UUSI MAA LÄHESTYY NOPEASTI

Andromedalaisia kanavoinut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

27.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme mielenkiintoisessa ajassa. Kaikki nopeutuu – tunnetteko sen? Tämä voi näyttää uuvuttavalta ja liian paljolta niellä, mutta se on oikeasti palkkio. Kollektiivina olette onnistuneet muuttamaan energioita niin nopeasti, että olette päättäneet siirtyä suunniteltua nopeammalle aikajanalle. Me, veljenne ja sisarenne, tarkkailemme ylpeänä, mitä maaplaneetalla tapahtuu. Ylösnousemus tapahtuu suunniteltua nopeammin lineaarisessa ajassa. Samaan aikaan lineaarinen aika häviää. Siksi tunnette usein täysin eksyneenne aika-avaruuteen ja kaikki näyttää tapahtuvan samanaikaisesti yhdessä hetkessä, mitä seuraa seuraavassa hetkessä tunne, ettei mitään tapahdu. Harmonisoidutte uuteen ympäristöön ja viidennen ulottuvuuden lakeihin. Kaikki aikataulut, suunnittelu ja tapaamisista kiinnipitäminen voi tuntua hyvin epämukavalta.

Viidennen ulottuvuuden fyysisyydessä on kyse elämisestä täydellisessä vapaudessa, ykseydessä, aitoudessa ja ehdottomassa rakkaudessa. Rakenteet loppuvat. Rakenteet ovat pitäneet teidät 3D:ssä. Rutiinit, tavat, toistuvat tapaamiset, aikataulut – ne kaikki loppuvat. Sopeudutte uuteen Maahan. Kun uusi valittu aikajana nopeutuu, monet ihmiset tuntevat vielä voimakkaampia tunnepurkauksia, mielen pyörimistä ja raskasta fyysistä kehokipua. Lineaarinen aika parantumisen ja irtipäästämisen läpikäymiseen tiivistyy vielä lisää, kuten myös aaltomallit, jotka tekivät ennen puhdistamisen.

Raskaiden tunnevesien aika on loppumassa. Asutte tulienergiajaksoon. Se on voimakas ja tuntuu tuhoavalta ensin, mutta se vain valmistelee maaperää rakentavaksi tulemiselle. Vanha poltetaan pois maaperän valmistelemiseksi uuden rakentamiselle. Te, urheat valotyöntekijät, olette täällä johtamassa tätä prosessia. Eikä ole mitään kokemusta, jolle voisitte rakentaa näitä uusia malleja. Teidän täytyy vain luottaa intuitioonne. Tällaista maailmaa ei ole koskaan ennen rakennettu fyysisyyteen. Maailmaa jossa on täydellinen tasapaino ja harmonia maskuliinisuuden, feminiinisyyden ja jumaluuden välillä. Pyhä kolminaisuus ilmentyy fyysisyyteen.

Maaplaneetasta tulee taas kerran kokeiluleikkikenttä. Mutta tällä kertaa se luodaan rakkauden, valon ja jumalaisen tahdon kera sen sijaan, että se perustuu pelkoon, vapaaseen tahtoon ja pimeyteen. Tämän planeetan ja ihmiskunnan täytyi käydä läpi kokeilun pimeät ajat kyetäkseen nyt arvostamaan valoa ja luodakseen paratiisin maan päälle. Eläen yltäkylläisyydessä, harmoniassa ja ykseydessä. Yhteisö joka perustuu yksilön vapauteen, joka on osa kokonaisuutta. Ne jotka ovat tehneet työnsä ja ylösnousevat elävässä kehossa ollessaan, ymmärtävät, mitä tämä merkitsee ja millaiselta uusi Maa tuntuu.

Teidän täytyy hyväksyä se tosiasia, että monia sieluja lähtee. He eivät kykene käsittelemään korkeita valokoodeja raskaalla kehollaan, joka on lastattu matalilla pelkotaajuuksilla. Tämä tulee nyt nopeasti, ja teidät on valmisteltu auttamaan monia näitä sieluja tekemään siirtymän toiselle puolelle rakkauden kera ja tunnistaen äärettömyytensä ja kuolemaharha. Kaikki puhdistamisenne ja irtipäästämisenne oli henkilökohtaista valmistautumistanne astumaan todelliseen valotyöntekijärooliinne. Tämä ei merkitse ainoastaan valon ja rakkauden levittämistä elävien keskuudessa, vaan se merkitsee myös sielujen auttamista löytämään valon.

Kulkekaa luottavaisena. Tietäkää, että kaikki on juuri niin, kuin pitäisikin olla. Olemme hyvin ylpeitä teistä. Rakastamme teitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.