NOPEA TIEDOTE NRO 1

Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

21.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslaisia.

Suzille on tuntenut meidät koko aamun, mutta ei ole pystynyt keskittämään energiakenttiään sillä tavalla, kun hän valmistelee kaikkea, mitä haluaa ottaa lomalleen. Niinpä hän on pyytänyt, että puhumme hänelle nyt, kun hänellä ei ole jotain muuta tekemistä.

Aluksi haluaisimme puhua vähän siitä "jostain muusta", mikä täytyy tehdä, ennen kuin voidaan löytää aikaa yhdistyä korkeamman ilmaisunne kanssa.

Haluaisimme sanoa teille, että kun ajattelette "aikaa", on jo liian myöhäistä. Olette silloin jo kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuutenne rajoissa. Niinpä ennen kuin "löydätte aikaa", teidän täytyy tulla keskukseenne ja sallia tietoisuutenne laajentua ylempään neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen. Sitten kaikki aika on "nyt".

Shawnna, haluaisitko esittää meille kysymyksen?

Shawnna: Totta kai! Vastauksena siihen, mitä juuri mainitsitte, kuulostaa siltä, että myös suunnitellessa tai ilmaistaessa aikomuksia agendoista, toiminnasta ja aikatauluista, on suositeltavaa tehdä se korkeammassa tietoisuustilassa?

Arcturuslaiset: Kyllä, on ehdottomasti suositeltavaa tehdä se korkeammassa tietoisuustilassa.

Shawnna: Sitten tuo korkeampi tietoisuustila luo potentiaalin paljon enemmälle, koska sitä on täydellisemmin harmoniassa oman toimintansa ja joutilaisuutensa kanssa?

Arcturuslaiset: Kyllä, korkeampi tietoisuustila sallii teidän poistua siitä kolmannen/neljännen ulottuvuuden ajattelusta "pitäisikö minun", "voisinko minä", "milloin minä", "onko minulla aikaa", "voinko sovittaa tämän mukaan" ja voitte siirtyä siihen nyt-hetkeen "mikä voisi olla tärkeämpää kuin planeettaylösnousemus?"

Shawnna: Ja yksin tuo toteamus tuo selkeyttä aikaprioriteetteihin.

Arcturuslaiset: Kyllä. Tämä harmonisoitumishetki korkeampien taajuuksien kanssa on ehdottomasti vaikeaa niille, joille sen oivaltaminen on uutta, että he eivät ole ainoastaan kolmatta ulottuvuutta.

Se on erityisen vaikeaa niille, joille sen oivaltaminen on uutta, että heidän oman ITSENSÄ korkeampi ilmaisumuoto ylivalaisee heitä joka hetki. Se lähettää myös korkeampia valotaajuuksia heidän ytimeensä aloittamaan kundaliinin aktivoitumisen.

Lisäksi, kun he eivät tiedosta, että tämä korkeampi energia on totta, ylösnousemus on totta ja se mitä he tutkivat, todella tapahtuu, niin se tulee suoraan rinnakkain heidän jokapäiväisen elämänsä kanssa.

Ennen sitä, ennen kuin he tulevat tähän oivallukseen, meditointi ja henkisen informaation lukeminen ovat sellaista, mitä he tekevät vapaa-ajallaan. Jokapäiväisessä elämässään, työelämässään, he ansaitsevat rahaa, kasvattavat perhettä, huolehtivat kodistaan ja ajavat töihin. Siksi pääosa heidän tietoisuudestaan on edelleen kytkettynä kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhaan.

Kuitenkin kun heränneet ja heräävät ihmiset sallivat itsensä hyväksyä täysin, 100%:sti todeksi sen, mitä tapahtuu heidän ulottuvuuksienvälisissä kommunikoinneissaan, meditaatioissaan ja unissaan, ja kun tuo heidän elämänsä tekijä sopii yhteen kolmannen ulottuvuuden elämän kanssa, he joutuvat pulmatilanteeseen.

Tämä pulmatilanne on: "Onko minulla varaa fokusoitua korkeampaan itseen? Entä lapseni, entä työpaikkani, miten saan askareeni tehtyä?" Tässä kohtaa jotkut ihmiset eksyvät. He sanovat: "Se on naurettavaa. Minulla ei ole aikaa. Voin käydä kirkossa sunnuntaina. Se kestää vain pari tuntia, ja sitten voi levätä suurimman osan päivästä. Se on ok."

Toiset sanovat ehkä: "Tiedätkö mitä? Pidän siitä tunteesta, kun olen yhdistynyt korkeampaan itseeni! Ja aion kokeilla sitä ja katsoa, voinko siivota talon tuossa tietoisuustilassa."

