MIHIN MATKA JOHTAA MEIDÄT – TOTUUTEEN USKOMUSTEN TUOLLA PUOLEN

Kirjoittanut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com)
27.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ja tähän matka johtaa meidät … totuuteen uskomusten tuolla puolen – kaksi voimakkaasti linkittynyttä unta.

Ensimmäisessä unessa ryhmämme oli mukavalla ja tutulla viidakkoalueella, ja oli matkamme viimeinen päivä. (Useimmat uneni ovat matkaryhmistä.) Keräännyimme yhteen keskustelemaan ja organisoimaan paluumatkasuunnitelmiamme. Mutta tiesimme, että jotain oli tapahtunut ulottuvuudessamme samaan aikaan, kun matkustimme näillä pyhillä paikoilla. Emme tienneet tarkkaan, mitä oli tapahtunut tai miten se vaikuttaisi todellisuuteemme. Yritimme navigoida tätä uutta tilannetta, koska emme tienneet, mihin AIKAAN palata kotiin. Lipuissamme oli vanhat ajat, ja tiesimme, ettei se ollut oikea. Emme olleet varmoja, olivatko ulottuvuutemme tai todellisuutemme jakautuneet, vai oliko meillä nyt pääsy monille eri aikajanoille. Meidän jokaisen täytyi vain päästä oikeaan kotipesään ja oikeaan aikaan, mutta se ei ehkä olisi sama paikka, mistä tulimme.

(Pieni univinkki. Kun heräät, varmista, että tosiaan heräsit etkä vain näe unta, että heräsit. Älä myöskään liiku tai avaa silmiäsi, ennen kuin olet tarkastellut tuota unta. Tällä tavalla voit olla edelleen unessa ja tehdä siitä sillan siihen, missä heräät, ja saat näin oivalluksia unesta ja sen yhteydestä fyysiseen todellisuuteesi. Jos liikut tai avaat silmäsi, saatat unohtaa unen, ja jää vain kaiku tai kangastus tuosta unesta.)

En ole vielä varma, mikä tämän ensimmäisen unen anti on, ja luulen, etten ole vielä valmis jakamaan asioita, joita kulki pääni läpi. Mutta epämääräisesti voin sanoa, että tämä uni tuntui merkiltä tulevasta muutoksesta melkein kaikessa. Kuten aikajanamme, ulottuvuutemme ja myös Maan sijainti aurinkokunnassa. Älä myöskään oleta, että ostamallasi lipulla (entisen todellisuutesi uskomusjärjestelmä) mennään edelleen samaan laskeutumispaikkaan … koska uskomusjärjestelmät muuttuvat ja määränpääsi on saattanut myös muuttua.

Toinen uni ole kerroksinen ja monimutkainen ja nyt taaksepäin katsoessani tiedän, että se oli enemmän näky kuin uni.

Ryhmämme oli erämaa-alueella, kenties Egyptissä. Olimme tiellä, joka ei näyttänyt turvalliselta. (Useimmat ihmiset jotka tuntevat minut, tietävät, että hyvin harva asia pelottaa minua.) Tuntui siltä, että bussi voisi kierähtää tieltä ja pudota alla olevaan jokeen. Se olisi voinut olla Niili. Kerroin Raphaelille (kumppanini), ettei tämä ollut hyvä tilanne. Hän tietää luottaa minuun, kun sanon asioita tietyllä tavalla. Raphael onnistui jotenkin muuttamaan tuon mahdollisesti vaarallisen tilanteen. Tuntui siltä, että hän muutti pyhiinvaelluksemme logistiikkaa, tai käänsi sivua. Melkein kuin muutti aikajanan sellaiseksi, jossa oli eri lopputulos. Tämä kohta linkittyy ensimmäiseen uneen siinä, etteivät liput vie paikkaan, jota olit alun perin suunnitellut.

