VIESTI SISÄISELTÄ VALAALTA

Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

16.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat lukijat, sain tämän viestin yli vuosi sitten ja jotenkin se kiinnitti huomioni tänään, joten päätin lopultakin julkaista sen, koska se on informaatiota nyt-hetkeen.

Rakkaat Arcturuslaiset, minulla oli herätessäni viesti teiltä. Jos toistan, mitä muistan, voitteko viimeistellä viestin? Voitteko myös kommentoida näkyä valtavasta siivellisestä valaasta meressä?

Rakkain Suzille,

Vastaamme näihin kysymyksiin sinulle ja lukijoillesi. Viestimme alkaa: "Muutos on nyt, mutta voit havaita sen vain tietoisuutesi resonoidessa viidenteen ulottuvuuteen tai sen yli." Haluamme muistuttaa, että sanoessamme "nyt" emme puhu 3D:stä, jossa on nyt aika tehdä jotain.

Kun sanomme "nyt", tarkoitamme nyt-hetkeä, jossa voit lähteä aikaharhasta. Tässä nyt-hetkessä voit kokea muutoksen, koska tietoisuutesi on kalibroitu viidenteen ulottuvuuteen.

Pimeyden voimat jotka ovat toimineet Gaian ylösnousemusta vastaan Atlantiksen romahduksesta saakka, ovat hävinneet taistelunsa Maan kontrolloinnista. Kuitenkin siivousprosessin tekeminen vie enemmän 3D-aikaa. Onneksi monet vapaaehtoisemme avaavat portaaleja viidenteen ulottuvuuteen ja pitävät portaalinsa auki.

Näiden avoimien portaalien läpi virtaava korkeamman taajuuden valo auttaa kovasti niitä, jotka puhdistavat niitä valheita ja sitä hallintaa, jotka ovat tunkeutuneet Gaian planeettamuotoon Atlantiksen myöhemmistä ajoista saakka.

Koska näitä korkeamman taajuuden valovirtauksia tulee Gaialle ja samaan aikaan puhdistetaan pimeyttä, on nyt-hetki keskittyä taajuuksiin korkeampien tietoisuustilojenne ja kolmannen/neljännen ulottuvuuden tietoisuutenne välissä. Tällä tavalla tiedostamaton, tiedostettu ja supertietoinen tajuntanne ovat täysin yhteydessä.

Toisin sanoen, teidän täytyy elää kolminkertaisessa tietoisuudessa:

1) ITSEN korkeammat ilmaisut korkeammissa maailmoissa

2) arkinen, jokapäiväisen elämän tietoisuus ja

3) tietoisuustilat näiden välillä.

Valasolento jonka näit meditaatiossasi, edustaa syvintä tiedostamatonta itseäsi. Muistatko, miten tämä suurenmoinen olento pystyi kommunikoimaan vain silloin, kun antauduit täysin kokemukseesi? Lisäksi silloin kun kadotit kontaktin valasolentoon, tiedostamattomaan itseesi, sinun täytyi rentoutua ja astua valoympyrään, mikä edelsi uutta viestiä "valaalta".

Kuulemme sinun pyytävän meitä muistuttamaan, mitä valasolento tiedostamattoman osasi syvimmässä meressä kertoi sinulle. Autamme sinua muistamaan. Katso nyt tuon valasolennon valtavia siipiä. Nuo siivet eivät tietenkään olleet sulkia, vaan samaa nahkaa kuin sen muukin keho.

Nämä siivet vastaavat valaan eviä, jotka vastaavat ihmiskäsiäsi. Valaan evien muuttuminen valtavaksi siiviksi on hyvin sama asia, kuin ihmiskäsien muuntuminen siiviksi. Selitämme nyt enemmän näiden sisäisten "elokuvien" merkitystä.

Ennen kuin teemme sen, muistutamme sinulle ja lukijoillesi, että te saatte kaikki enemmän valokieliviestejä. Valokieli on peräisin viidennestä ulottuvuudesta ja sen yli. Kolmannen ulottuvuuden aivojanne ei ole kalibroitu lataamaan tuota informaatiotaajuutta, mutta ne pystyvät vangitsemaan kuvia ja tunteita.

Valokieli muistuttaa paljon unikieltä. Näin ollen jos maadoittuneet ystävämme dokumentoivat uniaan herätessä, siitä tulee vahva perusta sen valokielen ymmärtämiseen, jota on kaikissa viljaympyröissämme ja kanavoiduissa lähetyksissämme.

Menemme nyt yksityiskohtiin kaikista niistä kuvista, jotka liittyvät viestiisi, joka on itse asiassa paremminkin viesti sinun kauttasi kuin sinulle.

Valas on ystävällinen ja rakastava olento, joka ei koskaan satuta ketään. Valaat omistautuvat parvelleen ja lapsilleen. Ne ovat valtavia luomuksia, joilla ei ole negatiivisia "jalanjälkiä" Gaian keholla.

