ELÄMÄ ON JUHLA-ATERIA NAUTITTAVAKSI TÄYSILLÄ

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

25.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuvitelkaa edessänne juhla-ateriapöytää, jossa on kaikenlaista ruokaa, mitä voitte kuvitella. Kaikki on kauniisti esillä, lajeja on rajattomasti ja voitte ottaa, mitä haluatte, ja niin paljon kuin haluatte. Kuitenkin ennen kuin pääsette ruokapöytään, teidän täytyy valita lautanen, jolle otatte ruokaa. Saatavillanne on erikokoisia lautasia, hyvin pienestä lautasesta suureen lautaseen. Valitsemanne lautanen määrittää, miten paljon ruokaa voitte ottaa juhlapöydästä itsellenne.

* Vaikka näkisivät nälkää, jotkut ihmiset valitsevat pienimmän lautasen ajatellen, etteivät he ansaitse enempää.

* Toiset valitsevat pienen lautasen, koska he pelkäävät, että ihmiset pitävät heitä ahneena.

* Toiset valitsevat suurimman lautasen – ei siksi, että he ajattelevat ansaitsevansa enemmän, vaan koska he pelkäävät, että ruoka viedään pois, ennen kuin heillä on tilaisuus syödä kyllikseen.

* Jotkut uskovat, että he tosiaan ansaitsevat eniten pöydästä ja haluavat tietää, että heillä on enemmän kuin muilla

* Jotkut eivät ota lautasta lainkaan, koska he eivät ajattele juhla-aterian olevan heitä varten.

* Ainoastaan harvat valitsevat haluamansa lautasen pelkästään siksi, että se miellyttää heitä.

Juhla-ateriapöytä edustaa sitä rajatonta yltäkylläisyyttä, joka on ulottuvillanne henkisesti, energeettisesti ja aineellisesti, ja lautaset edustavat sitä, minkä kykenette hyväksymään elämäänne rakkautena, ilona ja yltäkylläisyytenä. Riippumatta sen lautasen koosta, jonka uskoisitte valitsevanne, ja siitä miten paljon ruokaa laittaisitte lautasellenne, valintanne määrää se, miten paljon uskotte ansaitsevanne elämän juhla-ateriapöydästä. Jos katsotte omaa elämäänne juhla-ateriana, voitte kenties nähdä, että teidän on aika valita suurempi lautanen. Nimittäin jos teillä ei ole mitään riittävästi elämässänne, kyse ei ole siitä, ettei sitä ole ulottuvillanne, vaan teidän täytyy päättää yhdistyä enempään sitä, mitä haluatte, ja vastaanottaa se.

Universumin yltäkylläisyydellä ei ole rajoja, ja sitä ihmisten on erittäin vaikea hyväksyä. Eläessänne yhteiskunnissa joissa vain muutamat näyttävät nauttivan kaikesta "parhaasta" ja "enemmästä", monet teistä tuntevat, että on vain tietty määrä eikä ole riittävästi kaikkien saamiseksi kaikkea. Ja tosiaankin, jos kaikilla olisi tilaisuus saada kaikkea, ei olisi tarvetta tai tilaisuutta vertailla.

Riippumatta siitä, missä olette elämässänne, päättäkää katsoa mahdollisuusjuhla-ateriaa ja opetelkaa nauttimaan pidoista, jotka on katettu eteenne. Valitkaa suurin lautanen, joka miellyttää teitä, ja täyttäkää se sitten kukkuralleen. Vaikka olisitte aiemmin valinneet pienen lautasen, voitte muuttaa valintaanne koska tahansa ja päättää nauttia sen rajattoman juhlapöydän runsaista lajeista, jonka universumi tuo ulottuvillenne joka päivä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.