, heidän henkilökohtainen vaurautensa oli paljon tärkeämpi kuin kansan hyvinvointi.

Emme sano lainkaan, että Zetat olivat pahoja. He olivat kuitenkin epätoivoisia. Paljon aiemmin heilläkin oli ollut sotia, kuten maapallolla. Sen teknologian lisäksi, jota he tarjosivat toisen maailmansodan voittajille, oli teknologiaa, jota käyttämällä heidän maailmansa oli tuhottu.

Sitten Zetojen oli ollut pakko elää maan alla välttääkseen niiden samojen aseiden säteilyn, joita he olivat tarjonneet USA:lle vaihtokauppassa ihmisen DNA:sta. Tietysti Eisenhower oli perillä tästä, mutta Illuminati-perheiltä saadut rahat oli käytetty sen sodan voittamiseen, jonka Illuminati oli salaa aiheuttanut saadakseen lisää valtaa vapaan USA:n kansalaisiin.

Tuossa nyt-hetkessä Amerikka oli niin onnellinen sodan voittamisesta, että he suostuivat kaikkeen, mitä hallitus sanoi. Olivathan Rockefellerit heidän ystäviään, jotka olivat tarjonneet rahojaan auttaakseen sotaponnisteluissa.

Kukaan ei tietenkään voinut edes kuvitella, että ne jotka auttoivat sodassa, olivat jäsenenä Illuminatissa, joka oli aiheuttanut sodan. Kuitenkin tuon ajan aikuiset olivat olleet lapsia suuren laman aikana, jonka Illuminati oli myös aiheuttanut, eivätkä he halunneet koskaan enää olla köyhiä.

Niinpä jos sopimus näytti rahalta, vastaus oli "kyllä". Sitä paitsi, mitä se heille maksoi, jos peloissaan olevilta ihmisiltä otettiin vähän DNA:ta? Lisäksi nämä ihmiset vietiin neljänteen ulottuvuuteen käsittelyä varten, joten kuka edes muistaisi?

Sitä paitsi, tämä mahtava uusi teknologia toisi rahaa maahan tai ainakin Illuminatille, jonka jäseniä Rockefellerit olivat aina olleet. Eivät tietenkään kaikki näiden perheiden jäsenet olleet jäseniä. Jos he kuitenkaan eivät olleet, he olivat hylkiöitä, tai jos he tiesivät liikaa, he vain hävisivät.

Emme ole negatiivisia, mutta olette kaikki nyt aikuisia heräämisessänne ja teidän täytyy vapautua siitä harhaverhosta, joka on estänyt teitä tietämästä totuutta. Totuus ei ehkä ole miellyttävä, mutta se vapauttaa teidät.

Totuus vapauttaa teidät niistä harhakuvista, jotka pitävät tietoisuutenne ja havaintonne jumissa todellisuutenne kolmanteen/neljänteen ulottuvuuteen. Nämä harhat kertovat teille, että olette vain fyysisiä ja teidän tarvitsee olla heidän kaltaisiaan.

Vaikka te, täysin heränneet sielut, ette koskaan halunneet olla heidän kaltaisiaan, halusitte saada kuitenkin onnellisen elämän. Siksi noudatitte 3D-sääntöä "usko harhat ja sivuuta totuus", niin kauan kuin pystyitte.

Kuitenkin vapaaehtoisemme jotka ottivat maa-astian auttaakseen Gaiaa, voivat usein tietoisesti havaita neljännen ulottuvuuden ja joskus viidennen ulottuvuuden. Opitte kuitenkin hyvin nuorena pitämään nämä havainnot itsellänne tai muuten teitä voitiin pitää hulluna.

Siksi yrititte valehdella itsellenne, jotta sopisitte todellisuusulottuvuuteen, joka itse asiassa värähteli liian matalalla teidän korkeammalle tietoisuustilallenne. Onneksi tai valitettavasti sen totuuden jatkuva tietäminen, josta kukaan muu ei puhuisi, teki teistä masentuneen, ahdistuneen, vihaisen, yksinäisen ja sairaan.

