2020-RITSA – JA MITÄ SINUN TARVITSEE TIETÄÄ

Kirjoittanut Aluna Joy Yaxkin + Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)

21.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutaman kuukauden syvän näkemisen, itsepohdiskelun ja merkittävien havaintomuutosten jälkeen … minusta tuntuu, että tämä viesti on valmis julkaistavaksi.

Olemme saattamassa pian loppuun ne seitsemän vuotta, jotka ovat kuluneet eeppisen Maya-kalenteritapahtuman jälkeen 2012. Maya-kalenterissa "seitsemän" on universumin keskus ja keskimmäinen vuosi ensimmäisessä 13 vuoden syklissämme vuoden 2012 jälkeen. Se on paikka, jossa meillä on ollut pääsy kumpaakin maailmaan samanaikaisesti – henkimaailmaan ja aineelliseen maailmaan. Ja olemme todellakin tunteneet äärimmäisyyksiä ja jakautumista elämämme kaikissa osissa, mikä sai aikaan "saadaan tehtyä" -mentaliteetin ja "peruutuskulttuurin" (suom. huom. "cancel culture" jossa lakataan tukemasta ihmisiä, erityisesti julkkiksia, tai epähyväksyttäviksi tai ongelmalliseksi koettuja tuotteita).

Näen, että se mitä aloitimme tuona ratkaisevana ajankohtana 21.12.2012, mikä meni täysin yli ymmärryksemme, on vasta nyt alkamassa saada muotoa tietoisuudessamme. Näen, että tästä eteenpäin alamme ymmärtää, mitä tämä uusi sykli tarjoaa meille. Lopultakin! Koemme kaaosta ja hämmennystä, jota aiheuttaa täydellinen irtipäästäminen vanhoista maamalleista. Tämän massatietoisuuspysähdyksen jälkeen alamme ymmärtää, miten voimme ilmentää uusia tietoisuusmuotoja, jotka perustuvat puhtaaseen tietämiseen (tunnettiin ennen "uskomuksena", joka on nyt vanhentunut), ja maadoittaa ne aineelliseen maailmaan. Hengestä ja eetteristä tulee nyt hyvin, hyvin todellista. On tämän uuden syklin hyvin mystinen risteys, jota emme koskaan enää koe. Vuonna 2020 menemme eteenpäin pidemmillä ja rohkeammilla harppauksilla, kuin koskaan aiemmin. Synnytämme kokonaista aikakautta.

Maya-syklien perusteella …

Aikasyklien keskikohdat ovat uskomattoman voimakkaita ja voivat synnyttää valtavia ja ratkaisevia kohtia, jotka ravistelevat välimaastoa … mitä oli ja mitä tulee olemaan.

Ensimmäinen 13 vuottamme tässä uudessa aikakaudessa on puhtaan hengen sykli. Se muodostaa vuodet 2012–2025. Ratkaiseva keskikohta on 2019. Alamme nähdä vuoden 2020 myötä tietoisuudessa radikaalia ja henkeäsalpaavaa liikettä eteenpäin.

Ensimmäiset 20 vuottamme uudessa aikakaudessa on ilmentämisen ja aineellisen maailman sykli. 20 vuoden aikasykliä kutsuaan nimellä "katun". Se ulottuu vuosille 2012–2032. Ratkaiseva keskikohta tässä 20 vuoden syklissä on 2022. Alamme nähdä liikettä ja ankkurointia aineellisessa maailmassa vuoteen 2023 mennessä.

Tähtivanhimmat sanovat: "Rakennatte uutta maailmaa suoraan ilmasta, rakennatte maailmaa tietoisuustyhjiössä. Lähempänä totuutta, rakennatte uutta maailmassa, johon ei ole ankkuroitu uutta aikaa tai uutta tietoisuutta … ainakaan vielä. Tätä uutta aikaa täytetään uusilla taajuuksilla, joita ette ole koskaan ennen tunteneet. Ja teette tämän ensimmäistä kertaa säilyttäen fyysisen kehon. Teitä ikään kuin pyydetään rakentamaan uutta maailmaa silmät sidottuna, leijuen avaruudessa, ilman gravitaatiota, ohjeita tai kompassia opastamassa. Kuitenkin te teette sitä!"

Ei ole mikään yllätys, että tämä ratkaiseva keskikohta-aika osoittautuu hyvin räjähdysherkäksi ja hämmentäväksi, ja se transformoi aineellista maailmaamme ja kollektiivitietoisuuttamme. Vanhan koulukunnan ohjelmointi on nyt lähes poissa. Identiteettiparannukset ovat nyt täydessä vauhdissa. Meistä on tuntunut hyvin jakautuneelta tai polarisoituneelta, myös itsessämme. Kamppailemme monin tavoin uuden identiteettimme synnyttämisen kanssa ja kyseenalaistamme syvästi aiemman identiteettimme. Emme ole se, kuka olimme ennen.

