JOULUKUUN PORTAALI JA SYDÄMEN SALAINEN KAMMIO

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)

16.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme siirtymässä uuteen tapaan olla ja yhdistyä. Se on näkynyt siellä täällä satunnaisina päivinä, jotka antavat meille maistiaisen siitä, mitä on tulossa, kun siirrymme siihen täysin. Nämä vilaukset tuntuvat laajentuneelta ulottuvuudelta, selkeältä ja fokusoituneelta, hyvin tyyneltä ja rauhalliselta ja ovat täynnä sydämellistä yhteyttä. Parin viime viikon aikana olen kokenut kaksi tällaista ulottuvuudeltaan laajentunutta päivää, ja ne ovat huomionarvoisia. Joka kerta tiesin olevani uudessa tilassa, mutten ollut varma, miten pääsin sinne.

Panin merkille, että tunne täytti tuon kokemuksen: rauhallisuus, tyyneys ja rakkaus. Vanhat asiat olivat vain poissa. Niillä ei ollut vaikutusta. Vuorovaikutukseni noina päivinä perustuivat rakkauteen. Oli avoin sydän, ja avoin sydän säteili jumalaista valoa. Tuomitseminen oli poissa.

Kaikki vuorovaikutus noina aikoina tapahtui rakkaustilassa. Kun harmonisoidumme oman totuutemme kanssa ja siirrymme jumaluuteemme, pystymme kokemaan taajuuksia, jotka on luotu tästä. Tästä alamme saada maistiaisia, kun valmistaudumme siirtymään täysin tähän uuteen tapaan olla nyt-itse. Olemme täysin läsnä ja avoin ja säteilemme tai olemme uutta valoa.

Voimme tarkoituksella siirtyä näin tiloihin päästämällä irti fiksoituneista ajatuksistamme, miten asiat ovat, ja avautumalla mahdollisuudelle. Voimme tuntea tiemme sinne. Aion elää sydän avoimena, luoda avosydämisiä yhteyksiä toisiin ja ankkuroitua tähän tilaan. Olen valmis tähän kokemukseen. Olen halukas päästämään irti siitä, mitä olen ollut, voidakseni olla, kuka olen nyt.

Täysivaltaisina olentoina jotka ovat integroineet jumaluutensa, olemme valmiita.

Kuun alussa oli kävelyllä, kun näin yksinäisen villiruusun kukkivan paljaalla oksalla. Täällä on melkein talvi, enkä ole koskaan nähnyt villiruusun kukkivan tähän aikaan. Sen herkkä kauneus teki vaikutuksen minuun. Se levisi olemukseeni syvällä tasolla.

Muutaman tunnin kuluttua sain viestin, että olin avannut sydämen salaisen kammion. Näin avaimen, joka avasi kammion ulottuvuustilassa fyysisen sydämen yläpuolella. En tiennyt tästä kammiosta, joten minun oli katsottava sitä. Ensimmäisenä löysin valokuvan, joka oli melkein identtinen villiruusun kanssa. Ja sitten oivalsin, mitä tuo villiruusu edusti.

Salainen kammio on paikka, jossa jumalaitsemme asuu. Siellä jumalainen kipinä palaa, ja tuo kipinä on nyt liekki, joka palaa kaunista jumaluuttamme. Olemme yhdistyneet jumaluuteemme. Kaikki luominen ilmestyy esiin tästä salaisesta kammiosta. Tämän kammion avautuminen tuntuu siltä, että olemme kotona. Olemme kotona, koska olemme tuoneet korkeimmat aspektimme sisään, myös jumalaitsemme, ja tehneet niistä osan meitä. Meistä on nyt tullut täysin itsemme, Kristus-itsemme, jumalainen itsemme. Jokainen meistä on luojaolento ihmiskehossa. Olemme päässeet käsiksi uuteen perustaan/malliin. Luomme kaiken alusta – kehomme, itsemme ja maailmamme.

Tämä on kosminen integroituminen, jossa tuomme fyysisyyteen sen osamme, joka tuli tänne tekemään tätä työtä. Nyt tiedämme, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Päästämme irti vanhasta maailmasta, joka ei enää toimi meillä, ja otamme uuden maailmamme käyttöön.

Me kaikki teemme tätä yhdessä, vaikkemme ole tietoisia toisistamme vielä. Tiedä siis, että esittämäsi osa on tärkeä. Ei ole enää tarvetta vähätellä sitä. Luojaolentoina yhdistymme luomaan – jokainen meistä – uusia rauhan, rakkauden ja sydänyhteyden maailmoja. Näen sinut ja yhdistyn kanssasi siellä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.