MAYOJEN 20-YLÖSNOUSEMUSPROSESSI ALKAA PIAN (14.4.–3.5.2021)

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
10.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suom. huom. en ole perehtynyt Maya-kalenteriin tai -perinteeseen enkä tunne sanastoa, joka niistä on vakiintunut suomen kieleen, joten voin käyttää "vääriä" sanoja. Energia edellä mennään jälleen, ja sanat seuraavat perässä.

Kaksikymmentä päivää, 14.4.2021 lähtien, ihmiskunta kulkee kosmisen chakrajärjestelmän läpi, ja se aktivoi kundaliinimme. Nämä päivät ovat voimakkaita ja aktivoivia, kun yhdistämme menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Ne ovat voimakkaampia kuin päiväntasaus tai x-luokan auringonpurkaus … mutta 20 päivää peräkkäin! Pyhän Maya-kalenterin (Tzolk'in) keskisarake edustaa ihmiskehon selkärankaa ja Maan ydintä, joka kulkee pohjoisesta etelään.

Ylösnousemusprosessi alkaa näinä 20 ydinpäivänä, mikä polttaa pyhää tulta chakrojemme läpi. Tämä energia laskeutuu Maahan Suuresta keskusauringosta ja Jumalasta (Hunab Ku). Nämä energiat palaavat joka 260. päivä aina uudestaan ja uudestaan, mutta joka kerta taajuus nousee. Nämä 20 päivää ovat enemmän kuin voimakkaita tänä ratkaisevana ja ainutlaatuisena aikana, jolloin meidät on työnnetty mukavuusalueidemme yli, eikä meillä ole energiavaroja kontrolloida asioita, joita yritämme olla kohtaamatta. Kuitenkin … Maya-ydinpäivät voivat auttaa ankkuroimaan ja ilmentämään uusia taajuuksia muotoon, jos niiden kanssa työskennellään tietoisen aikomuksen kera. Tätä haluamme selittää tässä. Se on vähän mutkikasta, joten toivottavasti et putoa kärryiltä. ;)

Nämä 20 voimakasta päivää alkavat 14.4. Meitä pyydetään omaksumaan tämä pyhän tulen koe/koettelemus, nostamalla taajuutta sisältääksemme enemmän energiaa ja valoa, kuin koskaan aiemmin. Meitä pyydetään löytämään uusi tasapaino ja ankkuroimaan korkeamman itsemme suuntautumispiste. On aika tulla itsevoimaantuneeksi ja suojelluksi, antamatta heikentyvien vanhojen ohjelmien häiritä.

Tulee viisi energiasykettä, jotka polttavat viiden Maya-chakran läpi – eli kruunu, kurkku, sydän, solar plexus ja juuri. Jokainen syke sisältää neljä päivää, ja jokainen päivä sisältää yhden neljästä suunnasta (itä, pohjoinen, länsi ja etelä).

Näiden 20 päivän aikana tapahtuu seuraavaa …

Uusi kosminen energia jota tulee Suuresta keskusauringosta, alkaa laskeutua fyysiseen kehoomme, kruunuchakrasta alkaen.

Samaan aikaan vastikään päivitetty energia jota tulee Maan ytimestä, alkaa nousta fyysiseen kehoomme, alkaen juurichakrasta. Tämä prosessi on hyvin samanlainen kuin salaman iskeminen maahan. Kun salama tulee taivaalta, Maan energia kurkottaa ylöspäin kohtaamaan laskeutuvan salaman. Tämä laskeutuva kosminen energia ja nouseva fyysinen energia saavuttavat toisensa hyvin voimakkaassa keskipisteessä … sydämessämme! Rakastan tätä. Sydän on keskusten keskus.

Sitten uusi kosminen energia joka laskeutuu Suuresta keskusauringosta, jatkaa chakrojemme läpi, kunnes se on maadoittunut fyysiseen kehoomme ja ankkuroitu Maan ytimeen. Ylösnouseva fyysinen energiamme nousee myös sydämen ja kruunun kautta ylöspäin, kunnes se saavuttaa Suuren keskusauringon ja ankkuroituu siihen. Tämä prosessi kestää 20 päivää.

Perinteisimmät Maya-seremoniat alkavat kutsumalla seitsemää pääsuuntaa ja lähettämällä rakkautta niihin.

Kaiken elämän suuri luoja, Hunab Ku.

Taivaiden sydän.

Maan sydän.

Idän sydän.

Pohjoisen sydän.

Lännen sydän.

Etelän sydän.

Sydämien sydän, tai keskus.

Ehdotamme, että aloitat jokaisen päivän kunnioittamalla näitä pääsuuntia ja koko luomakunnan Jumalaa suurella rakkaudella ja nöyryydellä.

Ensimmäinen syke on 14.4.–17.4. Nämä päivät ovat 4 Imix, 5 Ik, 6 Akbal ja 7 Kan. Tämä ensimmäinen vaihe aktivoi kruunuchakrasi Suuresta keskusauringosta ja juurichakrasi Maan ytimestä. Nämä päivät aloittavat suuren luomismeren, hengittävät elämää tähän prosessiin, vapauttavat valtavasti viisautta sisäisen temppelimme syvyyksistä ja kylvävät tämän prosessin aikomussiemenen. Tämä aloittaa prosessin, joka yhdistää taivaan Maahan sisällä. Jos kiinnitämme huomiota, voimme kokea valaistuneen tietoisuuden välähdyksiä, ja meistä saattaa tuntua hyvin kohotetulta.