Pian olimme taas hotellilla. Hotelli tuntui kuin olevan Luxorissa, mutten ole varma. Se oli pyhiinvaelluksen viimeinen päivä, ja juttelimme ryhmän kanssa ja valmistauduimme lentämään kotiin. Menin huoneeseeni valmistautumaan päivälliseen ja konserttiin, joka esitettiin hotellilla. Kun lähdin huoneestani, menin outoja takaportaita, joiden luulin olevan oikotie. Päädyin näyttämön sivuovelle. Äänimies oli siellä (ja todellisuudessa tunnen hänet). Hän kertoi minulle, että yhtyeellä (ei se yhtye, jonka kanssa hän työskentelee nyt) oli vihaongelmia, ja he olivat kaikki valtavan huonolla tuulella. Yhtye oli Styx. (En tiedä mitään tästä yhtyeestä, enkä usko, että todellisuudessa oli kyse heistä.) Saatoin tuntea vihan raskaan painon. Kaikki perääntyivät, koska hekin tunsivat tuon vihan. He soittivat vanhoja kappaleitaan täysin elottomasti, millaista en ollut koskaan ennen tuntenut. He tekivät vain liikkeitä. Mutta ahdistus rakennuksessa oli kuvottavaa.

Livahdin ulos rakennuksesta päästäkseni pakoon tuota energiaa, ja päädyin ihanalle, valoisalle ja kuivalle puutarha-alueelle. Siellä istui kaksi olentoa pöydässä ja vain odotti. (En tiedä, keitä he ovat reaalielämässä.) He tuntuivat ryhmän jäseniltä, mutta hämmentävästi tiesin, etten tuntenut heitä. He olivat kypsään ikään ehtinyt pariskunta. Miehellä oli hopeanharmaat, laskeutuvat hiukset, ja naisella oli mustaharmaat hiukset. Energia virtasi heistä hyvin kauniisti.

Istuuduin heidän viereensä, ja nainen katsoi minua, kun aloin vuodattaa, miltä minusta tuntui tämänhetkisessä fyysisessä maailmassa. Kerroin hänelle, että tätä vain olen nyt ja mitä olen ollut entisissä elämissä – opas, viestituoja tai oraakkeli. Kerroin hänelle, miten eksynyt ja hyödytön tunsin olevani tänä vuonna. Tiedän, että tunnen tämän vuoden menetykset, aivan kuten monet muut. Kerroin hänelle, että kaipasin työskentelyä pyhillä paikoilla, jotka ovat kutsuneet sieluani hyvin voimakkaasti, ja kaipaan noita ryhmiä. Mutta hän sanoi vain, että kaikki tulee olemaan ok. Suurin piirtein tuolloin tiesin, että en ollut enää matkaunessani ja että ylösnousseet mestarit ottivat kontaktin minuun ja auttoivat. Ja sitten aloin herätä ja tuli selväksi, että he olivat ylösnousseita mestareita, ja kenties kaksi ryhmiemme monista suojelijoista.

Pieni vinkki unennäöstä ylösnousseiden mestareiden kanssa … Ylösnousseet mestarit opettavat sinua uniaikana, jos nukkumaan mennessä annat itsesi "valon puhtaiden ylösnousseiden mestareiden" käyttöön. (Ei mitään enempää tai vähempää) He rakastavat opettaa uniajassa, koska täydellistä totuutta välitetään puhtaassa muodossaan ja se voi ohittaa kaikki ennakkoluulot, ohjelmoinnit ja vastustukset, mutta he eivät koskaan työskentele kanssasi ilman täydellistä lupaasi. He eivät myöskään koskaan kerro, mitä pitää tehdä, tai lähetä sinua henkiseen tehtävään. He opastavat tietoisuuttasi, jotta voit löytää vastaukset itse. Mestarit haluavat näyttää kuvien ja taajuuksien yhdistelmiä, upotettuna yksinkertaisiin mutta rajoittaviin sanoihin. Useimmiten herätessä ympärilläni on vain heidän energiansa ja "kaiku" heidän antamastaan viestistä. Useimmiten viestit ylittävät mielikuvitukseni tai tietoisuustasoni vastaanottamisen hetkellä. Tästä syystä homma toimii hyvin uniaikana. Mutta tällä kertaa muistin monia yksityiskohtia, mikä yllätti minut.

