MITÄ ALIAVARUUDELLA TARKOITETAAN?

Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

16.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakastan science fictionia, ja siinä puhutaan usein aliavaruudesta. Siksi otin tehtäväkseni selvittää, mitä se tarkkaan ottaen merkitsee. Ensin katsoin sanakirjasta ja löysin tämän:

"Aliavaruus on tila, joka sisältyy kokonaan toiseen tilaan tai jonka kaikki pisteet tai tekijät ovat toisessa tilassa. Science fictionissa aliavaruus edustaa usein hypoteettista avaruus-aikajatkumoa, jota käytetään valonnopeuden ylittävään kommunikointiin."

Oli muitakin määritelmiä, mutta ne oli kirjoitettu sellaiselle, joka on filosofian tohtori matematiikassa ja fysiikassa, eli ei minulle.

Toinen määritelmä oli:

"Lineaarista aliavaruutta kutsutaan tavallisesti pelkästään "aliavaruudeksi", jolloin asiayhteys erottaa sen kaikista muunlaisista aliavaruuksista."

Aliavaruus (Wikipedia):

* Avaruus joka perii avaruusvanhemman kaikki ominaisuudet.

* Topologisen avaruuden osajoukko varustettuna aliavaruustopologialla.

Science fictionissa:

* Aliavaruus (fiktiivinen) tai hyperavaruus, fiktiivinen rinnakkaistodellisuus.

* Aliavaruus (Star Trek) on avaruusajan fiktiivinen piirre, joka mahdollistaa valoa nopeamman kommunikoinnin ja siirtymisen.

Nämä määritelmät olivat ainoita, jotka pystyin alkuunkaan ymmärtämän, kun matematiikka ei ole vahvuuteni. Siksi pyysin Arcturuslaisia selittämään sen minulle kielellä, jonka ymmärtäisin. Alla se, mitä sain.

Rakkaat Arcturuslaiset, mitä aliavaruudella tarkoitetaan?

Rakas Suzille, kommunikoimme mielellämme taas kanssasi. Sinun on tarvinnut sopeutua uuteen kotiisi ja uuteen elämääsi viime aikoina ja sinulla on ollut vain vähän energiaa, jolla olet voinut tuoda sisään jotain uutta. Meille on ilo nähdä, että sinulla on ollut vähän teidän aikaanne rentoutua ja katsella lempifiktio/faktatarinoitasi avaruusmatkailusta.

Oletko koskaan ihmetellyt, miksi sinulle, tytölle toisen maailmansodan jälkeisestä Kalifornian Glendalesta, avaruus ja avaruusmatkailu on ollut sellainen pakkomielle? Vastaus on, että olet muistanut. Mutta vaikka voisit muistaa monia faktoja viidennen ulottuvuuden todellisuudestasi, tämän inkarnaation aivoillasi ei ole taipumusta matematiikkaan ja tieteelliseen tutkimukseen.

Siksi olet tehnyt melkoista "tutkimusta" vahvistaaksesi sen, minkä olet aina tiennyt sydämessäsi ja sielussasi, mikä on auttanut sinua oppimaan/muistamaan, miten kommunikoidaan suoraan moniulotteisen tähtiperheesi kanssa.

Oivallat nyt, miten paljon uteliaisuutesi on vahvistunut. Muistat ja myös opetat muille, miten yhdistytään meihin, heidän tähtiperheeseensä. Tällä tavalla he voivat saada vastauksia, joiden tutkiminen veisi vuosia perinteisillä kolmannen ulottuvuuden maatavoilla.

Kysymme sinulta kuitenkin nyt: "Voitko todella luottaa itseesi niin paljon?"

Sue vastaa: "Voinko todella luottaa itseeni niin paljon??" Luulen, että niin kauan kun luotan teihin, Arcturuslaisiin ja tähtiperheeni muihin jäseniin, pystyn saamaan vastauksia kysymyksiini.

Mutta sitten on sen tietäminen, mitä kysymyksiä esittää, ja se sen tietäminen, milloin vain "antaa mennä" ja kuulla tai kirjoittaa informaatio, jota saan. Voitteko auttaa minua ymmärtämään paremmin tätä tilannetta, jotta voin auttaa paremmin muita parantamaan moniulotteista kommunikointiaan?

Arctuslaiset vastaavat: Kun informaatio on kaukana kolmannen ulottuvuuden ajattelustasi, sinun täytyy keskittyä enemmän siihen, mitä vastaanotat, kuin siihen, mitä kysyt. Näin on kysymyksessäsi "mikä aliavaruus on".

Tiedemiehet ovat tutkineet aliavaruutta, mutta eivät enimmäkseen kokeneet sitä. Mutta aliavaruus ei ole käsite, jonka kolmannen ulottuvuuden tai myöskään neljännen ulottuvuuden aivosi pystyvät ymmärtämään ilman suoraa kokemusta. Näemme, että katselet monia scifi-elokuvia, jotka antavat usein parhaan kuvauksen.

