ANTAKAA TOTUUDEN KASVAA JA VIRRATA

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

19.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Totuus on todellisuutenne perusta – uskomusten, ajatusten ja tekojen kokoelma, joka sallii todellisuutenne ottaa muodon. Kun ymmärryksenne itsestänne jumalaisena olentona kasvaa, tämä totuus kasvaa ja uusi totuus virtaa sisään. Kasvaminen ja virtaaminen käynnistää jumalaiseksi, eheäksi, iloiseksi ja yhdenmukaiseksi tulemisen prosessin. Ei ole yhtä totuutta, joka on totta jokaiselle teistä koko ajan yksilöinä ja kollektiivisesti. Totuus on kasvava olento, joka kasvaa ja virtaa tukemaan ylösnousemusprosessianne, kun sallitte uusien totuuksien tulla todeksi teille ja laajennutte suurempaan tietoisuuteen jumaluudestanne, energiatietoisuutenne laajenee ja kasvaa ja nousette uusille eheys-, valaistumis- ja jumaluustasoille.

Totuus jonka uskotte jollain hetkellä, sallii teidän olla harmoniassa ja eheä tuolla hetkellä. Se mikä on totta teille yhtenä hetkenä, ei ehkä ole enää totta seuraavana hetkenä, koska totuus laajentaa tietoisuutta. Ylösnousemuspolun kiihtyminen tuo tullessaan uusia totuuksia potentiaalistanne, mahdollisuuksistanne ja valosta, johon voitte harmonisoitua ja jonka voitte integroida sitten, kun sallitte totuusperustanne kasvaa riittävästi hyväksyäksenne nämä uudet totuudet todeksi itsellenne. Voitteko kuvitella oman jumaluutenne?

Pystyttekö näkemään itsenne voimaantuneena omassa energiassanne? Oletteko valmis päästämään irti marttyyriparantajan taakasta ja hyväksymään uuden roolinne - Kristus-tietoisuus ja voimaantunut mestaruus? Tämä on osa kasvavaa totuutta ja uusia energioita, joita virtaa Maahan.

Älkää pyrkikö löytämään totuutta. Olkaa sen sijaan avoin vastaanottamaan uusien totuuksien virta, joka tukee voimaanne, jumaluuttanne, iloanne, rauhaanne, rakkauttanne ja yltäkylläisyyttänne. Antakaa totuuden jumalaisesta yhteydestänne johtaa teitä mahdollisuuteen totuudesta, jota ette ole koskaan ennen harkinneet – että tarkoituksenne on iloinen ja jumaluus on kohtalonne. Menneisyyden surua ja traumaa vapautuu jokaisen uuden laajentuneen totuuden myötä, jonka sallitte virrata itsellenne.

Kun hyväksytte nämä totuudet, integroidutte niiden kanssa ja niistä tulee laajentuneen todellisuutenne perusta. Totuus ei vapauta teitä – totuuden salliminen kasvaa ja virrata luo vapauden laajentaa tietoisuuttanne, jotta teistä tulee vapaa tutkimaan uusia mahdollisuuksia ja uutta potentiaalia. Olette jumalaisia olentoja, Kristus-toimintamallin lupaus ja taivaan tuoja maan päälle. Ylösnousemus on totuuspolku, joka kasvaa ja virtaa totuuteen jumaluudestanne, ja se on ainoa totuus, joka teidän täytyy hyväksyä nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.