Kun harmonisoidumme uuden esiintulevan itsemme kanssa, tunnemme myös syvempää sisäistä vahvuutta, itseluottamusta ja yleistä positiivisuutta. Pystymme pääsemään käsiksi laajempaan näkemykseen kosmisesta viisaudesta. Kaikki tämä on enemmän ulottuvilla ja voimaantuneempaa, kun sitä suojaavat verhot on nostettu. Muista … henkinen tyhjyys – ilman huippuja eikä alhoja – edeltää vain uuttaa transformaatiotasoa. Meillä on ja käymme läpi "nonstoppina" lukemattomia uudelleenkalibrointeja tässä keskikohta-ajassa.

"On aina tärkeää tietää, kun jokin on tullut loppuun. Ympyröiden sulkeutuminen, ovien sulkeutuminen, vaiheiden päättyminen – sillä ei ole merkitystä, miten kutsumme sitä. Sillä on merkitystä, että elämässä jätetään menneisyyteen ne hetket, jotka ovat ohi." –Paulo Coelho

Ja olemme kaikki tienneet jo pitkään, että meidän täytyy jättää menneisyyteen se, mikä kuuluu historiaamme, ja olla raahaamatta sitä tulevaisuuteen. Vaatii rohkeutta lähteä pois ja olla katsomatta taakseen. Joissain tapauksissa ainoa vastaus parantumiseen on poistua tuosta tilanteesta.

Kun riennämme vuotta 2020 kohti, vasta alamme ymmärtää, mitä tämä uusi aikakausi tarjoaa meille. Odotus on ollut pitkä … mutta kun sanon tämän, mietimme myös, olemmeko valmiita … kumpikin totta. Olemme nyt uudella rajalla, ja olemme tämän uuden aikakauden pyhiinvaeltajia. Se on nyt ulottuvillamme, ja se vain odottaa, että avaamme silmämme ja näemme sen. Tässä keskikohta-ajassa meillä on pääsy menneisyyden kestävään viisauteen ja tulevaisuuden mieltä laajentavaan visioon ja luovaan energiaan.

Sain kurkistuksen muutamaan kohtaan, jota alamme kokea pian. Näyttää siltä, että suhteemme aikaan ja perspektiivimme muuttuu dramaattisesti. Tämä seikkailu vasta alkaa nyt. Se tuntuu mukavalta ja pelottavalta, ymmärrettävältä ja hämmentävältä ja kodilta mutta hyvin vieraalta. Tunnemme turvaa jalat painettuna muinaisviisauteen, muttemme vielä tunne olevamme täysin valmis tulevaisuuteen. Energia kollektiivitietoisuudessa on säälimätöntä, eikä ole mitään tapaa meditoida tietään ulos ongelmista, joita haluaa välttää. Sopeudumme ja arvioimme uudelleen jatkuvasti monien todellisuustarkistusten myötä ja kysymme: "Kuka olen nyt?" pysyäksemme mukana.

Kun hulluudesta tulee syvällekäyvempää, ja siitä tulee, maailma on välttämättömässä ja täysimittaisessa romahduksessa, kun me samanaikaisesti harmonisoidumme korkeampaan taajuuteen. Silmiämme väännetään auki valmisteluna vuoden 2020 laajempaan fokukseen. Jotkut ihmiset tuntevat olevansa ekstraherkkiä Maan energioille, aurinkovirtauksille ja planeetta-asetelmille. Muutokset kollektiivitietoisuudessa saavat meidät keikkumaan kuin korkki myllertävässä meressä. Meistä näyttää tulevan hyperreagoivia ja hyvin herkkiä.

Saatamme tiedostaa, että toiset eivät ole nähneet, kuka olemme. Tämä voi saada tuntumaan, että olemme näkymätön ja toisten tiedostamattomat teot (vaikka miten hyvää tarkoittavat) mitätöivät meidät. Kaikki tämä saa helposti aikaan loukkaantuvan ja jakautuneen kulttuurin. Kaikki mistä loukkaannumme näissä energioissa, ovat asioita, jotka on tehokkaasti lakaistu menneisyyden vanhentuvan nukkamaton alle. Helposti "pimahtavien" ihmisten mukana tulee se lahja, ettemme voi enää sivuuttaa syvimpiä ongelmiamme. Tulee yksinkertaisesti liian tuskalliseksi kieltää, että eroavilta perspektiiveiltä puuttuu samanarvoisuus. Meillä on nyt parantuminen käsillä.