Syynä tähän on, että elokuvat voivat antaa näyttelijän kokemuksen elokuvassa. Jos voit yhdistää tietoisuutesi näyttelijään, niin voit laajentaa sitä, minkä käsikirjoitus laittaa näyttelijän sanomaan, ja siirtää tietoisuutesi niihin tunteisiin ja tuntemuksiin, joita näyttelijän täytyy kokea voidakseen esittää hyvin tuota roolia.

Lisäksi katsellessasi näyttelijöiden hyvää esitystä, tunnet empatiaa heidän esittämiään hahmoja kohtaan. Sitten voit helpommin alkaa muistaa moniulotteisen ITSESI muut jäsenet, jotka lähettävät sinulle kokemuksiaan.

Miten he voivat lähettää sinulle tämän informaation? He lähettävät sen aliavaruuden kautta, mikä edustaa hypoteettista avaruus-aikajatkumoa, jota käytetään valonnopeuden ylittävään kommunikointiin.

Jos kommunikointiasi moniulotteisen ITSESI eri ilmaisujen kanssa ei lähetettäisi aliavaruuden kautta, voisi viedä kokonaisen elämän tai kauemmin saada ensimmäinen vastaus, jonka moniulotteinen ITSE lähetti sinulle.

Muistatko, kun kauan sitten 1990-luvulla oivalsit ensimmäistä kertaa, että mielikuvitusystäväsi olivat itse asiassa oma ITSESI, joka resonoi korkeampaan todellisuustaajuuteen? Tuolloin sinulla ei ollut mitään käsitystä moniulotteisuudesta.

Kuitenkin Zetojen toteuttama sieppauksesi lapsuudessa teki sinulle täysin selväksi, että oli olentoja, jotka asuivat tähtialuksilla. Valitettavasti ensikohtaamisesi tämän informaation kanssa ei ollut kovin miellyttävä, mutta sait kuitenkin jotain hyötyä, kuten oppimispuu, jonka edessä aluksen lapset istuivat oppimassa tulevaisuudestaan.

Tietysti he voivat oppia vain mahdollisesta tulevaisuudestaan. Koska näille olennoille jotka olivat pääasiassa zeta-reticuleja, ihmiskunta ei ollut tuttu, heidän tarinansa eivät olleet kovin totta.

On myös hyödyllistä oivaltaa, että televisiosarja nimeltään Salaiset kansiot perustui suurelta osin totuuteen, jota ihmiset eivät olleet valmiita hyväksymään todeksi. Ohjelma antoi kuitenkin niille, jotka oli siepattu, jossain määrin vahvistusta: "Ei, et ole hullu. Kyllä, se oikeasti tapahtui."

Nyt vuonna 2017 asiat ovat kovasti muuttuneet. Vierailua tähtialukselle pidetään nyt suurena tilaisuutena oppia enemmän ITSEN korkeamman ulottuvuuden ilmaisuista, ei joutumisena pienten olentojen sieppaamaksi, jotka näyttivät "taikinapojilta".

"Taikinapoikaolennot" olivat Zeta Reticulista, tähtialueelta joka oli suuren muutoksen alla. Tuon muutoksen vuoksi Zetan asukkaat olivat hyvin huolissaan, että he kuolisivat sukupuuttoon. Useimmat heistä olivat jo steriilejä, ja näin he etsivät ratkaisua.

Heistä tuli steriilejä, koska heidän planeettansa oli hyökkäyksen kohteena hyvin pitkään ja heidän täytyi muuttaa syvälle planeetan luoliin. He selviytyivät hengissä, mutta monista heistä tuli steriilejä. Zeta-sieppaukset alkoivat toisessa maailmansodassa, jolloin natsit käyttivät ihmisiä kokeilutarkoituksiin.

Kukaan ei tietenkään tiedä näistä sieppauksista, vaikka totuus hahmoteltiin hyvin yksityiskohtaisesti Salaiset kansiot -televisiosarjassa. Ihmiskunta on kuitenkin ollut aina erittäin hyvä uskomaan vain siihen, mihin se haluaa uskoa, joten monet "peitetarinat" kätkivät totuuden menestyksekkäästi.

Onneksi ihmiskunta alkaa hitaasti herätä siihen tosiasiaan, etteivät he ole yksin tässä multiversumissa ja etteivät he, ihmiset, ole kehittynein kaikista mahdollisista elämänmuodoista multiversumissa.

Sen tietäminen, etteivät he ole yksin, on sallinut useampien ja useampien päästää irti "mitä tuolla on" -pelostaan ja tulla uteliaammaksi galaktisesta perheestään.