Voinko käydä läpi sähköpostini tuossa tietoisuustilassa?

Voinko meditoida vain siksi, että tunnen tarvetta saada tärkeämpää informaatiota, ja sitten varmistaa, että kirjoitan sen muistiin?

Voinko alkaa tehdä tällaisia valintoja jokapäiväisessä elämässäni?"

Se on erittäin iso kysymys, koska sanoessanne "voinko", keneltä te kysytte? Kysyttekö egoitseltä? Se sanoisi varmasti: "Et! Et tietenkään voi tehdä sitä, ei sinulla ole aikaa. Sinulla on tärkeitä asioita tehtävänä tässä! Lakkaa hulluttelemasta kaikkien noiden kummallisten juttujen kanssa."

Mutta mitä jos keskitätte itsenne ja siirrytte siihen tilaan, joka tulee lisääntyvässä määrin tietoisuuteenne? Tässä tilassa tunnette, että te ette ole yksin, että olette suojeltu, ylivalaistu ja että joku kuiskii jotain korvaanne koko ajan. Mitä jos voisitte hyväksyä tuon tunteen, josta ette aina saa kiinni, mutta jota todella haluatte?

Mitä jos jotenkin löytäisitte aikaa olla hiljaa ja kuunnella, myös kirjoittaa muistiin sen, mitä vastaanotatte, ja kenties jopa jakaa sen jonkun ystävän kanssa? Silloin alatte päättää tehdä ylösnousemuksesta normaalia.

Silloin olette astuneet prosessiin: "Lähden vanhasta normaalista. Siirryn uuteen normaaliin. Ja uusi normaali on, että olen hetki hetkeltä polulla, jossa koen vuorovaikutusta ja kommunikointia energiakenttien, kasvien, eläinten, ihmisten tietoisuuden ja oman korkeamman opastukseni kanssa."

Kun alatte elää uutta normaalia, sillä ei ole merkitystä, mitä toiset ajattelevat. Jos joku toinen sanoo: "Se on outoa", te vain hymyilette. Ja itse asiassa muistatte katsoa hänen auraansa ja näette, haluaako hän tuon informaation, koska tuon informaation antaminen hänelle, jos hän ei halua sitä, vain pelottaa häntä ja sitten hän sanoo jotain ilkeää tai töykeää teille, koska pelästytitte hänet.

Niinpä ennen kuin jaatte, katsokaa pitkä hetki ihmisen energiakenttää, esittäkää pari tiedustelukysymystä ja katsokaa, haluaako hän oikeasti kuulla, mitä haluatte sanoa. Jos hän oikeasti haluaa kuulla sen, niin saatte hyvän kokemuksen. Se tuntuu teistä hyvältä. Teistä tuntuu hyvältä tämä uusi todellisuus, jota luotte jakamalla sen toisten kanssa.

Sitten kun jakaminen tuntuu teistä hyvältä, tietoisuutenne laajenee enemmän ja enemmän. Otatte selvätuntoisuuden käyttöön, ja pystytte välittömästi tuntemaan, onko ihminen valmis. Otatte selvänäköisyyden käyttöön nähdäksenne korkeamman itsenne kautta, mitä tapahtuu, ja otatte selväkuuloisuuden käyttöön, jotta kuulette korkeamman itsenne.

Kun nämä elämän korkeammat perspektiivit otetaan käyttöön, alatte automaattisesti muuttaa tietoisuuttanne. Se ei ole, että "voi ei, teidän täytyy meditoida vielä pidempään". Ei. Itse asiassa teidän täytyy luultavasti meditoida vähemmän. Teidän täytyy lukea vähemmän artikkeleita, koska olette tuon uutuuden hetkessä.

Haluamme muistuttaa teille, että teillä on edelleen fyysinen keho. Elätte edelleen fyysisessä maailmassa. Teidät vedetään edelleen pois haaveilustanne. Saatte puhelinsoiton. Teillä on lapsi, joka itkee. Teillä on naapuri, joka koputtaa oveenne.

Osa ylösnousemuksen tekemistä normaaliksi on, että ylösnousemus on normaalia!

On normaalia tulla keskeytetyksi, on normaalia, että on muuta ajateltavaa, ja on normaalia, että jotain muuta tapahtuu. Siksi tehdessänne ylösnousemuksesta normaalia, integroitte "normaalisti" kaikki nämä häiriötekijät ja keskeytykset ylösnousemusprosessiinne.

Shawnna, kysymme sinulta, onko sinulla mitään kysymyksiä tai kommentteja, jotka haluaisit lisätä tähän pieneen selostukseen, jonka jaamme ystäviemme kanssa.

