OLET VALO TIETOISUUSVUOREN HUIPULLA

Kirjoittanut Aluna Joy Yaxk'in, Tähtivanhimmat ja Rauhan herra, Palenquen Pakal (www.alunajoy.com)
29.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Varhaisaamun tunteina tunsin aallon syvää sielukiitollisuutta ja fyysisen kehoni virkistyvän, kun olisin tullut kotiin. Se tuntui kuin vapautumiselta vankilasta, jossa olin ollut hyvin pitkään. Se oli hyvin syvällistä minulle, mutta tunsin myös, että kun avaisin silmäni, se häviäisi ja kadottaisin kaikki yksityiskohdat ja viisauden, joita minulle oli näytetty. Pidin huomioni tässä siinä toivossa, että muistaisin suurimman osan siitä, mitä näin, koin ja ymmärsin tuossa näyssä. Surullista kyllä, se ei pysynyt, ja kadotin sen.

Kun aamu tuli, jaoin kumppanini Raphaelin kanssa sen siinä määrin, kuin pystyin. Hänelläkin on ollut enemmän unia ja lisääntynyttä herkkyyttä muutaman viime viikon. Jatkoin ja jatkoin höpisemistä, koska joskus puhuessamme ihmisille, joihin luotamme, totuus joka oli ankkuroitu sisäämme, tulee ulos. Tästä syystä on tärkeää jakaa hurjimmat näkymme ja tarinamme. Mutta surullista kyllä, tuona päivänä vain kohokohdat tulivat esiin. Luulin, että se oli kadonnut.

Tänä aamuna Tähtivanhimmat ja Rauhan herra, Pakal Votan, tulivat luokseni ja antoivat tämän lähetettäväksi kaikille, jotka huomaavat lukevansa tätä tänään. Tämä on sinulle.

"Ihmisiä on juuri ladattu ja päivitetty – ei vain tietoisuudessa, vaan tällä kertaa fyysisessä todellisuudessanne. Tämä on ensimmäinen askel uuden maamallin alkamisessa ilmentyä elävään aineelliseen maailmaanne. Unelmanne uudesta maailmasta ei ole enää myytti, metafyysinen uskomus tai salaisuus. Siitä on nyt tulossa todellisuutta. Sisällänne on tapahtunut hienovaraisia muutoksia. Alatte tuntea todellisen itsenne ruumiillistuvan.

"Kuuntelemme teitä. Olette halunneet mennä kotiin hyvin pitkään. Tunnemme kamppailunne. Mutta nyt havaitsette, että koti on sisällänne. Se ei ole enää jotain, minkä kuulitte joltain opettajalta, luitte jostain kirjasta tai opitte jossain työpajassa. Se ei ole edes jotain, minkä tiedätte mielellänne. Se on jotain, minkä tunnette sielussanne. Alatte tuntea enemmän toiveikkuutta ja teillä on uuden tason itseluottamusta. Tunnette, että intohimo työtänne kohtaan tässä maailmassa alkaa palata, mutta ei samalla tavalla kun ennen. Tunnette ensimmäisen askeleen uuden ihmismallin ruumiillistumisesta fyysisesti. Olette tehneet kovasti työtä tätä varten. Olette maksaneet valtavan hinnan tästä. Nyt kärsivällisyytenne tuottaa tulosta.

"Tämän päivitetyn ihmismallin ruumiillistaminen on nyt alkanut. Mikään elävä organismi tai rakenne maapallollanne ei pysty estämään tätä prosessia nyt. Eivät edes ne, jotka näyttävät olevan vallassa maailmassanne – aina pienenpieneen virukseen saakka – eivät voi tuhota tätä evoluutio(lumi)vyöryä. Se on ollut kylvettynä, ja nyt se kasvaa ilman vanhoja rajoituksia.

"Jotkut eivät ole tyytyväisiä siihen, että he eivät kykene estämään tätä käännekohtaa. Tuhansien ja tuhansien ihmisten kaikki pienet ponnistukset ovat kasvaneet kriittiseksi massaksi ja täksi ratkaisevaksi kohdaksi evoluutiossanne. Kaikki elämä joka ei pysty menemään tämän syvällisen evoluutiohypyn virran mukana, kamppailevat yrittäessään pitää kiinni uskomusjärjestelmästään, joka perustuu illuusioon vallasta, varakkuudesta ja oikeutuksesta. Tämä ei ole tuomitsemista, vaan havainto. Jokaisella on oma aikansa, ja meidän täytyy sallia jokaisen löytää oikea aikansa antautua ja sallia tämä ylösnousemus- ja transformaatiolahja.

"Tämän suuren kehittymisen vuoksi korkeammalle valotasolle, massoille syöttävät pelkoa kaikin mahdollisin tavoin ne, jotka ovat edelleen valta-, varallisuus- ja oikeutusilluusion vallassa. He ovat pelossa, ja he haluavat teidän pysyvän peloissaan ja unessa, jotta he voivat kontrolloida kehittymistänne eläviksi ja täysivaltaisiksi mestareiksi. Maailmanne on edelleen täynnä keksittyjä tapahtumia, joita suurennellaan kaiken todellisuutta muistuttavan yli, kunnes koko prosessi on valmis.

"Tämä vie vielä monta kuukautta, mahdollisesti vuosia, riippuen siitä, miten nopeasti maailmanne fyysiset rakenteet ilmentävät uusia taajuuksia. Kaikki eivät (yllä mainitut illuusioiden vallassa olevat) pysty saattamaan loppuun tätä prosessia silloin, kun kriittinen massa, käännekohtaprosessi viimeisellään. Heidän kohtalonsa on epävarma tässä kohtaa, mutta näemme myös valtavan elävän ajatusmuodon, jonka on luonut se, mistä olette sanoneet "ketään ei jätetä taakse". Olemme varmoja, että se mitä olette kuvitelleet, luo tilaisuuden heille.

"Työnne on yksinkertaista nyt, kun suurin osa kovasta työstä on takananne. Pysykää maadoittuneena uusiin taajuuksiinne ja totuuteen siitä, kuka todellisuudessa olette ja olette aina olleet. Teidät on synnytetty ulos vanhojen maamallien unohduksen pimeydestä. Totuutenne menee yli jokaisesta esi-isiltä peritystä ohjelmoinnista, karmasta, traumaattisesta kokemuksesta tai menetyksestä tai rajoittavasta uskomusjärjestelmästä, joka teillä ehkä on.

"Olette valo tietoisuusvuoren huipulla. Pysykää vakaasti keskuksessanne, älkääkä menkö pelkoon. Jos kamppailette yrittäessänne pysyä maadoittuneena uudistuneeseen identiteettiinne, löytäkää samanmielistä tukea. Lyöttäytykää yhteen yhdeksi. Astukaa uusiin rooleihinne, kun niitä ilmestyy teille. Älkää yrittäkö puskea eteenpäin, tai työnnätte asioita kauemmas. Virratkaa jumalaisen ajoituksen kanssa tulevissa aalloissa. Jos ette löydä uutta roolianne, pitäkää pintanne omassa totuudessanne, kunnes ovi uusiin rooleihinne ilmestyy esiin. Mutta mikä tärkeintä, pysykää tiukasti tietoisuudessa, joka on täynnä rakkautta ja totuutta, ja sallikaa tämän virrata lävitsenne kaikessa, mitä teette, sanotte ja luotte. Muistakaa, että tätä varten tulitte tänne! Ja olemme tässä kanssanne."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.