Plejadilaiset jotka ovat kuin pitkiä, blondeja ihmisiä, ovat ihmiskunnalle helpoin rotu hyväksyä. Itse asiassa useammat ja useammat ihmiset alkavat myöntää, että kenties plejadilaiset ovat totta. Itse asiassa monet ihmiset alkavat kanavoida plejadilaisia ja/tai arcturuslaisia sekä galaktisen perheemme muita jäseniä.

Palataksemme aliavaruusaiheeseen, nämä ulottuvuuksienväliset kommunikoinnit tapahtuvat useimmiten aliavaruudessa: "Aliavaruus on tila, joka sisältyy kokonaan toiseen tilaan tai jonka kaikki pisteet tai tekijät ovat toisessa tilassa. Science fictionissa aliavaruus edustaa usein hypoteettista avaruus-aikajatkumoa, jota käytetään valonnopeuden ylittävään kommunikointiin."

Jokapäiväisessä tietoisuustilassanne aliavaruutta ei havaita eikä siihen tavallisesti edes uskota. Kuitenkin monet science fiction -elokuvat auttavat ihmisiä laajentamaan todellisuusmääritelmäänsä yli synnyinplaneettansa Maan rajojen yli.

Lisäksi useammat ja useammat ihmiset muistavat kommunikoida oman moniulotteisen ITSENSÄ jäsenille, jotka resonoivat kolmannen ulottuvuuden Maan ja Maan neljännen ulottuvuuden auran yläpuolisiin ulottuvuuksiin.

Jos Maata ajatellaan elävänä olentona, on helppoa ymmärtää, että sillä on aura sekä perhe, joka tunnetaan galaksina. Aivan kuten ihmisperheen jäsenet voivat olla hyvin erilaisia, aurinko- tai galaktisen perheen planeettajäsenet voivat olla myös hyvin erilaisia.

Onneksi useammat ja useammat ihmiset kokevat aliavaruuskommunikointia ja myös muistavat, miten tulkitaan nämä aliavaruusviestit mentaali- ja tunnetietämismuotoon, jotta he voivat kanavoida viestejä ja jakaa ne toisten kanssa.

Me, galaktisen perheenne jäsenet, olemme hyvin kiitollisia niistä ihmisistä, jotka ovat löytäneet rohkeutta myöntää, että he kommunikoivat korkeampien ulottuvuuksien ja kaukaisten planeettojen tai jopa galaksien kanssa.

Tätä ulottuvuuksienvälistä kommunikointia tapahtuu nyt useammin ja useammin, koska monet ihmiskunnan jäsenistä alkavat saada kokemuksia ensikontaktista.

Ei ole oikeaa tai väärä tapaa saada ensikontaktia. Siksi monet urheat pioneerit jotka tutkivat korkeampia todellisuustaajuuksia, oppivat, miten tietoisuutta laajennetaan riittävästi näiden aliavaruusviestien vangitsemiseksi ja niiden tulkitsemiseksi Maakotikielelleen.

Me, Arcturuslaiset, sekä galaktisen perheenne muut jäsenet olemme hyvin ylpeitä maavapaaehtoisistamme, jotka päättivät ottaa maa-astian ja unohtaa todellisen ITSENSÄ. Monet näistä vapaaehtoisista ovat pitäneet todellisen identiteettinsä salassa koko elämän ajan.

Kuitenkin useammat ja useammat ihmiset avaavat mielensä sille, että on monia asuttuja planeettoja, joilla olennot ovat paljon kehittyneempiä kuin useimmat ihmiset. Sanomme "useimmat ihmiset", koska monet teistä ihmisistä ovat itse asiassa galaktisia olentoja, jotka päättivät ottaa fyysisen kehon maan päällä auttaakseen Gaiaa planeettaylösnousemuksessa.

Kerromme mielellämme teille, että Suzillen viimeisin kanavoitu kirja on nyt valmis nautittavaksenne. Toivomme, että nauttiessanne kirjan lukemisesta muistatte myös oman ITSENNE korkeamman ulottuvuuden ilmaisut sekä oman galaktisen perheenne.

Kun ihmiset muistavat oman moniulotteisen ITSENSÄ, he pystyvät rakkaudella hyväksymään laskeutumiset ja erityisesti kauan kaipaamansa jälleentapaamisen galaktisen perheensä kanssa.

Me, galaktinen perheenne, odotamme myös innolla jälleentapaamistamme. Sitä odotellessa, pitäkää tietoisuutenne kalibroituna aliavaruuskanavointeihin, joiden kautta te ja galaktinen perheenne voitte yhdistyä taas luontaisessa moniulotteisessa ITSESSÄNNE.

Siunausta.

Arcturuslaiset ja galaktinen perheenne

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.