Shawnna: No, se on arvokas muistutus niistä tavallisista haasteista, joita kohtaamme, kun käymme läpi tätä tietoisuutemme laajentamisen siirtymää ja hitaasti, hetki kerrallaan, poistumme matriisista, kun käymme läpi uudelleenohjelmointia.

Vaihdamme uuteen käyttöjärjestelmään, jossa on monia mahdollisuuksia ja paljon potentiaalia. On kiehtovaa kuvitella, miten pitkälle olemme jo päässeet! Alamme ymmärtää, miten luomme oman todellisuutemme.

Näin ollen on hyödyllinen muistutus muistaa, että on ok elää edelleen 3D:ssä opetellessamme tasapainottamaan 3D/4D/5D-yhteyden ja ollessamme mahdollisimman tietoinen, tehdäksemme parhaita päätöksiä hetkestä toiseen luomaan korkeimman mahdollisen todellisuuden.

Kuten olette monta kertaa sanoneet: "Mikä voisi olla tärkeämpää kuin planeettaylösnousemus?" Minusta tuo kysymys selkeyttää tarkoituksemme ja on erittäin tärkeä muistutus.

Arcturuslaiset: Kyllä, "mikä voisi olla tärkeämpää kuin planeettaylösnousemus?" on hyvä kyltti laittaa työpöydälle, Facebookiin, tietokoneen työpöydälle, muistuttamaan, että teette ylösnousemuksesta normaalia.

Päävaikeus jonka havaitsemme korkeammasta näkökulmastamme, on luultavasti, että ihmiset sanovat: "Olen kiireinen, enkä pysty tekemään sitä nyt. Minulla ei ole yksinkertaisesti aikaa tehdä sitä nyt." Haluamme muistuttaa teille, että tuo lause nousee esiin silloin, kun katsotte elämäänne näiden tikapuiden kolmannelta tai neljänneltä askelmalta.

Siksi teillä on sama perspektiivi kuin sillä asialla ja niillä ongelmilla, joita käsittelette jokapäiväisessä elämässänne. Kuitenkin kiivetessänne korkeammalle ja korkeammalle noita tikkaita pitkin, laajennatte tietoisuuttanne. Tuon laajentuneen tietoisuuden myötä teillä on havaintopiste, josta voitte katsoa alaspäin alempaa taajuutta, jossa nuo ongelmat ovat, ja sanoa:

"Voi taivas, katso tuota. Hei, tästä perspektiivistä näen, että voin tehdä tätä, voin kokeilla tuota, voin tehdä tämä toisen asian. Voi, kyllä, se toimii täydellisesti!"

Näin ollen salliessanne ylösnousemusprosessinne olla normaalia, sallitte itsenne ottaa viisi minuuttia. Voitte mennä pikku kävelylle, kuin menisitte vessaan työpaikalla. Menkää koppiin, sulkekaa silmänne ja sanokaa: "Okei, tämä ongelma vaivaa minua oikeasti. Onko tästä korkeamman ulottuvuuden perspektiiviä?"

Sitten koska esititte tuon kysymyksen, löydätte vastauksen. Sitten voitte palata työpöytänne ääreen, viimeistellä sen, mihin olette löytäneet ratkaisun, ja lähdette töistä aikaisin, koska olette saanut tehtyä kaikki työnne.

Tietäkää, että kun elätte jokapäiväistä elämäänne samalla, kun käytte läpi ylösnousemusta, se auttaa kovasti teitä jokapäiväisessä elämässänne.

Me Arcturuslaiset sanomme: "Siunausta teille kaikille." Halusimme kurkistaa sisään ja sanoa "hei" teille kaikille. Shawnna, halusitko lisätä jotain?

Shawnna: Voi, minusta on aina hauskaa käydä tällaisia keskusteluja näyttämään meille, että ylösnousemus on normaalia. Joskus kun meillä on vaikeuksia, tuon korkeamman perspektiivin saaminen on hyvin arvokasta. Itse asiassa, siitä tässä kaikessa on kyse. Siis kiitos, Arcturuslaiset, tästä muistutuksesta.

Arcturuslaiset: Kyllä, ja siunausta teille kaikille. Lopuksi pyydämme teitä muistamaan, että:

Et ole ihminen. Pidät ylläsi ihmistä. Kundaliinissa joka on selkärangassasi, valokeho haluaa innokkaana "purskahtaa" jokapäiväiseen elämääsi.

Siunausta tähän nyt-hetkeen.

Palaamme tuomaan lisää näitä "Arcturuslaisten nopeita tiedotteita".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.