Sitä paitsi monet niistä jotka siepattiin, olivat lapsia sen alkaessa. Kuka teitä kuuntelisi? No, ei kukaan – erityisesti eivät vanhempanne, jotka vaaransivat elämänsä tehdäkseen maailmasta turvallisen demokratialle.

Suurin osa yllä mainitusta tapahtui USA:ssa, mutta Eurooppa oli tuhottu sodalla, joten se ei ollut Illuminatin ongelma. Illuminati ei voinut sallia ihmisten uskoa, että he olivat voittajia. Se tekisi heistä vaikeita kontrolloida.

Siksi se aiheutti säämuutoksen, joka loi "pölykulhon" ja suuren lamakauden. Siksi ihmiset olivat epätoivoisia ja toisen maailmansodan hyökkäyksellä helposti manipuloitavissa ottamaan kiinni pahat pojat ja tekemään maailmasta turvallisen demokratialle.

Mutta nyt Illuminatin parhaista yrityksistä huolimatta, te, Maan ihmiset, heräätte sille tosiasialle, että olette todellisuutenne luojia. Te oivallatte, että ainoa voima johon voitte luottaa, on moniulotteisen ITSENNE sisäinen voima.

Teillä on tämä sisäinen voima, koska kolmannen ulottuvuuden itsenne on päättänyt muistaa moniulotteisen ITSENNE. Muistaessanne sen muistatte enemmän ja enemmän viidennen ulottuvuuden ilmaisustanne, joka asuu jo viidennen ulottuvuuden maapallolla.

Tietoisen muiston saaminen moniulotteisesta ITSESTÄNNE aktivoi moniulotteiset havaintonne ja moniulotteisen muistinne. Jatkuvasti laajentuvassa havainnossa ja muistossa ITSESTÄNNE muistatte, miksi otitte tämän ruumiillistuman.

Muistatte myös, miten laajennatte tietoisuutenne viidennen ulottuvuuden gamma-aaltoihin, jotta voitte havaita neljännen ulottuvuuden astraalitason yli ITSENNE korkeamman ja korkeamman ulottuvuuden ilmaisuihin.

Toisin sanoen, rakkaat vapaaehtoiset jotka autatte Gaiaa planeettaylösnousemuksessa, muistatte ITSENNE. Itse asiassa muistatte korkeamman ulottuvuuden ITSENNE myriadit versiot, jotka ovat nyt viidennen ja ylempien ulottuvuuksien "tässä".

Itse asiassa, rakkaat Gaiaa auttavat vapaaehtoisemme, muistatte moniulotteisen ITSENNE, elämänne tähtialuksella ja/tai kotimaailmassanne ja mikä tärkeintä, muistatte sen tehtävän, jonka valitsitte ennen tämän ruumiillistuman ottamista.

Siksi lopetamme tämän viestin muistuttamalla teille, että aamuviestinne, meditaationne, haaveiluhetkenne ja/tai oivallusväläykset ovat osia siitä nyt-hetkestä, jonka yhdistävä ITSENNE on liittänyt kolmannen ulottuvuuden havaintokenttäänne.

Muistakaa, rakkaat Gaian ylösnousemusta auttavat vapaaehtoisemme, että olette yhdistelmä monista elementeistä, elementaaleista, persoonista ja monista ITSENNE moniulotteisista versioista, joiden päätarkoitus tässä nyt-hetkessä on maistaa viidennen ulottuvuuden ilmaisuanne.

Jokaisen maistiaisen myötä opitte lisää, muistatte lisää ja havaitsette lisää. Polku kolmannen/neljännen ulottuvuuden Maasta Gaian viidennen ulottuvuuden planeettailmaisuun on viitoitettu ehdottomalla rakkaudella, joka näyttää teille tietä, ja violetilla tulella, joka muuntaa jatkuvasti teitä moniulotteisen ITSENNE korkeamman ja korkeamman ulottuvuuden ilmaisuiksi.

Palaatte viidennen ulottuvuuden ITSEENNE, joka opastaa teidät kotiin.

Kuunnelkaa korkealla sydämellänne ja nähkää kolmannella silmällänne.

Arcturuslaiset

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.