Vesi on tunteiden symboli. Syvä meri on symboli tunteista, jotka ovat syvällä tiedostamattomassa mielessäsi. Ennen kuin yhdistyit valaaseen, sinun tarvitsi nähdä korkeamman ulottuvuuden valoympyrä syvällä tiedostamattomassa mielessäsi. Sitten sinun täytyi antautua täysin tuohon valoon ja vapauttaa itsesi kaikista odotuksista.

Muistatko, että valas sanoi jatkuvasti sinulle: "Päästä irti."

Kun olit yhdistynyt valoon, tuli selväksi, että valaalla oli valtavat siivet siinä kohtaa, missä sillä oli ollut suhteellisen pienet evät. Rakkautesi valaita kohtaan salli sinun antautua veden pimeyteen. Sinä, kuten monet ihmiset maan päällä, olette olleet valas Sirius B:llä. Näin ollen monet teistä voivat tunnistaa valaan omaksi itsekseen.

Viesti sinulle ja kauttasi oli: "Jos pystyt löytämään valon, joka on kätketty syvimmälle tiedostamattomaan mieleesi, pystyt yhdistymään sisälläsi syvään viisauteen", jonka olet luultavasti sivuuttanut, sillä monta vuottanne ihmiskunta on pitänyt tiedostamatonta osaa paikkana, minne negatiiviset salaisuudet on tallennettu.

Unesta muistit, että tuo tiedostamaton on myös paikka, jossa suurin viisautesi, voimasi ja rakkautesi – tässä tapauksessa "henkilöitynyt" siivelliseksi valaaksi – voi auttaa sinua muuntumaan ITSESI korkeammaksi ilmaisuksi.

Tietysti me Arcturuslaiset olemme antaneet yllä olevan viestin monta kertaa. Se on kuitenkin henkilökohtaisempi ja sillä on suurempi merkitys, kun näet sen, tunnet sen, antaudut sille ja koet syvästi tuon viestin oman sisäisen valosi kautta, joka on liian usein piilotettu yksilön tiedostamattoman mielen syvimpiin meriin.

Teidät on kaikki iskostettu uskomaan, että teissä on jotain vikaa, teidän täytyy tulla paremmaksi ja teidän pitäisi olla häpeissänne, jos teette jotain "väärin" tai kehonne on suurempi kuin elokuvatähdellä.

Televisiomainokset ovat olleet salaseuran erittäin tehokas työkalu vähentämään niitä katsovien itsetuntoa. Onneksi televisiomainokset ovat pian loppumassa.

Ihmiset päättävät nauttia viihteestä medioiden kautta, jotka eivät perustu mainoksiin. Itse asiassa mainoksissa on paljon ärsytyskynnyksen alittavaa informaatiota, jonka katsoja tiedostamattaan havaitsee.

Tämä informaatio luo näkymättömiä, negatiivisia ajatusmuotoja. Koska nämä negatiiviset/kontrolloivat viestit alittavat ärsytyskynnyksen, ne tallennetaan usein tiedostamattomaan mieleen.

Näin teitä opastetaan tiedostamattanne tekemään, mitä nämä ärsytyskynnyksen alittavat viestit käskevät, tai muuten menetätte ystävänne, lihotte, olette onneton, menetätte työpaikkanne … luettelo jatkuu ja jatkuu.

Tästä syystä muistutamme teille, miten luetaan valokieltä. Valokieli ylittää kolmannen ulottuvuuden mielenne havaintokyvyn. Siksi se tallennetaan usein tiedostamattomaan mieleen sen rinnalle, jonka olette tukahduttaneet.

Kyllä, on totta, että olette tukahduttaneet negatiivisia muistoja. Olette kuitenkin tukahduttaneet myös muistoja hyvin positiivisista tapahtumista, joista tiedätte, että te ette voisi jakaa niitä toisten kanssa – kuten korkeampien olentojen tapaaminen tai vierailut tähtialuksella.

Näin ollen tiedostamattomaan mieleen on voitu kehittää hyvin viisas valas. Sitten kun olette muistaneet, miten tiedostamaton mielenne/kehonne lukee valokieltä ja muita korkeamman ulottuvuuden viestintää, teillä on välitön vastalääke niitä negatiivisia, ärsytyskynnyksen alittavia viestejä vastaan, jotka roskaavat kolmannen ulottuvuuden todellisuuttanne.

Valokielen lukemiseksi teidän täytyy tunnistaa sen tunne sekä miten se erotetaan negatiivisesta, sanattomasta kielestä – kuten mainoksissa. Monet mainokset saavat teidät tuntemaan, että te ette ole riittävän hyvä tai teidän täytyy tulla paremmaksi.

Toisaalta valokieli saa olonne tuntumaan rakastetulta, kunnioitetulta ja valtavan tärkeältä juuri sellaisena, kuin olette nyt. Valokieli on täynnä ehdotonta rakkautta, ehdotonta anteeksiantoa, ehdotonta hyväksyntää ja violettia tulta.