Meillä on portaali, jossa voimme luoda sydämen puhtaasta ytimestä, ja tulee hyvin vaikeaksi samaistua enää historiaamme. Meidät vapautetaan. Tämä tuo ison lisäyksen aktivismiin, joka on täynnä uutta positiivista ilmettä. Vaaditaan supertinkimättömyyttä itsen osalta. Raivomme ja stressimme on suuri katalyytti, joka antaa meille 2020 näkökyvyn kohdata kaikki ne asiat, jotka ovat epäharmoniassa luonnonlain kanssa. Kundaliinijoogaopettaja ja kirjailija Angela Ditch ikuisti tämän ajatuksen parhaiten kirjoittamalla näin: "Stressin on tarkoitus olla ritsa, joka sinkoaa meidät toistuvien kaavojemme vetovoiman yli." Tämä saa meidät suurimpaan globaaliin myrkynpoistoon, josta olemme tienneet tässä elämässä. Muista, että tämä on osa prosessia.

Näemme myös eläviä unia, paljon kuin 3D-shakkipeliä, jossa on monia skenaarioita ja lopputuloksia, jotka muuttavat todellisuuksia yllättävillä tavoilla. Kun näemme läsnä olevasta hetkestä käsin koko ajan emmekä menneisyydestä tai tulevaisuudesta, maailma ei näytä tai tunnu hullulta tai polarisoituneelta. Se näyttää monilta päteviltä perspektiiveiltä. Olemme astumassa maailmaan, jossa monet näkemykset tietystä aiheesta ovat kaikki totta. Totuudesta tulee monikerroksista ja moniulotteista, ja sitä täytyy katsoa korkeammasta ja laajemmasta perspektiivistä nähdäkseen yhtenäisen energian ja yhteydet vastakkaisten mielipiteiden välillä. Meillä on superkyky siirtyä haasteiden läpi syvemmän ja nopeamman antautumisprosessin myötä. Muista … olemme kouluttaneet itseämme pitkän aikaa toimimaan selkeästä ja ehdottomasta taajuudesta käsin.

Lineaariset aikajanat rajoittavat meitä aina vain vähemmän. Alamme siirtyä elämään kaikessa ajassa samanaikaisesti. Meillä on nyt aikaikkuna, josta vetää käyttöömme suurta ja ajatonta viisautta kaukaisesta menneisyydestä. Voimme päästä käsiksi rauhaan, tinkimättömyyteen, tasapainoon, rakkauteen, viisauteen jne. elämällä yksinkertaisesti ja tietoisesti. Innostavin asia jonka näen tässä (ja esimerkki siitä, mikä on mahdollista), on, että voimme vetää esiin sen puhtaan ja turmeltumattoman maaympäristön, joka oli hyvin kaukaisessa menneisyydessä. Niitä sieluja joilla on jumalainen tarkoitus huolehtia ympäristöstä, kutsutaan työskentelemään tällä alueella. Mutta tämä esimerkki siitä, miten voimme toimia menneisyydestä käsin, on vain yksi tuhansista tavoista käyttää menneiden aikakausien puhtautta puhtaana perustana uudelle aikakaudelle. Pääsemme käsiksi menneisyyteen ja luomme tulevaisuutta samanaikaisesti. Pystymme tekemään sillan kehon ja hengen välille samanaikaisesti. Pystymme myös pääsemään käsiksi muihin ulottuvuuksiin samanaikaisesti.

Jos olet valon palvelija ja lähettiläs Maalle ja ihmiskunnalle (te kaikki jotka luette tätä … kyllä, sinä), on erittäin tärkeää olla, kuka olet , olla joka hetki korkein tietoisuusmuoto, johon pystyt – ei mikään peili-ilmaisu energiasta, joka ei resonoi korkeampaan itseemme. Jos olet empaatti, sensitiivi tai jättimäinen kosminen sieni, tämä haaste on suurempi. Eikä minun tarvinnut sanoa tätä, koska tunnet sen jo. Haluat tuoda parhaan itsesi maailman näyttämölle ja lisätä uutta tasapainon, rauhan ja ehdottoman rakkauden tietoisuutta. Jos eksymme tämän hämmentävän tietoisuuspysähdyksen suohon, on yksinkertaista tietää oma totuutemme. Ennen kuin reagoimme, otamme vain hetken ja kysymme itseltämme: "Mikä on minua … ja mikä ei ole minua?" Tunnemme koko luomakunnan/luomisen, ja se on sotkuista. Siis tämä on mantramme, kun tunnemme hulluuden nousevan itsessämme.

Alamme yhdistyä olemaan yhtä kaiken elämän kanssa – riippumatta siitä, miten jakautuneelta se näyttää tänä päivänä. Nousemme kaikista menneisyyden väärinluomuksista ja kaikista parhaista aikomuksista. Olimme kaikki osallisena siinä, miten historia ilmentyi. Olimme unessa vanhan syklin ohjelmoinnissa, joka on nyt vanhanaikaista. Nyt on kyse muutoksesta. Kaikki annetaan anteeksi. On erittäin tärkeää muistaa tämä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.