Toinen syke on 18.4.–21.4. Nämä päivät ovat 8 Chicchan, 9 Cimi, 10 Manik ja 11 Lamat. Tämä toinen vaihe aktivoi kurkkuchakran laskeutuvalla kosmisella energialla ja solar plexuksen Maan ytimestä kohoavalla energialla. Nämä neljä päivää alkavat kerätä perustavanlaatuista viisautta. Alamme päästää irti, kuin menneisyyden kuolema, ja asettua linjaan puhtaan parantavan luomisen kanssa, aktivoiden ja muuttaen viisauden käytettävään muotoon. Poistumme mentaalisesta maailmasta ja astumme henkimaailmaan.

Kolmas syke on 22.4.–25.4. Nämä päivät ovat 12 Muluc, 13 Oc, 1 Chuen ja 2 Eb. Tämä kolmas vaihe aktivoi keskipisteemme, sydämemme, nyt tasapainossa kosmoksen ja Maan välillä. Nämä päivät käynnistyvät luomisen kosmisella kuuenergialla. Informaatio jalostetaan hengen kautta niin, että siihen päästään käsiksi. Joitain syvempiä ongelmia voidaan laukaista tunteiden ja lisääntyneen herkkyyden myötä. Voimme joko tuhota tai luoda valtavassa sydämessä. Se aloittaa alusta-aloittamisprosessin. Terveys vaatii huomiota.

Neljäs vaihe on 26.4.–29.4. Nämä päivät ovat 3 Ben, 4 Ix, 5 Men ja 6 Cib. Tämä neljäs vaihe aktivoi nyt solar plexuksen Suuren keskusauringon laskeutuvilla energioilla. Se aktivoi myös kurkkuchakran Maan ytimestä kohoavilla energioilla. Nämä neljä päivää alkaa aktivoinnilla nimeltään "valopilarit". Siinä Maan energia alkaa kutoutua yhteen Suuren keskusauringon energian kanssa. Tässä vaiheessa on myös shamaanimaista viisautta, joka on ajatonta. Meillä on pääsy luonnonvoimien korkeampiin muotoihin kosmoksessa, ja pystymme ankkuroimaan ne käyttökelpoisempaan muotoon Maahan. Tässä kohtaa myös todellinen työ alkaa. Mutkikkaat ihmissuhteet voivat tuntua hankalilta, kun liitelemme laajemman vision ja selkeyden kera palvelustamme maailmassa. Saamme uudet rajat, joilla on korkeampi standardi. Tämä laukaisee rehellisemmän itseluottamuksen, mikä auttaa meitä rentoutumaan auktoriteettihahmojen osalta, luopumatta henkilökohtaisesta voimastamme. Näiden päivien aikana voimme oppia edistämään todellista yhteisöä, jos siihen keskitytään.

Viides ja viimeinen vaihe on 30.4.–3.5. Nämä päivät ovat 7 Caban, 8 Etznab, 9 Cauac ja 10 Ahau. Tämä viides vaihe aktivoi juurichakran Keskusauringosta laskeutuvilla energioilla. Se aktivoi myös kruunuchakran Maan ytimestä nousevilla energioilla. Nämä neljä päivää on korkeinta taajuutta 20 päivämerkissä, ja ne tarjoavat eniten evoluutiota, mutta ne voivat myös laukaista syvintä työtä. Edistyksellisiä ja kiistanalaisia luomuksia voi syntyä suuren vakaumuksen kera, mutta haasteena on pitää ne kasassa. Saatamme tarvita tilaa kohdata monia uusia asioita, jotka heijastuvat meille takaisin maailmapeilistä. Jos fokus on yhteisössä, voimme kehittää yhteistyötaitoja, sen sijaan että täytyy rajoittua omaan etuun vs. itsensä uhraamiseen. Salamavälähdyksenomaista selkeyttä voi tulla omaan sisäiseen totuuteen liittyen. Saatamme kyetä vastaanottamaan viisautta fyysisistä tai eetterilähteistä. Voimme olla pettyneitä epärealistisiin odotuksiin, joita jalostunut idealismimme voi luoda. Nämä ovat neljä hyvin henkistä päivää, joissa puhdistuminen nousee etualalle ja aktivoi sisäisen parantajamme.

Kahdenkymmenen ydinpäivän päätyttyä olemme aina vähän puhki, ja meistä saattaa tuntua vähän pakahtuneelta. Olemme omaksuneet niin paljon niin lyhyessä ajassa, että meidän tarvitsee ehkä pysähtyä hengittämään ja antaa kaiken asettua. Älä yritä pakottaa itseäsi ymmärtämään mitään ensin, koska tehdessäsi sen työnnät viisauden pois. Salli tämän kaiken vain asettua kehoosi, Suuren keskusauringon ja Maan ytimen ankkuroituessa sisällesi. Sitten kun saat vähän etäisyyttä näihin 20 päivään, voit katsoa taaksepäin ja ymmärtää, missä olet kasvanut ja mitä on tapahtunut näinä voimallisina päivinä.

Pidä mielessä, että näitä 20 ydinpäivää voisi tarkastella monista perspektiiveistä. On kerroksia kerrosten sisällä ja syklejä syklien sisällä, äärettömässä pallomaisessa ajassa. Tämä on vain sen valtavan tietokirjan etusivu, johon meillä kaikilla on pääsy. Pidä silmäsi ja sydämesi avoimena. Tämä on energiaa, jonka läpi kuljemme kaikki yhdessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.