Siksi vastaanottaessanne valokieltä teistä tuntuu onnelliselta, kunnioitetulta, euforiselta tai nyyhkytätte onnesta ja ilosta. Tämä nyyhkyttäminen on syvää vapautumista päivittäisestä negatiivisesta iskostamisestanne. Tämä on vapautus: "En tiennyt, miten järkyttynyt, hämmentynyt ja yksinäinen olin, ennen kuin minusta tuntui upealta!"

Tämä tiedostamattomaan mieleen tallennetuista pelkotunteista vapautuminen on yksi valokielen alkulahjoista. Vaikkeivät 3D-aivonne ehkä ymmärrä sitä, tiedostamaton mielenne ja fyysinen kehonne tuntevat sen ehdottoman rakkauden ja moniulotteisen valon, jota on tallennettuna kaikkiin valokieliviesteihin.

Itse asiassa tämä rakkaus ja valo ovat merkki, joka osoittaa, että se on oikeasti valokieltä, jota virtaa teille korkeammista ulottuvuuksista. Me, galaktinen perheenne, lähetämme teille jatkuvasti valokieliviestejä.

Kuitenkin viestiemme virtaaminen kehonne läpi voi aiheuttaa vihkimyksen. Vihkimys tulee tavallisesti silloin, kun olette valmis siirtymään korkeampaan värähtelyyn, mutta tiedostamaton mielenne on puhdistettava, ennen kuin voitte täysin hyväksyä tämän moniulotteisen lahjan.

Kanavamme ei ole pystynyt sanallisesti välittämään tätä viestiä, koska hän "menetti äänensä". Todellisuudessa hän ei menettänyt koko ääntään. Hän menetti vain äänet korkeamman ja matalamman taajuuden välissä. Esimerkiksi, Suzillen kurkku voisi ilmaista korkeita ja matalia taajuuksia, muttei taajuuksia sillä välillä.

Aamun valasmeditaatioiden jälkeen hänen äänensä alkoi hitaasti palata ja hän alkoi kyetä kokemaan lyhyitä hetkiä, jolloin väliääniä voitiin ilmaista. Silloin hänen äänensä palaisi.

Toisin sanoen, hänen kehonsa vastaanotti valokieliviestin: "Muista olla täysin yhdistynyt liittämällä supertietoisen itsesi tietoisuus yhteen tiedostamattoman itsesi tietoisuuden kanssa."

Koska valokieli tulee ITSENNE korkeammista ilmaisuista ja tunkeutuu syvälle tiedostamattomaan itseenne, se havaitaan parhaiten, jos olette yhdistäneet täysin supertietoisen itsenne tiedostamattomaan itseenne.

Tällä tavalla voitte myös muistaa, miten luetaan valokieliviestejä päivittäisen elämänne tapahtumien kautta. Kun olette tietoisesti yhdistyneet oman elämänne koko skaalaan, voitte olla täysin yhdistynyt elämän koko skaalaan maan päällä.

Kun tietoisuutenne laajenee korkeampiin valotaajuuksiin, havaitsette tietoisesti kaiken pimeyden (joka on itse asiassa pelkoa), jonka olette sulloneet tiedostamattomaan mieleenne. Kenties kätkitte tuon pimeyden, pelon, negatiivisen käyttäytymisen ja vanhat haavat tiedostamattomaan mieleenne, koska ette uskoneet, että pystyisitte kohtaamaan ne.

Kun sisäinen valonne kirkastuu, teillä on rohkeutta tietoisesti havaita ja parantaa pimeät salaisuudet, jotka olette kätkeneet tiedostamattomaan itseenne. Sitten kun pimeysharha on parannettu, luontainen viisautenne, voimanne ja rakkautenne paljastuu.

Tämä viisaus, voima ja rakkaus vapauttaa sitten sisäisen rakastavan ja viisaan valaan. Tämä olento on aina ollut siellä, mutta kätkitte sen tiedostamattomaan osaanne suojellaksenne sitä maailmalta, joka ei voisi uskoa valaaseen tai teihin.

Kun parannatte menneisyytenne kunnoittaen sitä, teillä on riittävästi luottamusta itseenne elääksenne nyt-hetkessä.

Nyt-hetkessä toteutatte inkarnaationne syyn.

Nyt hetkessä olette vapaa menneisyyden pettymyksistä ja tulevaisuuden peloista.

Nyt-hetkessä olette paras ja korkein versio itsestänne, joka nyt olette.

Nyt-hetkessä teidän ei enää tarvitse verrata itseänne siihen, joka olitte ennen tai joka teidän pitäisi olla tulevaisuudessa.

Nyt-hetkessä voitte muistaa rakastaa ehdottomasti itseänne, antaa ehdottomasti anteeksi itsellenne ja hyväksyä ehdottomasti itsenne.

Nyt-hetkessä olette vapaa 3D-maailman polariteeteista ja harhakuvista ja kykenette havaitsemaan ykseyden moniulotteisen valon, jota virtaa elämäänne.

Nyt-hetkessä olette kotona, ja olette aina olleet kotona.

Liittykää meihin tuossa nyt-hetkessä.

Arcturuslaiset

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.