Herätessäni oivalsin, että tämä uni oli näky, ja kumpikin uni oli viesti siitä, mitä on pian tulossa. Ylösnousseet mestarit eivät koskaan kerro täsmälleen, milloin, miten tai mitä on tulossa, koska se puuttuisi heräämiseemme ja ylösnousemukseemme, mutta he antavat vihjeitä ja opastavat meitä. Niinpä kiinnitän huomiota pääkohtiin. Pääkohdat toisessa unessa olivat vaarallinen tie, hutera bussi, todellisuuden tai aikajanojen muuttuminen ja kapean portaikon kulkeminen oikotienä (oikotiet tekevät harvoin, jos koskaan matkasta nopeampaa) … astuakseen vain vihamereen … mutta loppujen lopuksi kaikki on ok.

Kumpikin uni koski pyhiinvaelluksen viimeistä päivää, jonka tunnen merkitsevän, että olemme melkein saaneet pakattua vanhan Maan mallin ja valmistaudumme lopulliseen siirtymiseen uuteen sykliin. Tämä kohta oli todella innostava minulle.

Kun heräisin toisesta unesta, ympärilläni oli paljon uutta lunta, johon tunsin kietoutuvani. Olin hyvin kiitollinen tästä, kun uneni yhdistyivät ja tulivat selkeämmäksi ja lisää merkitystä paljastui.

Tällä erää maailma vaikuttaa menevän vanhaa, kapenevaa polkua energiaan, joka käyttää edelleen voimaa ja on vihainen, koska se ei halua päästää irti vanhoista lauluistaan. Olen varma, että olet huomannut, että nykyään on vaikea puhua monien ihmisten kanssa, koska siihen mikä ennen oli pelkkä mielipide-ero, voi nyt saada vihaisen ja loukkaavan vastauksen. Voin nähdä, että voimankäytön maailma käyttää vanhojen tapojen viimeistä ripettä. On tärkeää olla jäämättä kiinni tai kietoutumatta moniin häviäviin todellisuuksiin, ja antaa niiden vain romahtaa. Pidä mielessä, että jotkut näistä todellisuuksista saattavat olla sellaisia, joista sinäkin pidät kiinni. Olen varma, että te jotka luette tätä tänään, olette tehneet hyvin syvää introspektiota viime kuukaudet.

Kun vanha maailma romahtaa, meillä on jo jalat uuden Maan mallissa, vaikkemme ehkä tiedä, mitä se merkitsee tai milloin tai missä se on. Mutta silti astumme uuteen tilaan, jota emme pysty kuvittelemaan nyt. Kaikki mikä on vanhaa ohjelmointia, romahtaa, ja on menneisyyden rakastamista päästää siitä irti. Tämä energia kierrätetään, koska mikään ei koskaan katoa. Näemme, mitä tapahtuu, kun vanha maailma alkaa ohittaa voimankäytön ja tulla aidon voiman maailmaksi, jossa emme luo voimaa käyttäen, vaan totuudella, joka on rakkautta … ja … kaikki tulee olemaan ok.

Uskomusjärjestelmät muuttavat muotoa hämmästyttävällä vauhdilla. Minusta on kiehtovaa, miten pystymme kasvamaan sen yli, mihin ennen uskoimme intohimoisesti ja mitä pidimme hyvin rakkaana. Uskomukset (ja tiede) kehittyvät aina. Se mitä tiesimme 100 vuotta sitten, on hyvin eri asia kuin, minkä tiedämme todeksi nyt. Ja se minkä tiedämme todeksi nyt, ei ole totta enää tulevaisuudessa. Ja hyppäämme jatkuvasti pää edellä uusiin todellisuuksiin, joita emme tienneet edes olevan ennen kuin nyt. Matkamme päivittää uskomuksiamme, mikä saa meidät tuntemaan, että elämme juoksuhiekassa, aina epävarmana mutta uteliaana. Se pyytää jatkuvasti meitä poisoppimaan asioita, päästämään irti, ja koko ajan avautumaan uusien mahdollisuuksien valtavalle ja tuntemattomalle tilalle. Tämä on matka, jolle emme olisi koskaan suostuneet lähtemään tietäen tämän – tietäen, ettei jalkojemme alla ollut vakaata maaperää – ja kuitenkin teemme sen uudestaan ja uudestaan. Olemme vahvoja ja rohkeita henkiä hyväksyäksemme, että emme ole yhtä kuin uskomuksemme. Ja tähän matka johtaa meidät … totuuteen uskomusten tuolla puolen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.